Alpina D3 2.0D 214 LE tuning

2.0D 214 LE tuning, chiptuning leírás és adatok

Chiptuning » Alpina » D3 » 2010 -> » 2.0D (157 kW / 214 LE)

 

Alpina D3 2.0D 214 LE tuning, chiptuning

 

Prémium Pro chiptuning beállításunkkal  javul az autód – Alpina D3 – ereje, dinamikája, pedálreakciója, gyakran a fogyasztása is. A határozott erőtöbblet biztonságosabb előzést, magabiztosságot, új vezetési élményt ad. Próbáld ki szinte kötelezettségmentesen.

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

alpina-d3-tuning-2-0d-214-chiptuning
Alpina D3 TUNING 2.0D 214 LE chiptuning

Gyártó: Alpina
Modell: D3
Kiadás: 2010 ->
Motor: 2.0D (157 kW / 214 LE)
Motorkód: N47D20D
Lökettérfogat: 1995 ccm
Kompr.viszony: 17.00 : 1
Löket / furat: 84,0 X 90,0 mm
Üzemanyag: Dízel
Váltóvezérlő:
Technológia: Prémium Pro Chiptuning
Nem javasolt: Tuningbox
Order: 161

Rigotech Prémium Pro Alpina tuning: erő és biztonság

Rigotech PPro chiptuning beállításunk jelentős többlet terhelést nem okoz a motornak, váltónak ésszerű használattal mellékhatása nincs. A leszabályozási fordulatszámot, végsebességet (kérés nélkül) nem módosítjuk, így nem kell számolni a tuning miatti fokozott terheléssel, a gyári élettartam megmarad.

 

Alpina motoroptimalizálás: jó fogyasztás, megtérülés

Alpina motoroptimalizálásunk után, a hamarabb ébredő forgatónyomaték miatt ritkábban kell visszaváltani. A megjavult dinamika biztonságosabb, gyorsabb előzést és jobb fogyasztást jelent. Azonos használat mellett 2-10% üzemanyagot spórolsz, így a PPro chiptuning, motoroptimalizálás egy megtérülő befektetés.

 
Gyári
Prémium Pro
Biztonságos +
TELJESÍTMÉNY
214LE
220LE
+ 6 LE
NYOMATÉK
450Nm
480Nm
+ 30 Nm
 

Alpina tuning – Stage1

Alpina tuning – Stage1 – prémium beállításunk csúcsadatait az autód gyári alkatrészekkel (fizikai módosítás, megerősítés nélkül) is biztonságosan tudja. Tuning beállításunk az autód adottságaihoz, kérésedhez igazodva több mint 20 év tapasztalata alapján egyedileg készül. Stage2 tuningot ezen a motoron – 2.0D 214 LE – nem vállalunk, mivel nem foglalkozunk fizikai átalakítással és anélkül a teljesítmény biztonságosan már nem fokozható. 

 

 

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Alpina tuning D3 2.0D chiptuning

 

Mi, a Rigotechnél minden Alpina chiptuningot, – egyedi Prémium Pro hangolást – házon belül készítünk a legújabb tuning technológiák segítségével. Minden tuning verziót Bosch teljesítménymérő padon tesztelünk, hogy biztosítsuk a pontosságot nem csak a teljesítménynövekedés, de tartósság és jó fogyasztás tekintetében is.

A teljesítménymérés és a beállított paraméterek (kipufogógáz hőmérséklet, feltöltött motoroknál turbónyomás, stb.) visszamérése, ellenőrzése garantálja az üzembiztonságot, hosszú élettartamot. Büszkék vagyunk rá, hogy Alpina Prémium Pro chiptuning beállításainkkal, optimális megbízhatóság mellett is képesek vagyunk erős, dinamikus határozott élményt adni.
Az autód – Alpina D3 2.0D 214 LE – háromféle motorvezérlővel szerelték. Mindhármat biztonságosan, gyári technológiával tudjuk kalibrálni, programozni: Bosch EDC17C50, Bosch EDC17C76, Bosch EDC17CP02

 

 

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Teljesítménymérés: csoport 2.0D 214 lóerős (450NM) motor


A kiválasztott Alpina D3 214 lóerős modellben is ez a motor üzemel. A mérés az aktuális autó mechanikus állapotát és ügyfelünk kérését is tükrözi, eredménye eltérhet a fenti ajánlástól. A tiédet majd a Te kérésed alapján állítjuk be, az autód állapotának függvényében.

Alpina 2.0D 214 lóerős (450NM) motor teljesítménymérés


A kiválasztott D3 214 lóerős modellben is ez a motor üzemel. A mérés az aktuális autó mechanikus állapotát és ügyfelünk kérését is tükrözi, eredménye eltérhet a fenti ajánlástól. A tiédet szintén a kérésed szerint hangoljuk, a futott kilométer és mechanikai állapot figyelembe vételével.


alpina-d3-2-0d-214-chiptuning-dyno    

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Legutóbbi Alpina D3 sztorik

Feltöltés alatt...