Válasz a kérdéseidre - Rigotech ügyfélszolgálat és tudásbázis

Kapcsold be a hangot! ● Ügyfélszolgálat: 30 / 227 12 27

 

Műszaki segítség

 

Ha a beállítást követő 1000 kilométeren belül olyan rendellenességet, mellékhatást tapasztalsz, amelyet korábban soha, akkor ebben lehet szerepe a beállításunknak, mielőbbi vizsgálat javasolt ezt garanciában elvégezzük.

Garanciális észrevételed beküldheted a Rigotech fiókodból, vagy hívd az ügyfélszolgálatot  nyitvatartási időben és rögzítem.

Ha régóta Rigotech beállításon fut az autód és bármilyen műszaki problémát tapasztalsz, tudd, hogy a hiba mindig mechanikai eredetű, a beállításunktól független.

Beállításaink biztonságosak, teszteltek, mellékhatást-, hibát, túlfogyasztást jó műszaki állapotú autónál nem okoznak. Beállításunk nem változik, ahogyan ha felmásolsz egy képet egy adathordozóra, az sem változik. Ha az autód korábban jó volt vele, a fogyasztás megfelelő volt, most is jó kellene, hogy legyen, tehát a fennálló mechanikai problémát szervizben kell javíttatnod.

Hibakereséssel, mechanikai javítással nem foglalkozunk, de kérésedre, vissza tudjuk állítani az eredeti állapotot, ezzel kizárjuk a beállításunk ráhatását.

Chiptuning árajánlat és infó az autódról 5 perc alatt

 • Gyári, lebutított középszerűből
 • erős, dinamikus, megbízható
 • vezethetőbb, szerethetőbb autót
 • Rigotech beállítással!

Már kaptam ajánlatot, tetszik és időpontot kérek!

 • foglalj időpontot
 • nézzük át együtt az autód
 • beszéljük meg, mit szeretnél
 • próbáld ki a Rigotech beállításod
 • elégedetten préselődj az ülésbe
 • spórolj a költségeiden
 • mutasd meg a barátaidnak!
facebook-rigotech-chiptuning
chiptunig-referencia

Referenciákért kattints:

Legutóbbi szakcikkeink:

Tuningvédet Skoda Fabia RS 1.9 PD – halottébresztés

Skoda Fabia RS 1.9PD - újratuning és halottébresztés Úgy látszik a nagy külföldi tuningcég sem midig garancia a minőségi munkára... - ezen meglepődtem Egy tanulságos esetet szeretnék megosztani veletek nem megfelelő chiptuning várható következményeiről, hogy semmiképp...

Mit utál a magyar a chiptuningban? – a felmérés eredménye

Chiptuning ügyek... Megkérdeztük - elmondtátok Köszönjük a segítséged és válaszaid! Nem vagyok gondolatolvasó.Ezért csináltam egy kérdőívet, ahol a chiptuning témájába vágó kérdéseket tettem fel. Az egyik kérdés az volt, hogy "mit szeretsz az autózásban,...

Chiptuning és a kettőstömegű lendkerék

Chiptuning és a kettőstömegű lendkerék Chiptuning esetén nő vagy csökken a kettőstömegű lendkerék élettartama, ill. hogyan segíthet egy jó Rigotech Ppro beállítás Neked? "Tisztelt Rigotech! Köszönöm a gyors választ az ajánlatkérésemre. Sok referenciát láttam önöktől...

 

Cégadatok

Cégnév: Rigotech Bt.
Alapítva: 2001
Cégj.szám: 17 06 005140
Adószám: 21062393-1-17
Ügyvezető: Tóth Richárd
Cím: 7100 Szekszárd, Tartsay V.u.38 (McDonalds mellett)
Ügyfélszolgálat: 06 30 227 12 27

 

Nyitvatartás

(Érkezés kizárólag egyeztetett időpontra!)

Hétfő 10:00-17:00
Kedd-péntek 08:00-17:00
Szombat  egyeztetés szerint
Vasárnap zárva