Ford Mustang GT 4.6 V8 319 LE tuning

GT 4.6 V8 319 LE tuning, chiptuning leírás és adatok

Chiptuning » Ford » Mustang » -> 2014 » GT 4.6 V8 (235 kW / 319 LE)

 

Ford Mustang GT 4.6 V8 319 LE tuning, chiptuning

 

Prémium Pro chiptuning beállításunkkal  javul az autód – Ford Mustang – ereje, dinamikája, pedálreakciója, gyakran a fogyasztása is. A határozott erőtöbblet biztonságosabb előzést, magabiztosságot, új vezetési élményt ad. Próbáld ki szinte kötelezettségmentesen.

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

ford-mustang-tuning-gt-4-6-v8-319-chiptuning
Ford Mustang TUNING GT 4.6 V8 319 LE chiptuning

Gyártó: Ford
Modell: Mustang
Kiadás: -> 2014
Motor: GT 4.6 V8 (235 kW / 319 LE)
Motorkód:
Lökettérfogat: 4606 ccm
Kompr.viszony: 9.80 : 1
Löket / furat: 90,2 X 90,0 mm
Üzemanyag: Benzin
Váltóvezérlő:
Technológia: Prémium Pro Chiptuning
Nem javasolt: Tuningbox
Order: 2760

Rigotech Prémium Pro Ford tuning: erő és biztonság

Rigotech PPro chiptuning beállításunk jelentős többlet terhelést nem okoz a motornak, váltónak ésszerű használattal mellékhatása nincs. A leszabályozási fordulatszámot, végsebességet (kérés nélkül) nem módosítjuk, így nem kell számolni a tuning miatti fokozott terheléssel, a gyári élettartam megmarad.

 

Ford motoroptimalizálás: jó fogyasztás, megtérülés

Ford motoroptimalizálásunk után, a hamarabb ébredő forgatónyomaték miatt ritkábban kell visszaváltani. A megjavult dinamika biztonságosabb, gyorsabb előzést és jobb fogyasztást jelent. Azonos használat mellett 2-10% üzemanyagot spórolsz, így a PPro chiptuning, motoroptimalizálás egy megtérülő befektetés.

 
Gyári
Prémium Pro
Biztonságos +
TELJESÍTMÉNY
319LE
LE
+ 0-8% LE
NYOMATÉK
440Nm
Nm
+ 0-8% Nm
 

Ford tuning – Stage1

Ford tuning – Stage1 – prémium beállításunk csúcsadatait az autód gyári alkatrészekkel (fizikai módosítás, megerősítés nélkül) is biztonságosan tudja. Tuning beállításunk az autód adottságaihoz, kérésedhez igazodva több mint 20 év tapasztalata alapján egyedileg készül. Stage2 tuningot ezen a motoron – GT 4.6 V8 319 LE – nem vállalunk, mivel nem foglalkozunk fizikai átalakítással és anélkül a teljesítmény biztonságosan már nem fokozható. 

 

 

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Ford tuning Mustang GT 4.6 V8 chiptuning

 

Mi, a Rigotechnél minden Ford chiptuningot, – egyedi Prémium Pro hangolást – házon belül készítünk a legújabb tuning technológiák segítségével. Minden tuning verziót Bosch teljesítménymérő padon tesztelünk, hogy biztosítsuk a pontosságot nem csak a teljesítménynövekedés, de tartósság és jó fogyasztás tekintetében is.

A teljesítménymérés és a beállított paraméterek (kipufogógáz hőmérséklet, feltöltött motoroknál turbónyomás, stb.) visszamérése, ellenőrzése garantálja az üzembiztonságot, hosszú élettartamot. Büszkék vagyunk rá, hogy Ford Prémium Pro chiptuning beállításainkkal, optimális megbízhatóság mellett is képesek vagyunk erős, dinamikus határozott élményt adni.
Az autód – Ford Mustang GT 4.6 V8 319 LE – motorvezérlő egységét biztonságosan, gyári technológiával tudjuk kalibrálni, programozni, típusa: Ford EEC-VI

 

 

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Teljesítménymérés: csoport GT 4.6 V8 319 lóerős (440NM) motor


A kiválasztott Ford Mustang 319 lóerős modellben is ez a motor üzemel. A mérés az aktuális autó mechanikus állapotát és ügyfelünk kérését is tükrözi, eredménye eltérhet a fenti ajánlástól. A tiédet majd a Te kérésed alapján állítjuk be, az autód állapotának függvényében.

Ford GT 4.6 V8 319 lóerős (440NM) motor teljesítménymérés


A kiválasztott Mustang 319 lóerős modellben is ez a motor üzemel. A mérés az aktuális autó mechanikus állapotát és ügyfelünk kérését is tükrözi, eredménye eltérhet a fenti ajánlástól. A tiédet szintén a kérésed szerint hangoljuk, a futott kilométer és mechanikai állapot figyelembe vételével.


ford-mustang-gt-4-6-v8-319-chiptuning-dyno    

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Legutóbbi Ford Mustang sztorik

ford-mustang-2-3-ecoboost-317-tuning
Ford Mustang tuning 5.0 i 418 chiptuning
ford-Mustang-tuning-3-7-i-309-chiptuning
ford-Mustang-tuning-5-0-i-418-chiptuning
ford-Mustang-tuning-5-0-i-418-chiptuning
ford-tuning-mustang-gt-v8-5-0-i-chiptuning-418