Ferrari GTC 4 Lusso 3.9 V8 Bi-Turbo 610 LE chiptuning

3.9 V8 Bi-Turbo 610 LE chiptuning? A legjobb helyen vagy, figyeld a részleteket, adatokat!

 

Katalógusunkban 2256 típusnál hitelesített teljesítménymérés segíti a döntésed, baráti és felkészült csapatunkkal várunk Téged is!

Chiptuning • Ferrari • GTC 4 Lusso • 2016 -> • 3.9 V8 Bi-Turbo (449 kW / 610 LE)

 

Ferrari GTC 4 Lusso 3.9 V8 Bi-Turbo 610 LE chiptuning

 

Prémium Pro chiptuning beállításunkkal  javul az autód – Ferrari GTC 4 Lusso – ereje, dinamikája, pedálreakciója, gyakran a fogyasztása is. A határozott erőtöbblet biztonságosabb előzést, magabiztosságot, új vezetési élményt ad. Próbáld ki szinte kötelezettségmentesen.

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

ferrari-gtc-4-lusso-tuning-3-9-v8-bi-turbo-610-chiptuning
Ferrari GTC 4 Lusso TUNING 3.9 V8 Bi-Turbo 610 LE chiptuning

Gyártó: Ferrari
Modell: GTC 4 Lusso
Kiadás: 2016 ->
Motor: 3.9 V8 Bi-Turbo (449 kW / 610 LE)
Motorkód:
Lökettérfogat: 3855 ccm
Kompr.viszony: 9.40 : 1
Löket / furat: 86,5 X 82,0 mm
Üzemanyag: Benzin
Váltóvezérlő:
Technológia: Prémium Pro Chiptuning
Nem javasolt: Tuningbox
Order: 2209

Rigotech Prémium Pro Ferrari tuning: erő és biztonság

Rigotech PPro chiptuning beállításunk jelentős többlet terhelést nem okoz a motornak, váltónak ésszerű használattal mellékhatása nincs. A leszabályozási fordulatszámot, végsebességet (kérés nélkül) nem módosítjuk, így nem kell számolni a tuning miatti fokozott terheléssel, a gyári élettartam megmarad.

 

Ferrari motoroptimalizálás: jó fogyasztás, megtérülés

Ferrari motoroptimalizálásunk után, a hamarabb ébredő forgatónyomaték miatt ritkábban kell visszaváltani. A megjavult dinamika biztonságosabb, gyorsabb előzést és jobb fogyasztást jelent. Azonos használat mellett 2-10% üzemanyagot spórolsz, így a PPro chiptuning, motoroptimalizálás egy megtérülő befektetés.

 
Gyári
Prémium Pro
Biztonságos +
TELJESÍTMÉNY
610LE
660LE
+ 50 LE
NYOMATÉK
760Nm
810Nm
+ 50 Nm
 

Ferrari tuning – Stage1

Ferrari tuning – Stage1 – prémium beállításunk csúcsadatait az autód gyári alkatrészekkel (fizikai módosítás, megerősítés nélkül) is biztonságosan tudja. Tuning beállításunk az autód adottságaihoz, kérésedhez igazodva több mint 20 év tapasztalata alapján egyedileg készül. Stage2 tuningot ezen a motoron – 3.9 V8 Bi-Turbo 610 LE – nem vállalunk, mivel nem foglalkozunk fizikai átalakítással és anélkül a teljesítmény biztonságosan már nem fokozható. 

 

 

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Ferrari tuning GTC 4 Lusso 3.9 V8 Bi-Turbo chiptuning

 

Mi, a Rigotechnél minden Ferrari chiptuningot, – egyedi Prémium Pro hangolást – házon belül készítünk a legújabb tuning technológiák segítségével. Minden tuning verziót Bosch teljesítménymérő padon tesztelünk, hogy biztosítsuk a pontosságot nem csak a teljesítménynövekedés, de tartósság és jó fogyasztás tekintetében is.

A teljesítménymérés és a beállított paraméterek (kipufogógáz hőmérséklet, feltöltött motoroknál turbónyomás, stb.) visszamérése, ellenőrzése garantálja az üzembiztonságot, hosszú élettartamot. Büszkék vagyunk rá, hogy Ferrari Prémium Pro chiptuning beállításainkkal, optimális megbízhatóság mellett is képesek vagyunk erős, dinamikus határozott élményt adni.
Az autód – Ferrari GTC 4 Lusso 3.9 V8 Bi-Turbo 610 LE – többféle motorvezérlővel szerelték, típusát a helyszínen azonosítjuk.

 

 

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Teljesítménymérés: csoport 3.9 V8 Bi-Turbo 610 lóerős (760NM) motor


A kiválasztott Ferrari GTC 4 Lusso 610 lóerős modellben is ez a motor üzemel. A mérés az aktuális autó mechanikus állapotát és ügyfelünk kérését is tükrözi, eredménye eltérhet a fenti ajánlástól. A tiédet majd a Te kérésed alapján állítjuk be, az autód állapotának függvényében.

Ferrari 3.9 V8 Bi-Turbo 610 lóerős (760NM) motor teljesítménymérés


A kiválasztott GTC 4 Lusso 610 lóerős modellben is ez a motor üzemel. A mérés az aktuális autó mechanikus állapotát és ügyfelünk kérését is tükrözi, eredménye eltérhet a fenti ajánlástól. A tiédet szintén a kérésed szerint hangoljuk, a futott kilométer és mechanikai állapot figyelembe vételével.


ferrari-gtc-4-lusso-3-9-v8-bi-turbo-610-chiptuning-dyno    

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!