Ford Edge 2.0 EcoBoost 245 LE tuning

2.0 EcoBoost 245 LE tuning, chiptuning leírás és adatok

Chiptuning » Ford » Edge » 2007 - 2015 » 2.0 EcoBoost (180 kW / 245 LE)

 

Ford Edge 2.0 EcoBoost 245 LE tuning, chiptuning

 

Prémium Pro chiptuning beállításunkkal  javul az autód – Ford Edge – ereje, dinamikája, pedálreakciója, gyakran a fogyasztása is. A határozott erőtöbblet biztonságosabb előzést, magabiztosságot, új vezetési élményt ad. Próbáld ki szinte kötelezettségmentesen.

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

ford-edge-tuning-2-0-ecoboost-245-chiptuning
Ford Edge TUNING 2.0 EcoBoost 245 LE chiptuning

Gyártó: Ford
Modell: Edge
Kiadás: 2007 – 2015
Motor: 2.0 EcoBoost (180 kW / 245 LE)
Motorkód:
Lökettérfogat: 1999 ccm
Kompr.viszony: 9.70 : 1
Löket / furat: 87,5 X 83,1 mm
Üzemanyag: Benzin
Váltóvezérlő:
Technológia: Prémium Pro Chiptuning
Nem javasolt: Tuningbox
Order: 2483

Rigotech Prémium Pro Ford tuning: erő és biztonság

Rigotech PPro chiptuning beállításunk jelentős többlet terhelést nem okoz a motornak, váltónak ésszerű használattal mellékhatása nincs. A leszabályozási fordulatszámot, végsebességet (kérés nélkül) nem módosítjuk, így nem kell számolni a tuning miatti fokozott terheléssel, a gyári élettartam megmarad.

 

Ford motoroptimalizálás: jó fogyasztás, megtérülés

Ford motoroptimalizálásunk után, a hamarabb ébredő forgatónyomaték miatt ritkábban kell visszaváltani. A megjavult dinamika biztonságosabb, gyorsabb előzést és jobb fogyasztást jelent. Azonos használat mellett 2-10% üzemanyagot spórolsz, így a PPro chiptuning, motoroptimalizálás egy megtérülő befektetés.

 
Gyári
Prémium Pro
Biztonságos +
TELJESÍTMÉNY
245LE
270LE
+ 25 LE
NYOMATÉK
365Nm
405Nm
+ 40 Nm
 

Ford tuning – Stage1

Ford tuning – Stage1 – prémium beállításunk csúcsadatait az autód gyári alkatrészekkel (fizikai módosítás, megerősítés nélkül) is biztonságosan tudja. Tuning beállításunk az autód adottságaihoz, kérésedhez igazodva több mint 20 év tapasztalata alapján egyedileg készül. Stage2 tuningot ezen a motoron – 2.0 EcoBoost 245 LE – nem vállalunk, mivel nem foglalkozunk fizikai átalakítással és anélkül a teljesítmény biztonságosan már nem fokozható. 

 

 

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Ford tuning Edge 2.0 EcoBoost chiptuning

 

Mi, a Rigotechnél minden Ford chiptuningot, – egyedi Prémium Pro hangolást – házon belül készítünk a legújabb tuning technológiák segítségével. Minden tuning verziót Bosch teljesítménymérő padon tesztelünk, hogy biztosítsuk a pontosságot nem csak a teljesítménynövekedés, de tartósság és jó fogyasztás tekintetében is.

A teljesítménymérés és a beállított paraméterek (kipufogógáz hőmérséklet, feltöltött motoroknál turbónyomás, stb.) visszamérése, ellenőrzése garantálja az üzembiztonságot, hosszú élettartamot. Büszkék vagyunk rá, hogy Ford Prémium Pro chiptuning beállításainkkal, optimális megbízhatóság mellett is képesek vagyunk erős, dinamikus határozott élményt adni.
Az autód – Ford Edge 2.0 EcoBoost 245 LE – motorvezérlő egységét biztonságosan, gyári technológiával tudjuk kalibrálni, programozni, típusa: Bosch MED17

 

 

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Teljesítménymérés: csoport 2.0 EcoBoost 245 lóerős (365NM) motor


A kiválasztott Ford Edge 245 lóerős modellben is ez a motor üzemel. A mérés az aktuális autó mechanikus állapotát és ügyfelünk kérését is tükrözi, eredménye eltérhet a fenti ajánlástól. A tiédet majd a Te kérésed alapján állítjuk be, az autód állapotának függvényében.

Ford 2.0 EcoBoost 245 lóerős (365NM) motor teljesítménymérés


A kiválasztott Edge 245 lóerős modellben is ez a motor üzemel. A mérés az aktuális autó mechanikus állapotát és ügyfelünk kérését is tükrözi, eredménye eltérhet a fenti ajánlástól. A tiédet szintén a kérésed szerint hangoljuk, a futott kilométer és mechanikai állapot figyelembe vételével.


ford-edge-2-0-ecoboost-245-chiptuning-dyno    

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Legutóbbi Ford Edge sztorik

Feltöltés alatt...