Citroen SpaceTourer 1.6 BlueHDi 115 LE tuning

1.6 BlueHDi 115 LE tuning, chiptuning leírás és adatok

Chiptuning » Citroen » SpaceTourer » 2016 -> » 1.6 BlueHDi 8v (85 kW / 115 LE)

 

Citroen SpaceTourer 1.6 BlueHDi 115 LE tuning, chiptuning

 

Prémium Pro chiptuning beállításunkkal  javul az autód – Citroen SpaceTourer – ereje, dinamikája, pedálreakciója, gyakran a fogyasztása is. A határozott erőtöbblet biztonságosabb előzést, magabiztosságot, új vezetési élményt ad. Próbáld ki szinte kötelezettségmentesen.

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

citroen-spacetourer-tuning-1-6-bluehdi-8v-115-chiptuning
Citroen SpaceTourer TUNING 1.6 BlueHDi 115 LE chiptuning

Gyártó: Citroen
Modell: SpaceTourer
Kiadás: 2016 ->
Motor: 1.6 BlueHDi 8v (85 kW / 115 LE)
Motorkód: DV6FCTED
Lökettérfogat: 1560 ccm
Kompr.viszony: 16.00 : 1
Löket / furat: 75,0 X 88,3 mm
Üzemanyag: Dízel
Váltóvezérlő:
Technológia: Prémium Pro Chiptuning
Nem javasolt: Tuningbox
Order: 2021

Rigotech Prémium Pro Citroen tuning: erő és biztonság

Rigotech PPro chiptuning beállításunk jelentős többlet terhelést nem okoz a motornak, váltónak ésszerű használattal mellékhatása nincs. A leszabályozási fordulatszámot, végsebességet (kérés nélkül) nem módosítjuk, így nem kell számolni a tuning miatti fokozott terheléssel, a gyári élettartam megmarad.

 

Citroen motoroptimalizálás: jó fogyasztás, megtérülés

Citroen motoroptimalizálásunk után, a hamarabb ébredő forgatónyomaték miatt ritkábban kell visszaváltani. A megjavult dinamika biztonságosabb, gyorsabb előzést és jobb fogyasztást jelent. Azonos használat mellett 2-10% üzemanyagot spórolsz, így a PPro chiptuning, motoroptimalizálás egy megtérülő befektetés.

 
Gyári
Prémium Pro
Biztonságos +
TELJESÍTMÉNY
115LE
135LE
+ 20 LE
NYOMATÉK
300Nm
340Nm
+ 40 Nm
 

Citroen tuning – Stage1

Citroen tuning – Stage1 – prémium beállításunk csúcsadatait az autód gyári alkatrészekkel (fizikai módosítás, megerősítés nélkül) is biztonságosan tudja. Tuning beállításunk az autód adottságaihoz, kérésedhez igazodva több mint 20 év tapasztalata alapján egyedileg készül. Stage2 tuningot ezen a motoron – 1.6 BlueHDi 115 LE – nem vállalunk, mivel nem foglalkozunk fizikai átalakítással és anélkül a teljesítmény biztonságosan már nem fokozható. 

 

 

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Citroen tuning SpaceTourer 1.6 BlueHDi chiptuning

 

Mi, a Rigotechnél minden Citroen chiptuningot, – egyedi Prémium Pro hangolást – házon belül készítünk a legújabb tuning technológiák segítségével. Minden tuning verziót Bosch teljesítménymérő padon tesztelünk, hogy biztosítsuk a pontosságot nem csak a teljesítménynövekedés, de tartósság és jó fogyasztás tekintetében is.

A teljesítménymérés és a beállított paraméterek (kipufogógáz hőmérséklet, feltöltött motoroknál turbónyomás, stb.) visszamérése, ellenőrzése garantálja az üzembiztonságot, hosszú élettartamot. Büszkék vagyunk rá, hogy Citroen Prémium Pro chiptuning beállításainkkal, optimális megbízhatóság mellett is képesek vagyunk erős, dinamikus határozott élményt adni.
Az autód – Citroen SpaceTourer 1.6 BlueHDi 115 LE – motorvezérlő egységét biztonságosan, gyári technológiával tudjuk kalibrálni, programozni, típusa: Bosch EDC17C60

 

 

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Teljesítménymérés: PSA (Citroen, Peugeot) csoport 1.6 BlueHDi 115 lóerős (300NM) motor


A kiválasztott Citroen SpaceTourer 115 lóerős modellben is ez a motor üzemel. A mérés az aktuális autó mechanikus állapotát és ügyfelünk kérését is tükrözi, eredménye eltérhet a fenti ajánlástól. A tiédet majd a Te kérésed alapján állítjuk be, az autód állapotának függvényében.

Citroen 1.6 BlueHDi 115 lóerős (300NM) motor teljesítménymérés


A kiválasztott SpaceTourer 115 lóerős modellben is ez a motor üzemel. A mérés az aktuális autó mechanikus állapotát és ügyfelünk kérését is tükrözi, eredménye eltérhet a fenti ajánlástól. A tiédet szintén a kérésed szerint hangoljuk, a futott kilométer és mechanikai állapot figyelembe vételével.


citroen-spacetourer-1-6-bluehdi-8v-115-chiptuning-dyno    

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!





Legutóbbi Citroen SpaceTourer sztorik

Feltöltés alatt...