Honda Odyssey 2.4i 180 LE chiptuning

2.4i 180 LE chiptuning? A legjobb helyen vagy, figyeld a részleteket, adatokat!

 

Katalógusunkban 2256 típusnál hitelesített teljesítménymérés segíti a döntésed, baráti és felkészült csapatunkkal várunk Téged is!

Chiptuning • Honda • Odyssey • 2008 – 2013 • 2.4i (132 kW / 180 LE)

 

Honda Odyssey 2.4i 180 LE chiptuning

 

Prémium Pro chiptuning beállításunkkal  javul az autód – Honda Odyssey – ereje, dinamikája, pedálreakciója, gyakran a fogyasztása is. A határozott erőtöbblet biztonságosabb előzést, magabiztosságot, új vezetési élményt ad. Próbáld ki szinte kötelezettségmentesen.

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

honda-odyssey-tuning-2-4i-180-chiptuning
Honda Odyssey TUNING 2.4i 180 LE chiptuning

Gyártó: Honda
Modell: Odyssey
Kiadás: 2008 – 2013
Motor: 2.4i (132 kW / 180 LE)
Motorkód: K24A8
Lökettérfogat: 2354 ccm
Kompr.viszony: 10.50 : 1
Löket / furat: 87,0 X 99,0 mm
Üzemanyag: Benzin
Váltóvezérlő:
Technológia: Prémium Pro Chiptuning
Nem javasolt: Tuningbox
Order: 2946

Rigotech Prémium Pro Honda tuning: erő és biztonság

Rigotech PPro chiptuning beállításunk jelentős többlet terhelést nem okoz a motornak, váltónak ésszerű használattal mellékhatása nincs. A leszabályozási fordulatszámot, végsebességet (kérés nélkül) nem módosítjuk, így nem kell számolni a tuning miatti fokozott terheléssel, a gyári élettartam megmarad.

 

Honda motoroptimalizálás: jó fogyasztás, megtérülés

Honda motoroptimalizálásunk után, a hamarabb ébredő forgatónyomaték miatt ritkábban kell visszaváltani. A megjavult dinamika biztonságosabb, gyorsabb előzést és jobb fogyasztást jelent. Azonos használat mellett 2-10% üzemanyagot spórolsz, így a PPro chiptuning, motoroptimalizálás egy megtérülő befektetés.

 
Gyári
Prémium Pro
Biztonságos +
TELJESÍTMÉNY
180LE
LE
+ 0-8% LE
NYOMATÉK
218Nm
Nm
+ 0-8% Nm
 

Honda tuning – Stage1

Honda tuning – Stage1 – prémium beállításunk csúcsadatait az autód gyári alkatrészekkel (fizikai módosítás, megerősítés nélkül) is biztonságosan tudja. Tuning beállításunk az autód adottságaihoz, kérésedhez igazodva több mint 20 év tapasztalata alapján egyedileg készül. Stage2 tuningot ezen a motoron – 2.4i 180 LE – nem vállalunk, mivel nem foglalkozunk fizikai átalakítással és anélkül a teljesítmény biztonságosan már nem fokozható. 

 

 

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Honda tuning Odyssey 2.4i chiptuning

 

Mi, a Rigotechnél minden Honda chiptuningot, – egyedi Prémium Pro hangolást – házon belül készítünk a legújabb tuning technológiák segítségével. Minden tuning verziót Bosch teljesítménymérő padon tesztelünk, hogy biztosítsuk a pontosságot nem csak a teljesítménynövekedés, de tartósság és jó fogyasztás tekintetében is.

A teljesítménymérés és a beállított paraméterek (kipufogógáz hőmérséklet, feltöltött motoroknál turbónyomás, stb.) visszamérése, ellenőrzése garantálja az üzembiztonságot, hosszú élettartamot. Büszkék vagyunk rá, hogy Honda Prémium Pro chiptuning beállításainkkal, optimális megbízhatóság mellett is képesek vagyunk erős, dinamikus határozott élményt adni.
Az autód – Honda Odyssey 2.4i 180 LE – többféle motorvezérlővel szerelték, típusát a helyszínen azonosítjuk.

 

 

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Teljesítménymérés: csoport 2.4i 180 lóerős (218NM) motor


A kiválasztott Honda Odyssey 180 lóerős modellben is ez a motor üzemel. A mérés az aktuális autó mechanikus állapotát és ügyfelünk kérését is tükrözi, eredménye eltérhet a fenti ajánlástól. A tiédet majd a Te kérésed alapján állítjuk be, az autód állapotának függvényében.

Honda 2.4i 180 lóerős (218NM) motor teljesítménymérés


A kiválasztott Odyssey 180 lóerős modellben is ez a motor üzemel. A mérés az aktuális autó mechanikus állapotát és ügyfelünk kérését is tükrözi, eredménye eltérhet a fenti ajánlástól. A tiédet szintén a kérésed szerint hangoljuk, a futott kilométer és mechanikai állapot figyelembe vételével.


honda-odyssey-2-4i-180-chiptuning-dyno    

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!