Chiptuning » Hyundai tuning » Hyundai i20 tuning » 1.0 T-GDi (88 kW / 120 LE) referencia

Hyundai i20 chiptuning 1.0 T-GDi 120 Ps 2016 Prémium Pro Stage1


Hyundai i20 chiptuning ezen a 100000 kilométert futott 5 éves 120 LE-s 1.0 T-GDi Hyundaion, ami Kincsesbánya közeléből érkezett Stage1 beállítás ügyben Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába. Kézi váltós esetben a felhúzás hatása jól tesztelhető, mérhető.

Alap, hogy a tuning előtt és után dyno teszteket is csináltunk, szóval az erő és pedálreakció javulásán felül bemutatható, kiértékelhető a kinyomtatott mérési eredmény. Érkezéskor a katalógushoz képest erőben 8% (-10 Ps) elmaradást, nyomatékban 2% (4Nm) többletet mértünk a mai 5 éves Hyundaion. Így, 120 Ps 172 NM gyári specifikációhoz képest 110 lovat és 176 Nm-t hozott a felhúzásunk megkezdésekor.hyundai-i20-tuning-1-0-t-gdi-120

Hyundai i20 specifikáció

Gyártmány: Hyundai
Típus: i20
Kivitel: 2014 – 2018
Motor: 1.0 T-GDi (88 kW / 120 LE)
Katalógus teljesítmény: 120 LE
Katalógus nyomaték: 172 Nm
Váltó: Kézi
Futásteljesítmény: 100000 km
Motorvezérlő: Kefico CPEGD2
Motorkód: G3LCG
Alvázszám: NLHB331A
Évjárat: 2016
Üzemanyag: Benzin
Konfiguráció: Turbó-benzin
Ahonnan jött: Kincsesbánya

Emisszió, környezetvédelmi rendszerek
EGR, DPF, GPF, Adblue, katalizátor: érintetlen, gyári

noimage2

Neked is pont ilyen Hyundaiod van? Kérj árajánlatot most! (2 perc)
https://rigotech.hu/chiptuning-info/

Más Hyundai tuning kell? Akkor kezdd itt:
https://rigotech.hu/hyundai-tuning/

Chiptuning kalkulátor: ajánlott (nem széthajtós) növekmény ezen a Hyundaion

A Rigotech által preferált, üzembiztos motoroptimalizálás paraméterei:
Prémium Pro teljesítmény: 135 LE
Prémium Pro forgatónyomaték: 197 NM
El lehet térni a chiptuning katalógus ajánlástól? Igen.
Ez csak cégünk ajánlása, ha nem akarsz mellémenni és Neked is a legfontosabb a hosszú élettartam. Sok tuningcég ajánl magasabb növekményeket, amelyeket vagy nem tud betartani vagy ha mégis túlhúzza az autód az agresszívabb használatból eredő esetleges mechanikai meghibásodásokért egyedül Te felelsz.


Hyundai i20 Tuning a Rigotechnél

Ügyfelünk a kis ezres méregzsák Hyundaiját elhozta hozzánk kiváncsiságból. A három hengeres motor közel hozta a katalógus adatokat. A biztonságosan elvárható növekmény nem sok ismrve a kis Hyundaiunk lehetőségeit. Tuningunkra jól reagál, de az látszik hogy a szerényebbek közé tartozik tekintve, hogy alkatrész / turbóvédelem okán a töltőnyomást csak kis mértékben emeltük.
A tulajdonos chippelés érdekében jött a műhelyünkbe, mivel javítani szeretne autója erején és előzési képességén. Vágya ezzel együtt kedvezőbb fogyasztás elérése volt, a nyomaték drasztikus javulása , a gázpedál reakció javítása mellett. Mégis garantálva az eredetivel azonos megbízhatóságot.

Hyundai i20 tuning lapunk: https://rigotech.hu/kivitel/hyundai-i20/

A 100-200e km közti sávban is sok a kiváló referenciánk, azonban a tökéletes eredményért sokszor jobban meg kell dolgozni mint egy új, vagy keveset futott autónál. Jó volt ezen a fiatal, szép állapotú autón dolgozni, köszönjük a bizalmat.
Az i20 120 PS erőforrása és hajtáslánca számottevő betervezett tartalékkal bír, tehát a chiptuning várható haszna bőséges. A motor kiváló eredménnyel húzható, az üzembiztonság sérülése technológiánkkal nem merül fel. Ezek az 1.0 T-GDi (88 kW / 120 LE) motorok kiválóan tuningolhatók, van biztonságos tartalékuk.


