Alpina B6 S 4.4 V8 Bi-Turbo 530 LE tuning

4.4 V8 Bi-Turbo 530 LE tuning, chiptuning leírás és adatok

Chiptuning » Alpina » B6 S » Összes » 4.4 V8 Bi-Turbo (390 kW / 530 LE)

 

Alpina B6 S 4.4 V8 Bi-Turbo 530 LE tuning, chiptuning

 

Prémium Pro chiptuning beállításunkkal  javul az autód – Alpina B6 S – ereje, dinamikája, pedálreakciója, gyakran a fogyasztása is. A határozott erőtöbblet biztonságosabb előzést, magabiztosságot, új vezetési élményt ad. Próbáld ki szinte kötelezettségmentesen.

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

alpina-b6-s-tuning-4-4-v8-bi-turbo-530-chiptuning
Alpina B6 S TUNING 4.4 V8 Bi-Turbo 530 LE chiptuning

Gyártó: Alpina
Modell: B6 S
Kiadás: Összes
Motor: 4.4 V8 Bi-Turbo (390 kW / 530 LE)
Motorkód: N62B44A
Lökettérfogat: 4398 ccm
Kompr.viszony: 9.00 : 1
Löket / furat: 92,0 X 82,7 mm
Üzemanyag: Benzin
Váltóvezérlő:
Technológia: Prémium Pro Chiptuning
Nem javasolt: Tuningbox
Order: 156

Rigotech Prémium Pro Alpina tuning: erő és biztonság

Rigotech PPro chiptuning beállításunk jelentős többlet terhelést nem okoz a motornak, váltónak ésszerű használattal mellékhatása nincs. A leszabályozási fordulatszámot, végsebességet (kérés nélkül) nem módosítjuk, így nem kell számolni a tuning miatti fokozott terheléssel, a gyári élettartam megmarad.

 

Alpina motoroptimalizálás: jó fogyasztás, megtérülés

Alpina motoroptimalizálásunk után, a hamarabb ébredő forgatónyomaték miatt ritkábban kell visszaváltani. A megjavult dinamika biztonságosabb, gyorsabb előzést és jobb fogyasztást jelent. Azonos használat mellett 2-10% üzemanyagot spórolsz, így a PPro chiptuning, motoroptimalizálás egy megtérülő befektetés.

 
Gyári
Prémium Pro
Biztonságos +
TELJESÍTMÉNY
530LE
580LE
+ 50 LE
NYOMATÉK
725Nm
800Nm
+ 75 Nm
 

Alpina tuning – Stage1

Alpina tuning – Stage1 – prémium beállításunk csúcsadatait az autód gyári alkatrészekkel (fizikai módosítás, megerősítés nélkül) is biztonságosan tudja. Tuning beállításunk az autód adottságaihoz, kérésedhez igazodva több mint 20 év tapasztalata alapján egyedileg készül. Stage2 tuningot ezen a motoron – 4.4 V8 Bi-Turbo 530 LE – nem vállalunk, mivel nem foglalkozunk fizikai átalakítással és anélkül a teljesítmény biztonságosan már nem fokozható. 

 

 

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Alpina tuning B6 S 4.4 V8 Bi-Turbo chiptuning

 

Mi, a Rigotechnél minden Alpina chiptuningot, – egyedi Prémium Pro hangolást – házon belül készítünk a legújabb tuning technológiák segítségével. Minden tuning verziót Bosch teljesítménymérő padon tesztelünk, hogy biztosítsuk a pontosságot nem csak a teljesítménynövekedés, de tartósság és jó fogyasztás tekintetében is.

A teljesítménymérés és a beállított paraméterek (kipufogógáz hőmérséklet, feltöltött motoroknál turbónyomás, stb.) visszamérése, ellenőrzése garantálja az üzembiztonságot, hosszú élettartamot. Büszkék vagyunk rá, hogy Alpina Prémium Pro chiptuning beállításainkkal, optimális megbízhatóság mellett is képesek vagyunk erős, dinamikus határozott élményt adni.
Az autód – Alpina B6 S 4.4 V8 Bi-Turbo 530 LE – motorvezérlő egységét biztonságosan, gyári technológiával tudjuk kalibrálni, programozni, típusa: Bosch MEV946

 

 

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Teljesítménymérés: csoport 4.4 V8 Bi-Turbo 530 lóerős (725NM) motor


A kiválasztott Alpina B6 S 530 lóerős modellben is ez a motor üzemel. A mérés az aktuális autó mechanikus állapotát és ügyfelünk kérését is tükrözi, eredménye eltérhet a fenti ajánlástól. A tiédet majd a Te kérésed alapján állítjuk be, az autód állapotának függvényében.

Alpina 4.4 V8 Bi-Turbo 530 lóerős (725NM) motor teljesítménymérés


A kiválasztott B6 S 530 lóerős modellben is ez a motor üzemel. A mérés az aktuális autó mechanikus állapotát és ügyfelünk kérését is tükrözi, eredménye eltérhet a fenti ajánlástól. A tiédet szintén a kérésed szerint hangoljuk, a futott kilométer és mechanikai állapot figyelembe vételével.


alpina-b6-s-4-4-v8-bi-turbo-530-chiptuning-dyno    

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Legutóbbi Alpina B6 S sztorik

Feltöltés alatt...