Válasz a kérdéseidre - Rigotech ügyfélszolgálat és tudásbázis

Kapcsold be a hangot! ● Ügyfélszolgálat: 30 / 227 12 27

 

Traktor, munkagép optimalizálás, Agrooptima infó

Az erősebb gép termelékenyebb. Gyorsabban dolgozik, szebb munkát végez. Erőből megy, nem vált feleslegesen, nem ejti a fordulatot, fogyasztása emiatt sokkal kedvezőbb.

Testvér cégünknél az Agrooptima Szerviznél vállaljuk traktorok, kombájnok, munkagépek beállításának biztonságos optimalizálását gyári technológiával, szerződéssel, garanciákkal.

Új gép vásárlása előtt vállaljuk a kiszemelt darab adatainak elemzését. Megnézzük, hogy az adott sorban van-e a gépnek nagyobb testvére, és milyen mechanikai és beállításbeli eltérések vannak. Így milliós tételeket is spórolhatsz a legjobb gép kiválasztásával.

A legjobb döntés, ha már a gép vásárlása előtt megnézzük a lehetőségeket.
Ha a már meglevő gépparkodból szeretnéd kihozni a legtöbbet és csökkentenéd az üzemeltetési költséged akár 15 százalékkal, kérj ajánlatot a gépedre, gépeidre.

Nézd meg a referenciavideókat, kérj ajánlatot a traktor optimalizálás oldalon, vagy hívj nyitva tartási időben és segítek az adatok felvételével.

chiptuning-ajanlat-ar-arajanlat

Már kaptam ajánlatot, tetszik és időpontot kérek!

  • foglalj időpontot
  • nézzük át együtt az autód
  • beszéljük meg, mit szeretnél
  • próbáld ki a Rigotech beállításod
  • elégedetten préselődj az ülésbe
  • spórolj a költségeiden
  • mutasd meg a barátaidnak!
facebook-rigotech-chiptuning
chiptunig-referencia

Referenciákért kattints:

Legutóbbi szakcikkeink:

Mit utál a magyar a chiptuningban? – a felmérés eredménye

Chiptuning ügyek... Megkérdeztük - elmondtátok Köszönjük a segítséged és válaszaid! Nem vagyok gondolatolvasó.Ezért csináltam egy kérdőívet, ahol a chiptuning témájába vágó kérdéseket tettem fel. Az egyik kérdés az volt, hogy "mit szeretsz az autózásban,...

Toyota OBD

Chiptuning Toyota/Lexus OBD-n keresztül, Magyarországon elsőként! Jelenleg az ország első és egyetlen OBD-n keresztül tuningolt Toyota/Lexus rendszere, Szekszárdon a Rigotechnél A Toyota féltve őrzött Denso rendszere elvesztette a szüzességét! - OBD-n keresztül...

Chiptuning traktorra később

Chiptuning traktorra is... ha nem tudod hogy működik, Máté a 9 éves srác elmagyarázza! Hihetetlen találkozás egy nem mindennapi 9 éves gyerekkel, aki minden szabadidejében a családi gazdaságban segít Chiptuning később. Jobb oldalon a srác hihetetlen! – saját magamra...

 

Cégadatok

Cégnév: Rigotech Bt.
Alapítva: 2001
Cégj.szám: 17 06 005140
Adószám: 21062393-1-17
Ügyvezető: Tóth Richárd
Cím: 7100 Szekszárd, Tartsay V.u.38 (McDonalds mellett)
Ügyfélszolgálat: 06 30 227 12 27

 

Nyitvatartás

(Érkezés kizárólag egyeztetett időpontra!)

Hétfő 10:00-17:00
Kedd-péntek 08:00-17:00
Szombat  egyeztetés szerint
Vasárnap zárva