Jaguar S Type 4.2 V8 300 LE tuning

4.2 V8 300 LE tuning, chiptuning leírás és adatok

Chiptuning » Jaguar » S Type » Összes » 4.2 V8 (221 kW / 300 LE)

 

Jaguar S Type 4.2 V8 300 LE tuning, chiptuning

 

Prémium Pro chiptuning beállításunkkal  javul az autód – Jaguar S Type – ereje, dinamikája, pedálreakciója, gyakran a fogyasztása is. A határozott erőtöbblet biztonságosabb előzést, magabiztosságot, új vezetési élményt ad. Próbáld ki szinte kötelezettségmentesen.

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

jaguar-s-type-tuning-4-2-v8-300-chiptuning
Jaguar S Type TUNING 4.2 V8 300 LE chiptuning

Gyártó: Jaguar
Modell: S Type
Kiadás: Összes
Motor: 4.2 V8 (221 kW / 300 LE)
Motorkód: AJ34
Lökettérfogat: 4196 ccm
Kompr.viszony: 11.90 : 1
Löket / furat: 86,0 X 90,3 mm
Üzemanyag: Benzin
Váltóvezérlő:
Technológia: Prémium Pro Chiptuning
Nem javasolt: Tuningbox
Order: 3252

Rigotech Prémium Pro Jaguar tuning: erő és biztonság

Rigotech PPro chiptuning beállításunk jelentős többlet terhelést nem okoz a motornak, váltónak ésszerű használattal mellékhatása nincs. A leszabályozási fordulatszámot, végsebességet (kérés nélkül) nem módosítjuk, így nem kell számolni a tuning miatti fokozott terheléssel, a gyári élettartam megmarad.

 

Jaguar motoroptimalizálás: jó fogyasztás, megtérülés

Jaguar motoroptimalizálásunk után, a hamarabb ébredő forgatónyomaték miatt ritkábban kell visszaváltani. A megjavult dinamika biztonságosabb, gyorsabb előzést és jobb fogyasztást jelent. Azonos használat mellett 2-10% üzemanyagot spórolsz, így a PPro chiptuning, motoroptimalizálás egy megtérülő befektetés.

 
Gyári
Prémium Pro
Biztonságos +
TELJESÍTMÉNY
300LE
LE
+ 0-8% LE
NYOMATÉK
420Nm
Nm
+ 0-8% Nm
 

Jaguar tuning – Stage1

Jaguar tuning – Stage1 – prémium beállításunk csúcsadatait az autód gyári alkatrészekkel (fizikai módosítás, megerősítés nélkül) is biztonságosan tudja. Tuning beállításunk az autód adottságaihoz, kérésedhez igazodva több mint 20 év tapasztalata alapján egyedileg készül. Stage2 tuningot ezen a motoron – 4.2 V8 300 LE – nem vállalunk, mivel nem foglalkozunk fizikai átalakítással és anélkül a teljesítmény biztonságosan már nem fokozható. 

 

 

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Jaguar tuning S Type 4.2 V8 chiptuning

 

Mi, a Rigotechnél minden Jaguar chiptuningot, – egyedi Prémium Pro hangolást – házon belül készítünk a legújabb tuning technológiák segítségével. Minden tuning verziót Bosch teljesítménymérő padon tesztelünk, hogy biztosítsuk a pontosságot nem csak a teljesítménynövekedés, de tartósság és jó fogyasztás tekintetében is.

A teljesítménymérés és a beállított paraméterek (kipufogógáz hőmérséklet, feltöltött motoroknál turbónyomás, stb.) visszamérése, ellenőrzése garantálja az üzembiztonságot, hosszú élettartamot. Büszkék vagyunk rá, hogy Jaguar Prémium Pro chiptuning beállításainkkal, optimális megbízhatóság mellett is képesek vagyunk erős, dinamikus határozott élményt adni.
Az autód – Jaguar S Type 4.2 V8 300 LE – motorvezérlő egységét biztonságosan, gyári technológiával tudjuk kalibrálni, programozni, típusa: Denso MB079700

 

 

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Teljesítménymérés: Land Rover, Jaguar csoport 4.2 V8 300 lóerős (420NM) motor


A kiválasztott Jaguar S Type 300 lóerős modellben is ez a motor üzemel. A mérés az aktuális autó mechanikus állapotát és ügyfelünk kérését is tükrözi, eredménye eltérhet a fenti ajánlástól. A tiédet majd a Te kérésed alapján állítjuk be, az autód állapotának függvényében.

Jaguar 4.2 V8 300 lóerős (420NM) motor teljesítménymérés


A kiválasztott S Type 300 lóerős modellben is ez a motor üzemel. A mérés az aktuális autó mechanikus állapotát és ügyfelünk kérését is tükrözi, eredménye eltérhet a fenti ajánlástól. A tiédet szintén a kérésed szerint hangoljuk, a futott kilométer és mechanikai állapot figyelembe vételével.


jaguar-s-type-4-2-v8-300-chiptuning-dyno    

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Legutóbbi Jaguar S Type sztorik

Feltöltés alatt...