Alpina B4 B4 Bi-Turbo 410 LE tuning

B4 Bi-Turbo 410 LE tuning, chiptuning leírás és adatok

Chiptuning » Alpina » B4 » Összes » B4 Bi-Turbo (301 kW / 410 LE)

 

Alpina B4 B4 Bi-Turbo 410 LE tuning, chiptuning

 

Prémium Pro chiptuning beállításunkkal  javul az autód – Alpina B4 – ereje, dinamikája, pedálreakciója, gyakran a fogyasztása is. A határozott erőtöbblet biztonságosabb előzést, magabiztosságot, új vezetési élményt ad. Próbáld ki szinte kötelezettségmentesen.

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

alpina-b4-tuning-b4-bi-turbo-410-chiptuning
Alpina B4 TUNING B4 Bi-Turbo 410 LE chiptuning

Gyártó: Alpina
Modell: B4
Kiadás: Összes
Motor: B4 Bi-Turbo (301 kW / 410 LE)
Motorkód: N55B30A
Lökettérfogat: 2979 ccm
Kompr.viszony: 10.20 : 1
Löket / furat: 84,0 X 89,6 mm
Üzemanyag: Benzin
Váltóvezérlő:
Technológia: Prémium Pro Chiptuning
Nem javasolt: Tuningbox
Order: 150

Rigotech Prémium Pro Alpina tuning: erő és biztonság

Rigotech PPro chiptuning beállításunk jelentős többlet terhelést nem okoz a motornak, váltónak ésszerű használattal mellékhatása nincs. A leszabályozási fordulatszámot, végsebességet (kérés nélkül) nem módosítjuk, így nem kell számolni a tuning miatti fokozott terheléssel, a gyári élettartam megmarad.

 

Alpina motoroptimalizálás: jó fogyasztás, megtérülés

Alpina motoroptimalizálásunk után, a hamarabb ébredő forgatónyomaték miatt ritkábban kell visszaváltani. A megjavult dinamika biztonságosabb, gyorsabb előzést és jobb fogyasztást jelent. Azonos használat mellett 2-10% üzemanyagot spórolsz, így a PPro chiptuning, motoroptimalizálás egy megtérülő befektetés.

 
Gyári
Prémium Pro
Biztonságos +
TELJESÍTMÉNY
410LE
450LE
+ 40 LE
NYOMATÉK
600Nm
650Nm
+ 50 Nm
 

Alpina tuning – Stage1

Alpina tuning – Stage1 – prémium beállításunk csúcsadatait az autód gyári alkatrészekkel (fizikai módosítás, megerősítés nélkül) is biztonságosan tudja. Tuning beállításunk az autód adottságaihoz, kérésedhez igazodva több mint 20 év tapasztalata alapján egyedileg készül. Stage2 tuningot ezen a motoron – B4 Bi-Turbo 410 LE – nem vállalunk, mivel nem foglalkozunk fizikai átalakítással és anélkül a teljesítmény biztonságosan már nem fokozható. 

 

 

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Alpina tuning B4 B4 Bi-Turbo chiptuning

 

Mi, a Rigotechnél minden Alpina chiptuningot, – egyedi Prémium Pro hangolást – házon belül készítünk a legújabb tuning technológiák segítségével. Minden tuning verziót Bosch teljesítménymérő padon tesztelünk, hogy biztosítsuk a pontosságot nem csak a teljesítménynövekedés, de tartósság és jó fogyasztás tekintetében is.

A teljesítménymérés és a beállított paraméterek (kipufogógáz hőmérséklet, feltöltött motoroknál turbónyomás, stb.) visszamérése, ellenőrzése garantálja az üzembiztonságot, hosszú élettartamot. Büszkék vagyunk rá, hogy Alpina Prémium Pro chiptuning beállításainkkal, optimális megbízhatóság mellett is képesek vagyunk erős, dinamikus határozott élményt adni.
Az autód – Alpina B4 B4 Bi-Turbo 410 LE – motorvezérlő egységét biztonságosan, gyári technológiával tudjuk kalibrálni, programozni, típusa: Bosch MEVD17.2

 

 

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Teljesítménymérés: csoport B4 Bi-Turbo 410 lóerős (600NM) motor


A kiválasztott Alpina B4 410 lóerős modellben is ez a motor üzemel. A mérés az aktuális autó mechanikus állapotát és ügyfelünk kérését is tükrözi, eredménye eltérhet a fenti ajánlástól. A tiédet majd a Te kérésed alapján állítjuk be, az autód állapotának függvényében.

Alpina B4 Bi-Turbo 410 lóerős (600NM) motor teljesítménymérés


A kiválasztott B4 410 lóerős modellben is ez a motor üzemel. A mérés az aktuális autó mechanikus állapotát és ügyfelünk kérését is tükrözi, eredménye eltérhet a fenti ajánlástól. A tiédet szintén a kérésed szerint hangoljuk, a futott kilométer és mechanikai állapot figyelembe vételével.


alpina-b4-b4-bi-turbo-410-chiptuning-dyno    

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Legutóbbi Alpina B4 sztorik

Feltöltés alatt...