Chevrolet Aveo / Sonic 1.3 VCDI 75 LE tuning

1.3 VCDI 75 LE tuning, chiptuning leírás és adatok

Chiptuning » Chevrolet » Aveo / Sonic » 2008 - 2011 » 1.3 VCDI (55 kW / 75 LE)

 

Chevrolet Aveo / Sonic 1.3 VCDI 75 LE tuning, chiptuning

 

Prémium Pro chiptuning beállításunkkal  javul az autód – Chevrolet Aveo / Sonic – ereje, dinamikája, pedálreakciója, gyakran a fogyasztása is. A határozott erőtöbblet biztonságosabb előzést, magabiztosságot, új vezetési élményt ad. Próbáld ki szinte kötelezettségmentesen.

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

chevrolet-aveo-sonic-tuning-1-3-vcdi-075-chiptuning
Chevrolet Aveo / Sonic TUNING 1.3 VCDI 75 LE chiptuning

Gyártó: Chevrolet
Modell: Aveo / Sonic
Kiadás: 2008 – 2011
Motor: 1.3 VCDI (55 kW / 75 LE)
Motorkód: A13DTE
Lökettérfogat: 1248 ccm
Kompr.viszony: 16.80 : 1
Löket / furat: 69,6 X 82,0 mm
Üzemanyag: Dízel
Váltóvezérlő:
Technológia: Prémium Pro Chiptuning
Nem javasolt: Tuningbox
Order: 1533

Rigotech Prémium Pro Chevrolet tuning: erő és biztonság

Rigotech PPro chiptuning beállításunk jelentős többlet terhelést nem okoz a motornak, váltónak ésszerű használattal mellékhatása nincs. A leszabályozási fordulatszámot, végsebességet (kérés nélkül) nem módosítjuk, így nem kell számolni a tuning miatti fokozott terheléssel, a gyári élettartam megmarad.

 

Chevrolet motoroptimalizálás: jó fogyasztás, megtérülés

Chevrolet motoroptimalizálásunk után, a hamarabb ébredő forgatónyomaték miatt ritkábban kell visszaváltani. A megjavult dinamika biztonságosabb, gyorsabb előzést és jobb fogyasztást jelent. Azonos használat mellett 2-10% üzemanyagot spórolsz, így a PPro chiptuning, motoroptimalizálás egy megtérülő befektetés.

 
Gyári
Prémium Pro
Biztonságos +
TELJESÍTMÉNY
75LE
90LE
+ 15 LE
NYOMATÉK
190Nm
230Nm
+ 40 Nm
 

Chevrolet tuning – Stage1

Chevrolet tuning – Stage1 – prémium beállításunk csúcsadatait az autód gyári alkatrészekkel (fizikai módosítás, megerősítés nélkül) is biztonságosan tudja. Tuning beállításunk az autód adottságaihoz, kérésedhez igazodva több mint 20 év tapasztalata alapján egyedileg készül. Stage2 tuningot ezen a motoron – 1.3 VCDI 75 LE – nem vállalunk, mivel nem foglalkozunk fizikai átalakítással és anélkül a teljesítmény biztonságosan már nem fokozható. 

 

 

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Chevrolet tuning Aveo / Sonic 1.3 VCDI chiptuning

 

Mi, a Rigotechnél minden Chevrolet chiptuningot, – egyedi Prémium Pro hangolást – házon belül készítünk a legújabb tuning technológiák segítségével. Minden tuning verziót Bosch teljesítménymérő padon tesztelünk, hogy biztosítsuk a pontosságot nem csak a teljesítménynövekedés, de tartósság és jó fogyasztás tekintetében is.

A teljesítménymérés és a beállított paraméterek (kipufogógáz hőmérséklet, feltöltött motoroknál turbónyomás, stb.) visszamérése, ellenőrzése garantálja az üzembiztonságot, hosszú élettartamot. Büszkék vagyunk rá, hogy Chevrolet Prémium Pro chiptuning beállításainkkal, optimális megbízhatóság mellett is képesek vagyunk erős, dinamikus határozott élményt adni.
Az autód – Chevrolet Aveo / Sonic 1.3 VCDI 75 LE – motorvezérlő egységét biztonságosan, gyári technológiával tudjuk kalibrálni, programozni, típusa: Bosch EDC17C59

 

 

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Teljesítménymérés: GM - General Motors (Opel, Chevrolet, Daewoo, Saab, Vauxhall) csoport 1.3 VCDI 75 lóerős (190NM) motor


A kiválasztott Chevrolet Aveo / Sonic 75 lóerős modellben is ez a motor üzemel. A mérés az aktuális autó mechanikus állapotát és ügyfelünk kérését is tükrözi, eredménye eltérhet a fenti ajánlástól. A tiédet majd a Te kérésed alapján állítjuk be, az autód állapotának függvényében.

Chevrolet 1.3 VCDI 75 lóerős (190NM) motor teljesítménymérés


A kiválasztott Aveo / Sonic 75 lóerős modellben is ez a motor üzemel. A mérés az aktuális autó mechanikus állapotát és ügyfelünk kérését is tükrözi, eredménye eltérhet a fenti ajánlástól. A tiédet szintén a kérésed szerint hangoljuk, a futott kilométer és mechanikai állapot figyelembe vételével.


chevrolet-aveo-sonic-1-3-vcdi-075-chiptuning-dyno    

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Legutóbbi Chevrolet Aveo / Sonic sztorik

Feltöltés alatt...