Toyota-Mazda-Mitsu-japánok

Chiptuning, autótuning minden japán típushoz

Suzuki  összes típusára sokkolóan erős megoldást kínálunk.
Például Swift, Sx4, Ignis 1.3 92LE motorra +14 LE és +15Nm javulást garantálunk, a gyári Denso vezérlőegység megfelelő programozásával. Ez a szívó motoroknál extrémnek mondható javulás, az általunk használt technológiának és a motorfékpadon tesztelt Piasini HQ beállításoknak köszönhető.
(ez nem összekeverendő az olcsó középszerű megoldásokkal, még akkor sem, ha szintén programozásról van szó)

A beállítási folyamatot és a világon elsőként (a 2000′-s évek közepén-végén) megalkotott első programozó eszköz fejlesztését testközelből ismerjük, lévén az olasz fejlesztő céggel (www.piasiniengineering.com) közösen dolgoztunk az új típusok tesztelésén, új protokollok és megoldások kifejlesztésén. Természetesen ellátjuk a hazai terméktámogatást és a programozó megoldások kizárólagos hazai terjesztését.

Mára (2014′-re) már felhígult kissé a “japán tuning piac” lévén a közelmúltban két-három további fejlesztőcég is beszállt a versenybe. Kiváló eszközeiket szinén használjuk, termékeiket forgalmazzuk és terméktámogatást adunk. A piac bővülése maga után vonja, hogy egyre többen “értenek” már a japán rendszerekhez “is”.

Nissan NP300, Navara, Pathfinder,  Almera, Micra teljesítménye szintén nagymértékben javítható, legyen benne dízel vagy akár benzines erőforrás.
Elektronikai és szoftver fejlesztés keretében új megoldásokat nyújtunk  olyan típusokra, melyekre máshol még nincs megoldás. Honda,  Mazda, Mitsubishi, Subaru mellett természetesen teljes a lefedettségünk az európai márkákból, kamionokból és munkagépekből is.

Ducati, Yamaha, Kawasaki, Motoguzzi, Harey Davidson modellek HQ chiptuningja és még sok más érdekesség várja nálunk azokat, akik nem érik be kevesebbel.

Toyota és Lexus D4D motorok programozása jelenleg nem megoldott, viszont részecskeszűrőjükből eredő problémára van tesztelt megoldásunk)

Kapcsolatfelvétel és árajánlatkérés IDE kattintva.

 

Részleges típuslista:

A lista tartalmazza az autó gyártmányát, típusát, gyári teljesítményét, ahol fontos ott a gyártás idejét. Az autója beazonosításában továbbá segítséget ad az alkalmazott vezérlőegység megnevezése is.

A lista frissítve van motorkerékpárok és más járművek adataival. Ha nem találja saját autóját, motorját, kérem keressen és tájékoztatom az aktuális lehetőségekről. (A legszélesebb típusválasztéknak köszönhetően ha bárhol máshol megtalálta már autóját, akkor egész biztos, hogy nálunk is meg van rá a megoldás.)