Ford Transit 2.4 TDCi 115 LE tuning

2.4 TDCi 115 LE tuning, chiptuning leírás és adatok

Chiptuning » Ford » Transit » 7th - 2013 - 2016 » 2.4 TDCi (85 kW / 115 LE)

 

Ford Transit 2.4 TDCi 115 LE tuning, chiptuning

 

Prémium Pro chiptuning beállításunkkal  javul az autód – Ford Transit – ereje, dinamikája, pedálreakciója, gyakran a fogyasztása is. A határozott erőtöbblet biztonságosabb előzést, magabiztosságot, új vezetési élményt ad. Próbáld ki szinte kötelezettségmentesen.

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

ford-transit-tuning-2-4-tdci-115-chiptuning
Ford Transit TUNING 2.4 TDCi 115 LE chiptuning

Gyártó: Ford
Modell: Transit
Kiadás: 7th – 2013 – 2016
Motor: 2.4 TDCi (85 kW / 115 LE)
Motorkód: JXFA / JXFC
Lökettérfogat: 2402 ccm
Kompr.viszony: 17.50 : 1
Löket / furat: 89,9 X 94,6 mm
Üzemanyag: Dízel
Váltóvezérlő:
Technológia: Prémium Pro Chiptuning
Nem javasolt: Tuningbox
Order: 2863

Rigotech Prémium Pro Ford tuning: erő és biztonság

Rigotech PPro chiptuning beállításunk jelentős többlet terhelést nem okoz a motornak, váltónak ésszerű használattal mellékhatása nincs. A leszabályozási fordulatszámot, végsebességet (kérés nélkül) nem módosítjuk, így nem kell számolni a tuning miatti fokozott terheléssel, a gyári élettartam megmarad.

 

Ford motoroptimalizálás: jó fogyasztás, megtérülés

Ford motoroptimalizálásunk után, a hamarabb ébredő forgatónyomaték miatt ritkábban kell visszaváltani. A megjavult dinamika biztonságosabb, gyorsabb előzést és jobb fogyasztást jelent. Azonos használat mellett 2-10% üzemanyagot spórolsz, így a PPro chiptuning, motoroptimalizálás egy megtérülő befektetés.

 
Gyári
Prémium Pro
Biztonságos +
TELJESÍTMÉNY
115LE
145LE
+ 30 LE
NYOMATÉK
310Nm
360Nm
+ 50 Nm
 

Ford tuning – Stage1

Ford tuning – Stage1 – prémium beállításunk csúcsadatait az autód gyári alkatrészekkel (fizikai módosítás, megerősítés nélkül) is biztonságosan tudja. Tuning beállításunk az autód adottságaihoz, kérésedhez igazodva több mint 20 év tapasztalata alapján egyedileg készül. Stage2 tuningot ezen a motoron – 2.4 TDCi 115 LE – nem vállalunk, mivel nem foglalkozunk fizikai átalakítással és anélkül a teljesítmény biztonságosan már nem fokozható. 

 

 

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Ford tuning Transit 2.4 TDCi chiptuning

 

Mi, a Rigotechnél minden Ford chiptuningot, – egyedi Prémium Pro hangolást – házon belül készítünk a legújabb tuning technológiák segítségével. Minden tuning verziót Bosch teljesítménymérő padon tesztelünk, hogy biztosítsuk a pontosságot nem csak a teljesítménynövekedés, de tartósság és jó fogyasztás tekintetében is.

A teljesítménymérés és a beállított paraméterek (kipufogógáz hőmérséklet, feltöltött motoroknál turbónyomás, stb.) visszamérése, ellenőrzése garantálja az üzembiztonságot, hosszú élettartamot. Büszkék vagyunk rá, hogy Ford Prémium Pro chiptuning beállításainkkal, optimális megbízhatóság mellett is képesek vagyunk erős, dinamikus határozott élményt adni.
Az autód – Ford Transit 2.4 TDCi 115 LE – motorvezérlő egységét biztonságosan, gyári technológiával tudjuk kalibrálni, programozni, típusa: Visteon DCU102

 

 

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Teljesítménymérés: csoport 2.4 TDCi 115 lóerős (310NM) motor


A kiválasztott Ford Transit 115 lóerős modellben is ez a motor üzemel. A mérés az aktuális autó mechanikus állapotát és ügyfelünk kérését is tükrözi, eredménye eltérhet a fenti ajánlástól. A tiédet majd a Te kérésed alapján állítjuk be, az autód állapotának függvényében.

Ford 2.4 TDCi 115 lóerős (310NM) motor teljesítménymérés


A kiválasztott Transit 115 lóerős modellben is ez a motor üzemel. A mérés az aktuális autó mechanikus állapotát és ügyfelünk kérését is tükrözi, eredménye eltérhet a fenti ajánlástól. A tiédet szintén a kérésed szerint hangoljuk, a futott kilométer és mechanikai állapot figyelembe vételével.


ford-transit-2-4-tdci-115-chiptuning-dyno    

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!Még néhány további Ford Transit teljesítménymérésünk

ford-Transit-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart
ford-Transit-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart
ford-Transit-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart
ford-Transit Custom-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart
ford-Transit Custom-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart


Legutóbbi Ford Transit sztorik

ford-transit-2-2-tdci-115-tuning
ford-Transit-tuning-1-6-d-116-chiptuning
ford-Transit-tuning-2-2-d-126-chiptuning
ford-tuning-transit-ttf-2-2-tdci-chiptuning-100