Jaguar F Pace 2.0 Turbo 250 LE chiptuning

2.0 Turbo 250 LE chiptuning? A legjobb helyen vagy, figyeld a részleteket, adatokat!

 

Katalógusunkban 2256 típusnál hitelesített teljesítménymérés segíti a döntésed, baráti és felkészült csapatunkkal várunk Téged is!

Chiptuning • Jaguar • F Pace • 2015 -> • 2.0 Turbo (184 kW / 250 LE)

 

Jaguar F Pace 2.0 Turbo 250 LE chiptuning

 

Prémium Pro chiptuning beállításunkkal  javul az autód – Jaguar F Pace – ereje, dinamikája, pedálreakciója, gyakran a fogyasztása is. A határozott erőtöbblet biztonságosabb előzést, magabiztosságot, új vezetési élményt ad. Próbáld ki szinte kötelezettségmentesen.

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

jaguar-f-pace-tuning-2-0-turbo-250-chiptuning
Jaguar F Pace TUNING 2.0 Turbo 250 LE chiptuning

Gyártó: Jaguar
Modell: F Pace
Kiadás: 2015 ->
Motor: 2.0 Turbo (184 kW / 250 LE)
Motorkód: PT204
Lökettérfogat: 1997 ccm
Kompr.viszony: 9.50 : 1
Löket / furat: 83,0 X 92,3 mm
Üzemanyag: Benzin
Váltóvezérlő:
Technológia: Prémium Pro Chiptuning
Nem javasolt: Tuningbox
Order: 3235

Rigotech Prémium Pro Jaguar tuning: erő és biztonság

Rigotech PPro chiptuning beállításunk jelentős többlet terhelést nem okoz a motornak, váltónak ésszerű használattal mellékhatása nincs. A leszabályozási fordulatszámot, végsebességet (kérés nélkül) nem módosítjuk, így nem kell számolni a tuning miatti fokozott terheléssel, a gyári élettartam megmarad.

 

Jaguar motoroptimalizálás: jó fogyasztás, megtérülés

Jaguar motoroptimalizálásunk után, a hamarabb ébredő forgatónyomaték miatt ritkábban kell visszaváltani. A megjavult dinamika biztonságosabb, gyorsabb előzést és jobb fogyasztást jelent. Azonos használat mellett 2-10% üzemanyagot spórolsz, így a PPro chiptuning, motoroptimalizálás egy megtérülő befektetés.

 
Gyári
Prémium Pro
Biztonságos +
TELJESÍTMÉNY
250LE
280LE
+ 30 LE
NYOMATÉK
365Nm
405Nm
+ 40 Nm
 

Jaguar tuning – Stage1

Jaguar tuning – Stage1 – prémium beállításunk csúcsadatait az autód gyári alkatrészekkel (fizikai módosítás, megerősítés nélkül) is biztonságosan tudja. Tuning beállításunk az autód adottságaihoz, kérésedhez igazodva több mint 20 év tapasztalata alapján egyedileg készül. Stage2 tuningot ezen a motoron – 2.0 Turbo 250 LE – nem vállalunk, mivel nem foglalkozunk fizikai átalakítással és anélkül a teljesítmény biztonságosan már nem fokozható. 

 

 

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Jaguar tuning F Pace 2.0 Turbo chiptuning

 

Mi, a Rigotechnél minden Jaguar chiptuningot, – egyedi Prémium Pro hangolást – házon belül készítünk a legújabb tuning technológiák segítségével. Minden tuning verziót Bosch teljesítménymérő padon tesztelünk, hogy biztosítsuk a pontosságot nem csak a teljesítménynövekedés, de tartósság és jó fogyasztás tekintetében is.

A teljesítménymérés és a beállított paraméterek (kipufogógáz hőmérséklet, feltöltött motoroknál turbónyomás, stb.) visszamérése, ellenőrzése garantálja az üzembiztonságot, hosszú élettartamot. Büszkék vagyunk rá, hogy Jaguar Prémium Pro chiptuning beállításainkkal, optimális megbízhatóság mellett is képesek vagyunk erős, dinamikus határozott élményt adni.
Az autód – Jaguar F Pace 2.0 Turbo 250 LE – motorvezérlő egységét biztonságosan, gyári technológiával tudjuk kalibrálni, programozni, típusa: Bosch MED17.9.9

 

 

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Teljesítménymérés: Land Rover, Jaguar csoport 2.0 Turbo 250 lóerős (365NM) motor


A kiválasztott Jaguar F Pace 250 lóerős modellben is ez a motor üzemel. A mérés az aktuális autó mechanikus állapotát és ügyfelünk kérését is tükrözi, eredménye eltérhet a fenti ajánlástól. A tiédet majd a Te kérésed alapján állítjuk be, az autód állapotának függvényében.

Jaguar 2.0 Turbo 250 lóerős (365NM) motor teljesítménymérés


A kiválasztott F Pace 250 lóerős modellben is ez a motor üzemel. A mérés az aktuális autó mechanikus állapotát és ügyfelünk kérését is tükrözi, eredménye eltérhet a fenti ajánlástól. A tiédet szintén a kérésed szerint hangoljuk, a futott kilométer és mechanikai állapot figyelembe vételével.


jaguar-f-pace-2-0-turbo-250-chiptuning-dyno    

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!