Hyundai i20 1.4 CRDi 75 LE tuning

1.4 CRDi 75 LE tuning, chiptuning leírás és adatok

Chiptuning » Hyundai » i20 » 2008 - 2014 » 1.4 CRDi (55 kW / 75 LE)

 

Hyundai i20 1.4 CRDi 75 LE tuning, chiptuning

 

Prémium Pro chiptuning beállításunkkal  javul az autód – Hyundai i20 – ereje, dinamikája, pedálreakciója, gyakran a fogyasztása is. A határozott erőtöbblet biztonságosabb előzést, magabiztosságot, új vezetési élményt ad. Próbáld ki szinte kötelezettségmentesen.

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

hyundai-i20-tuning-1-4-crdi-075-chiptuning
Hyundai i20 TUNING 1.4 CRDi 75 LE chiptuning

Gyártó: Hyundai
Modell: i20
Kiadás: 2008 – 2014
Motor: 1.4 CRDi (55 kW / 75 LE)
Motorkód: D4FC
Lökettérfogat: 1396 ccm
Kompr.viszony: 17.00 : 1
Löket / furat: 75,0 X 79,0 mm
Üzemanyag: Dízel
Váltóvezérlő:
Technológia: Prémium Pro Chiptuning
Nem javasolt: Tuningbox
Order: 2988

Rigotech Prémium Pro Hyundai tuning: erő és biztonság

Rigotech PPro chiptuning beállításunk jelentős többlet terhelést nem okoz a motornak, váltónak ésszerű használattal mellékhatása nincs. A leszabályozási fordulatszámot, végsebességet (kérés nélkül) nem módosítjuk, így nem kell számolni a tuning miatti fokozott terheléssel, a gyári élettartam megmarad.

 

Hyundai motoroptimalizálás: jó fogyasztás, megtérülés

Hyundai motoroptimalizálásunk után, a hamarabb ébredő forgatónyomaték miatt ritkábban kell visszaváltani. A megjavult dinamika biztonságosabb, gyorsabb előzést és jobb fogyasztást jelent. Azonos használat mellett 2-10% üzemanyagot spórolsz, így a PPro chiptuning, motoroptimalizálás egy megtérülő befektetés.

 
Gyári
Prémium Pro
Biztonságos +
TELJESÍTMÉNY
75LE
97LE
+ 22 LE
NYOMATÉK
220Nm
250Nm
+ 30 Nm
 

Hyundai tuning – Stage1

Hyundai tuning – Stage1 – prémium beállításunk csúcsadatait az autód gyári alkatrészekkel (fizikai módosítás, megerősítés nélkül) is biztonságosan tudja. Tuning beállításunk az autód adottságaihoz, kérésedhez igazodva több mint 20 év tapasztalata alapján egyedileg készül. Stage2 tuningot ezen a motoron – 1.4 CRDi 75 LE – nem vállalunk, mivel nem foglalkozunk fizikai átalakítással és anélkül a teljesítmény biztonságosan már nem fokozható. 

 

 

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Hyundai tuning i20 1.4 CRDi chiptuning

 

Mi, a Rigotechnél minden Hyundai chiptuningot, – egyedi Prémium Pro hangolást – házon belül készítünk a legújabb tuning technológiák segítségével. Minden tuning verziót Bosch teljesítménymérő padon tesztelünk, hogy biztosítsuk a pontosságot nem csak a teljesítménynövekedés, de tartósság és jó fogyasztás tekintetében is.

A teljesítménymérés és a beállított paraméterek (kipufogógáz hőmérséklet, feltöltött motoroknál turbónyomás, stb.) visszamérése, ellenőrzése garantálja az üzembiztonságot, hosszú élettartamot. Büszkék vagyunk rá, hogy Hyundai Prémium Pro chiptuning beállításainkkal, optimális megbízhatóság mellett is képesek vagyunk erős, dinamikus határozott élményt adni.
Az autód – Hyundai i20 1.4 CRDi 75 LE – motorvezérlő egységét biztonságosan, gyári technológiával tudjuk kalibrálni, programozni, típusa: Delphi DCM3.7

 

 

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Teljesítménymérés: Hyundai Motor Company (Hyundai, Kia) csoport 1.4 CRDi 75 lóerős (220NM) motor


A kiválasztott Hyundai i20 75 lóerős modellben is ez a motor üzemel. A mérés az aktuális autó mechanikus állapotát és ügyfelünk kérését is tükrözi, eredménye eltérhet a fenti ajánlástól. A tiédet majd a Te kérésed alapján állítjuk be, az autód állapotának függvényében.

Hyundai 1.4 CRDi 75 lóerős (220NM) motor teljesítménymérés


A kiválasztott i20 75 lóerős modellben is ez a motor üzemel. A mérés az aktuális autó mechanikus állapotát és ügyfelünk kérését is tükrözi, eredménye eltérhet a fenti ajánlástól. A tiédet szintén a kérésed szerint hangoljuk, a futott kilométer és mechanikai állapot figyelembe vételével.


hyundai-i20-1-4-crdi-075-chiptuning-dyno    

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Legutóbbi Hyundai i20 sztorik

hyundai-i20-1-0-t-gdi-120-tuning
Feltöltés alatt...