Az 1.0 T-GDi remap alkalmával meg kell nézni milyen chippeshez fordulsz, mert a tuningok minősége, eredménye, ára hihetetlenül változatos!

Az autód 120 lovas motorjának valamint hajtásának adottságai ellenére is azonnal kinyírható egy rossz akciós chiptuninggal vagy akármilyen Hyundai tuning box telepítésével. “Ahol a szolgáltatás olcsó, a termék általában silány minőségű” Nézd meg chiptuning ár irányelveinket: https://rigotech.hu/arak/

A Rigotech optimalizálás eredménye, lépései

A Rigotech-nél az általános előkészületet (interjú, állapotfelmérés, tesztkör, motordiagnosztika, az érkező motorbeállítás mentése, vizsgálata, teljesítménymérés) követte az autó gazdája kérésének megfelelő Prémium Pro chip tuning megvalósítása. Az elvárás szerinti tuning van, hogy három verzió alatt lesz kiforrott a Hyundai futásteljesítményének és az aktuális szoftververzió jellegzetességeinek lekövetésével. Főleg új autók esetén vagy extrább kérések esetén létfontosságú a dyno teszt és műszeres kontroll.

A Hyundai tuning, Stage1 eredménye ezen az 1.0 T-GDi erőforráson: +15% (+16 Ps) teljesítmény javulás, a nyomaték +5% (+9 Nm) fokozódásával . A Hyundait 126 Ps és 185 NM csúcsadatokkal adtuk át. Köszönjük a tulajdonos bizalmát és hogy a több mint 200 hazai tuningcég és „tuningcég” közül minket választott.

Turbó-benzin autóknál nem kell sport légszűrő betétet betenni mivel a feltöltésnek köszönhetően nem a szűrő ellenállása a szűk keresztmetszet.

Hyundai i20 1.0 T-GDi 120 LE mérési jegyzőkönyv

Nincs két egyforma Hyundai és habár az ügyfélkérések van, hogy közel állanak egymáshoz mégis elég nagy a differencia köztük. Szóval minden egyes referenciánk teljesítménymérése változatos, kizárólag az adott műszaki állapotot és kérést mutatja! Hozzá jön, hogy valaki elfogadja az ajánlásunk, valaki fölé, más gyengébbre akarja. Egyeseknek elsődleges a fogyasztás, másnak nem. Kérj ajánlatot és gyere és nézd meg, hogy a Te autód mit mutat.

hyundai-i20-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart

A Rigotech-nél a nagy becsben tartott autód teljes biztonságban a legjobb kezekben van. Ezt a teljesítménymérések, diagnosztikai módszereink , megnyugtató együttműködési lehetőségeink szavatolják. Sok hasonló Hyundait teszteltünk, diagoztunk, chippeltünk és ezekről elég sokszor feltettük eredményeinket, referenciáinkat.

#Hyundai #i20 #tuning #T-GDi #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés


Chiptuning » Hyundai tuning » Hyundai i20 tuning » 1.0 T-GDi (88 kW / 120 LE) referencia

1 Hyundai i20 tuning 1.0 T-GDi 120 LE néhány referenciánk

  • Hyundai i20 tuning 1.0 T-GDi 120 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

1.2 Hyundai 1.0 T-GDi motor pár teljesítménymérésünk

  • Hyundai 1.0 T-GDi 120 LE méréseink feltöltése folyamatban...
  • Hyundai 1.0 T-GDi más teljesítményosztályú méréseink feltöltése folyamatban...

1.3 Néhány azonos motor: Hyundai - Kia csoport 1.0 T-GDi teljesítménymérése

  • Hyundai - Kia csoport 1.0 T-GDi 120 LE méréseink feltöltése folyamatban...
  • Hyundai - Kia csoport 1.0 T-GDi méréseink feltöltése folyamatban...

1.5 Kapcsolódó Hyundai tuning Rigotech szakcikkek

  • Nincs cikkünk pontosan erről a modellről.
  • Nincs cikkünk még erről a motorról.
  • Nincs Hyundai cikkünk.

2 Még néhány Hyundai 1.0 T-GDi 120 LE tuning referenciák

  • Hyundai 1.0 T-GDi 120 LE-s tuning referenciáink még feltöltés alatt...

3 Hyundai 1.0 T-GDi chiptuning referenciák

  • Hyundai 1.0 T-GDi chiptuning referenciáink még feltöltés alatt...

4 Hyundai i20 chiptuning referenciák

5 Még több Rigotech Hyundai tuning


Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 percJártál már nálunk, vagy kérdésed van pont erről az autóról?

Szólj hozzá a cikkhez most, itt alul! - látni fogom és válaszolok.

Rigotech, jó autóból tökéletes!