Chevrolet Impala 3.9 V6 245 LE tuning

3.9 V6 245 LE tuning, chiptuning leírás és adatok

Chiptuning » Chevrolet » Impala » 2006 - 2014 » 3.9 V6 (180 kW / 245 LE)

 

Chevrolet Impala 3.9 V6 245 LE tuning, chiptuning

 

Prémium Pro chiptuning beállításunkkal  javul az autód – Chevrolet Impala – ereje, dinamikája, pedálreakciója, gyakran a fogyasztása is. A határozott erőtöbblet biztonságosabb előzést, magabiztosságot, új vezetési élményt ad. Próbáld ki szinte kötelezettségmentesen.

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

chevrolet-impala-tuning-3-9-v6-245-chiptuning
Chevrolet Impala TUNING 3.9 V6 245 LE chiptuning

Gyártó: Chevrolet
Modell: Impala
Kiadás: 2006 – 2014
Motor: 3.9 V6 (180 kW / 245 LE)
Motorkód: LZ9
Lökettérfogat: 3880 ccm
Kompr.viszony: 9.80 : 1
Löket / furat: 99,0 X 84,0 mm
Üzemanyag: Benzin
Váltóvezérlő:
Technológia: Prémium Pro Chiptuning
Nem javasolt: Tuningbox
Order: 1618

Rigotech Prémium Pro Chevrolet tuning: erő és biztonság

Rigotech PPro chiptuning beállításunk jelentős többlet terhelést nem okoz a motornak, váltónak ésszerű használattal mellékhatása nincs. A leszabályozási fordulatszámot, végsebességet (kérés nélkül) nem módosítjuk, így nem kell számolni a tuning miatti fokozott terheléssel, a gyári élettartam megmarad.

 

Chevrolet motoroptimalizálás: jó fogyasztás, megtérülés

Chevrolet motoroptimalizálásunk után, a hamarabb ébredő forgatónyomaték miatt ritkábban kell visszaváltani. A megjavult dinamika biztonságosabb, gyorsabb előzést és jobb fogyasztást jelent. Azonos használat mellett 2-10% üzemanyagot spórolsz, így a PPro chiptuning, motoroptimalizálás egy megtérülő befektetés.

 
Gyári
Prémium Pro
Biztonságos +
TELJESÍTMÉNY
245LE
LE
+ 0-8% LE
NYOMATÉK
240Nm
Nm
+ 0-8% Nm
 

Chevrolet tuning – Stage1

Chevrolet tuning – Stage1 – prémium beállításunk csúcsadatait az autód gyári alkatrészekkel (fizikai módosítás, megerősítés nélkül) is biztonságosan tudja. Tuning beállításunk az autód adottságaihoz, kérésedhez igazodva több mint 20 év tapasztalata alapján egyedileg készül. Stage2 tuningot ezen a motoron – 3.9 V6 245 LE – nem vállalunk, mivel nem foglalkozunk fizikai átalakítással és anélkül a teljesítmény biztonságosan már nem fokozható. 

 

 

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Chevrolet tuning Impala 3.9 V6 chiptuning

 

Mi, a Rigotechnél minden Chevrolet chiptuningot, – egyedi Prémium Pro hangolást – házon belül készítünk a legújabb tuning technológiák segítségével. Minden tuning verziót Bosch teljesítménymérő padon tesztelünk, hogy biztosítsuk a pontosságot nem csak a teljesítménynövekedés, de tartósság és jó fogyasztás tekintetében is.

A teljesítménymérés és a beállított paraméterek (kipufogógáz hőmérséklet, feltöltött motoroknál turbónyomás, stb.) visszamérése, ellenőrzése garantálja az üzembiztonságot, hosszú élettartamot. Büszkék vagyunk rá, hogy Chevrolet Prémium Pro chiptuning beállításainkkal, optimális megbízhatóság mellett is képesek vagyunk erős, dinamikus határozott élményt adni.
Az autód – Chevrolet Impala 3.9 V6 245 LE – motorvezérlő egységét biztonságosan, gyári technológiával tudjuk kalibrálni, programozni, típusa: Ac Delco E38

 

 

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Teljesítménymérés: GM - General Motors (Opel, Chevrolet, Daewoo, Saab, Vauxhall) csoport 3.9 V6 245 lóerős (240NM) motor


A kiválasztott Chevrolet Impala 245 lóerős modellben is ez a motor üzemel. A mérés az aktuális autó mechanikus állapotát és ügyfelünk kérését is tükrözi, eredménye eltérhet a fenti ajánlástól. A tiédet majd a Te kérésed alapján állítjuk be, az autód állapotának függvényében.

Chevrolet 3.9 V6 245 lóerős (240NM) motor teljesítménymérés


A kiválasztott Impala 245 lóerős modellben is ez a motor üzemel. A mérés az aktuális autó mechanikus állapotát és ügyfelünk kérését is tükrözi, eredménye eltérhet a fenti ajánlástól. A tiédet szintén a kérésed szerint hangoljuk, a futott kilométer és mechanikai állapot figyelembe vételével.


chevrolet-impala-3-9-v6-245-chiptuning-dyno    

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Legutóbbi Chevrolet Impala sztorik

Feltöltés alatt...