Rigotech partnerség infó autószervizesek, vállalkozók részére

Az általunk képviselt chiptuning eszközök és technológiák Magyarországon, valamint néhány szó a Rigotech HQ Chiptuning partnerség lehetőségeiről

Elavult tartalom, sok minden már változott, csak tájékoztató jellegű információk!

Alientech eszközök szoftverek hivatalos képviselete (Kess V2, Ktag, ECM Titanium, Powergate stb.)

Ha elérhető árú, megbízható, széles típusválasztkkal rendelkező eszközökre van szükséged, tudom ajánlani az Alientech termékeit. Ezek mindegyikét évek óta mi is használjuk a központi műhelyben és a chiptuning partnerhálózatban egyaránt. Ezeket a gépeket a legjobb ár/érték arány jellemzi. Minden eszköz elérhető Master illetve Slave kivitelben, további információért kérlek keress meg.

CMD Flastech SRL. svájci-olasz fejlesztőcég CMD Flash, MAP3D, Infineon Tricore, Nexus, stb.

Folyamatosan ellátjuk a CMD Technologies által kifejlesztett chiptuning megoldások (interfészek, szoftverek, kábel készletek, beállítások, …) hazai képviseletét és forgalmazását. A képviseletnek része a szoftverek és interfészek használatának bemutatása, igény esetén a használat betanítása, képzés.

Japán tuning, Piasini Engineering Serial Suite megoldása

Ellátjuk a Piasini Engineering japán autókhoz kifejlesztett chiptuning eszközeinek és szoftvereinek, beállításainak kizárólagos hazai forgalmazását.

A HQ chiptuning partnerségről néhány gondolat

Bővülő Rigotech HQ CHIPTUNING hálózatunkhoz korlátozott számban még lehet csatlakozni.
Mielőtt néhány szót szólnék a lehetőségről elmondom, hogy nem keresek partnereket az ország minden pontjára, mert az 50% már le van fedve. A lehetőség tehát nem nyitott mindenki számára. Ezt nem csak területileg értem, hanem emberileg, szakmailag és hozzáállás tekintetében is.

Az elmúlt tízenöt év alatt sok mindenkivel volt szerencsém együtt dolgozni ezen a területen. A tapasztalataim vegyesek, de a tendencia javuló. Jelenleg 10 hazai és néhány külföldi munkatársam van, ez elég is. Ugyanakkor mindig keressük a továbblépés, bővítés lehetőségét, ami jelen esetben a munkatársi csapatunk és  ügyfélkörünk kiterjesztése, új ügyfelek elérése és minőségi kiszolgálása.

Olyan szintén az autóiparban érdekelt  (kereskedelem, javítás, gumi szerelés, márkaszerviz, …) kollégákat keresünk, akik kiterjedt, elégedett ügyfélkörrel és referenciákkal rendelkeznek, valamint hozzám hasonlóan szeretnék a szolgáltatási területüket kiterjeszteni, új lehetőségek bevezetésével bővíteni.

Ha megtaláljuk a közös hangot és azt, hogy korábbi eredményeinkre és jelenlegi lehetőségeinkre támaszkodva hogyan tudunk együttműködni, akkor részemről egy igen jövedelmező és örömteli lehetőséget tudok ajánlani. Azért mondom, hogy örömteli, mert a pénzen túl az ügyfelek elégedettsége, és az amikor egy autó a munkánk nyomán dinamikusabbá, jobbá válik az ügyfél mosolyogva jön vissza a próbakörről, az egy jó érzés.

Az általunk nyújtott szolgáltatás nem olcsó, viszont nem is tartozik a nehezebben eladható igen drága OCT vagy ABT kategóriába, tehát megfizethető. Minőség szempontjából ugyanakkor bármikor felveszi a versenyt az említettekkel.

A közös vállalkozásunk elindításához befektetésre van szükség mindkettőnk oldaláról, mind anyagi mind ráfordított idő tekintetében, de mindkettő igen hamar megtérül. Néhány részlet:

Mindössze 2600 EUR befektetéssel elindíthatod saját chiptuning szolgáltatásod. Az összeg tartalmazza a programozó eszközt, online frissítést(az 1.évre), támogatást. Nem számít ha most kezdesz, vagy már tapasztalt vagy a chiptuning területén. Képzés megoldott.

Az eszköz OBD  és BDM portokon is használható, a legtöbb autót kevesebb mint 4 perc alatt írja, olvassa. – szükség esetén javítja. Megbontás nélkül, nyomtalanul kezelhetők vele a legújabb típusok, ide értve a VW, Audi, BMW jelenlegi EDC17 MED17 vezérlővel szerelt modelljeit is, ST10f sorozatot és TC1766 tricore boot módban, stb… (a lista és leírás nem teljeskörű, részleteket később)
Természetesen széles autóválasztékot támogat a régebbi EDC15 EDC16, Siemens, Delphi, Marelli, ME7.x, Sagem… vezérlők esetén is.

A jelenlegi járműlista kb. 4000 tételt tartalmaz amely kb. 2 hetente bővül a frissen piacra került új autók motorjaival, távol keletitől a német technikákig.

Nem baj, ha nem érted még a fenti kifejezéseket, minden partneremmel az alapoktól kezdjük az együttműködést, képzést, közös munkát. A fenti sorok csak egy gyors összegzést adnak arról, hogy a fizetet összegért milyen komoly műszer kerül a tulajdonodba. Jól felépített marketinggel – amelyben szintén segítek – az eszköz ára az első hónap alatt megtérülhet és a második hónaptól tiszta hasznot termel.

További információkért, kérlek keress meg.

További szolgáltatások

Azonnali szállítás raktárról, egyedi árképzés, egyedi tuning-fájl készítés garanciával. Vezérlő egység fogadása postán keresztül, beállítása kívánság szerint majd vissza postázása.

 

CMDFLASH

 

Részletes autólista letöltés itt

Az interfész amely kapcsolatot teremt a laptop és az autó vezérlőegysége között, az alábbi fő jellemzőkkel rendelkezik:

 • BDM programozás (Motorola Mpc)
 • Bosch MED17  TRICORE
 • C16x / ST10 Debug
 • CAN V2.0B 1Mb/s
 • K line ISO / KWP
 • J1850 PWM
 • Mitsbishi Lancer EVO 5->9
 • Ipari járművek 24V
 • Kamionok
 • Mezőgazdasági gépek
 • Automatikus K-line illesztés (470Ohm felhúzó ellenállás VAG EDC16-hoz)
 • Beépített hardverkulcs
 • Régebbi autókra felkészítve (Pl. EDC15, ME7, stb.)
 • Master/Slave
 • ECU javítás, visszaállítás
 • Automatikus csekszum minden tipusnál