BMW X4 20i xDrive 184 LE tuning

20i xDrive 184 LE tuning, chiptuning leírás és adatok

Chiptuning » BMW » X4 » G02 - 2018 -> » 20i xDrive (135 kW / 184 LE)

 

BMW X4 20i xDrive 184 LE tuning, chiptuning

 

Prémium Pro chiptuning beállításunkkal  javul az autód – BMW X4 – ereje, dinamikája, pedálreakciója, gyakran a fogyasztása is. A határozott erőtöbblet biztonságosabb előzést, magabiztosságot, új vezetési élményt ad. Próbáld ki szinte kötelezettségmentesen.

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

bmw-x4-tuning-xdrive20i-184-chiptuning
BMW X4 TUNING 20i xDrive 184 LE chiptuning

Gyártó: BMW
Modell: X4
Kiadás: G02 – 2018 ->
Motor: 20i xDrive (135 kW / 184 LE)
Motorkód: N20B200U0
Lökettérfogat: 1998 ccm
Kompr.viszony: 10.20 : 1
Löket / furat: 82,0 X 94,6 mm
Üzemanyag: Benzin
Váltóvezérlő:
Technológia: Prémium Pro Chiptuning
Nem javasolt: Tuningbox
Order: 1316

Rigotech Prémium Pro BMW tuning: erő és biztonság

Rigotech PPro chiptuning beállításunk jelentős többlet terhelést nem okoz a motornak, váltónak ésszerű használattal mellékhatása nincs. A leszabályozási fordulatszámot, végsebességet (kérés nélkül) nem módosítjuk, így nem kell számolni a tuning miatti fokozott terheléssel, a gyári élettartam megmarad.

 

BMW motoroptimalizálás: jó fogyasztás, megtérülés

BMW motoroptimalizálásunk után, a hamarabb ébredő forgatónyomaték miatt ritkábban kell visszaváltani. A megjavult dinamika biztonságosabb, gyorsabb előzést és jobb fogyasztást jelent. Azonos használat mellett 2-10% üzemanyagot spórolsz, így a PPro chiptuning, motoroptimalizálás egy megtérülő befektetés.

 
Gyári
Prémium Pro
Biztonságos +
TELJESÍTMÉNY
184LE
215LE
+ 31 LE
NYOMATÉK
290Nm
340Nm
+ 50 Nm
 

BMW tuning – Stage1

BMW tuning – Stage1 – prémium beállításunk csúcsadatait az autód gyári alkatrészekkel (fizikai módosítás, megerősítés nélkül) is biztonságosan tudja. Tuning beállításunk az autód adottságaihoz, kérésedhez igazodva több mint 20 év tapasztalata alapján egyedileg készül. Stage2 tuningot ezen a motoron – 20i xDrive 184 LE – nem vállalunk, mivel nem foglalkozunk fizikai átalakítással és anélkül a teljesítmény biztonságosan már nem fokozható. 

 

 

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

BMW tuning X4 20i xDrive chiptuning

 

Mi, a Rigotechnél minden BMW chiptuningot, – egyedi Prémium Pro hangolást – házon belül készítünk a legújabb tuning technológiák segítségével. Minden tuning verziót Bosch teljesítménymérő padon tesztelünk, hogy biztosítsuk a pontosságot nem csak a teljesítménynövekedés, de tartósság és jó fogyasztás tekintetében is.

A teljesítménymérés és a beállított paraméterek (kipufogógáz hőmérséklet, feltöltött motoroknál turbónyomás, stb.) visszamérése, ellenőrzése garantálja az üzembiztonságot, hosszú élettartamot. Büszkék vagyunk rá, hogy BMW Prémium Pro chiptuning beállításainkkal, optimális megbízhatóság mellett is képesek vagyunk erős, dinamikus határozott élményt adni.
Az autód – BMW X4 20i xDrive 184 LE – motorvezérlő egységét biztonságosan, gyári technológiával tudjuk kalibrálni, programozni, típusa: Bosch MG1

 

 

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Teljesítménymérés: BMW (BMW, Mini, Rolls Royce) csoport 20i xDrive 184 lóerős (290NM) motor


A kiválasztott BMW X4 184 lóerős modellben is ez a motor üzemel. A mérés az aktuális autó mechanikus állapotát és ügyfelünk kérését is tükrözi, eredménye eltérhet a fenti ajánlástól. A tiédet majd a Te kérésed alapján állítjuk be, az autód állapotának függvényében.

BMW 20i xDrive 184 lóerős (290NM) motor teljesítménymérés


A kiválasztott X4 184 lóerős modellben is ez a motor üzemel. A mérés az aktuális autó mechanikus állapotát és ügyfelünk kérését is tükrözi, eredménye eltérhet a fenti ajánlástól. A tiédet szintén a kérésed szerint hangoljuk, a futott kilométer és mechanikai állapot figyelembe vételével.


bmw-x4-xdrive20i-184-chiptuning-dyno    

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Legutóbbi BMW X4 sztorik

Feltöltés alatt...