Citroen C4 Picasso / C4 SpaceTourer 2.0 HDi 150 LE tuning

2.0 HDi 150 LE tuning, chiptuning leírás és adatok

Chiptuning » Citroen » C4 Picasso / C4 SpaceTourer » 2013 - 2016 » 2.0 HDi (110 kW / 150 LE)

 

Citroen C4 Picasso / C4 SpaceTourer 2.0 HDi 150 LE tuning, chiptuning

 

Prémium Pro chiptuning beállításunkkal  javul az autód – Citroen C4 Picasso / C4 SpaceTourer – ereje, dinamikája, pedálreakciója, gyakran a fogyasztása is. A határozott erőtöbblet biztonságosabb előzést, magabiztosságot, új vezetési élményt ad. Próbáld ki szinte kötelezettségmentesen.

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

citroen-c4-picasso-c4-spacetourer-tuning-2-0-hdi-150-chiptuning
Citroen C4 Picasso / C4 SpaceTourer TUNING 2.0 HDi 150 LE chiptuning

Gyártó: Citroen
Modell: C4 Picasso / C4 SpaceTourer
Kiadás: 2013 – 2016
Motor: 2.0 HDi (110 kW / 150 LE)
Motorkód: DW10BTED4
Lökettérfogat: 1997 ccm
Kompr.viszony: 17.60 : 1
Löket / furat: 85,0 X 88,0 mm
Üzemanyag: Dízel
Váltóvezérlő:
Technológia: Prémium Pro Chiptuning
Nem javasolt: Tuningbox
Order: 1872

Rigotech Prémium Pro Citroen tuning: erő és biztonság

Rigotech PPro chiptuning beállításunk jelentős többlet terhelést nem okoz a motornak, váltónak ésszerű használattal mellékhatása nincs. A leszabályozási fordulatszámot, végsebességet (kérés nélkül) nem módosítjuk, így nem kell számolni a tuning miatti fokozott terheléssel, a gyári élettartam megmarad.

 

Citroen motoroptimalizálás: jó fogyasztás, megtérülés

Citroen motoroptimalizálásunk után, a hamarabb ébredő forgatónyomaték miatt ritkábban kell visszaváltani. A megjavult dinamika biztonságosabb, gyorsabb előzést és jobb fogyasztást jelent. Azonos használat mellett 2-10% üzemanyagot spórolsz, így a PPro chiptuning, motoroptimalizálás egy megtérülő befektetés.

 
Gyári
Prémium Pro
Biztonságos +
TELJESÍTMÉNY
150LE
170LE
+ 20 LE
NYOMATÉK
340Nm
400Nm
+ 60 Nm
 

Citroen tuning – Stage1

Citroen tuning – Stage1 – prémium beállításunk csúcsadatait az autód gyári alkatrészekkel (fizikai módosítás, megerősítés nélkül) is biztonságosan tudja. Tuning beállításunk az autód adottságaihoz, kérésedhez igazodva több mint 20 év tapasztalata alapján egyedileg készül. Stage2 tuningot ezen a motoron – 2.0 HDi 150 LE – nem vállalunk, mivel nem foglalkozunk fizikai átalakítással és anélkül a teljesítmény biztonságosan már nem fokozható. 

 

 

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Citroen tuning C4 Picasso / C4 SpaceTourer 2.0 HDi chiptuning

 

Mi, a Rigotechnél minden Citroen chiptuningot, – egyedi Prémium Pro hangolást – házon belül készítünk a legújabb tuning technológiák segítségével. Minden tuning verziót Bosch teljesítménymérő padon tesztelünk, hogy biztosítsuk a pontosságot nem csak a teljesítménynövekedés, de tartósság és jó fogyasztás tekintetében is.

A teljesítménymérés és a beállított paraméterek (kipufogógáz hőmérséklet, feltöltött motoroknál turbónyomás, stb.) visszamérése, ellenőrzése garantálja az üzembiztonságot, hosszú élettartamot. Büszkék vagyunk rá, hogy Citroen Prémium Pro chiptuning beállításainkkal, optimális megbízhatóság mellett is képesek vagyunk erős, dinamikus határozott élményt adni.
Az autód – Citroen C4 Picasso / C4 SpaceTourer 2.0 HDi 150 LE – motorvezérlő egységét biztonságosan, gyári technológiával tudjuk kalibrálni, programozni, típusa: Delphi DCM3.5

 

 

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Teljesítménymérés: PSA (Citroen, Peugeot) csoport 2.0 HDi 150 lóerős (340NM) motor


A kiválasztott Citroen C4 Picasso / C4 SpaceTourer 150 lóerős modellben is ez a motor üzemel. A mérés az aktuális autó mechanikus állapotát és ügyfelünk kérését is tükrözi, eredménye eltérhet a fenti ajánlástól. A tiédet majd a Te kérésed alapján állítjuk be, az autód állapotának függvényében.

Citroen 2.0 HDi 150 lóerős (340NM) motor teljesítménymérés


A kiválasztott C4 Picasso / C4 SpaceTourer 150 lóerős modellben is ez a motor üzemel. A mérés az aktuális autó mechanikus állapotát és ügyfelünk kérését is tükrözi, eredménye eltérhet a fenti ajánlástól. A tiédet szintén a kérésed szerint hangoljuk, a futott kilométer és mechanikai állapot figyelembe vételével.


citroen-c4-picasso-c4-spacetourer-2-0-hdi-150-chiptuning-dyno    

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Legutóbbi Citroen C4 Picasso / C4 SpaceTourer sztorik

Feltöltés alatt...