Jaguar XJ 4.2 V8 SC 400 LE chiptuning

4.2 V8 SC 400 LE chiptuning? A legjobb helyen vagy, figyeld a részleteket, adatokat!

 

Katalógusunkban 2256 típusnál hitelesített teljesítménymérés segíti a döntésed, baráti és felkészült csapatunkkal várunk Téged is!

Chiptuning • Jaguar • XJ • 2003 – 2009 • 4.2 V8 SC (294 kW / 400 LE)

 

Jaguar XJ 4.2 V8 SC 400 LE chiptuning

 

Prémium Pro chiptuning beállításunkkal  javul az autód – Jaguar XJ – ereje, dinamikája, pedálreakciója, gyakran a fogyasztása is. A határozott erőtöbblet biztonságosabb előzést, magabiztosságot, új vezetési élményt ad. Próbáld ki szinte kötelezettségmentesen.

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

jaguar-xj-tuning-4-2-v8-sc-400-chiptuning
Jaguar XJ TUNING 4.2 V8 SC 400 LE chiptuning

Gyártó: Jaguar
Modell: XJ
Kiadás: 2003 – 2009
Motor: 4.2 V8 SC (294 kW / 400 LE)
Motorkód: AJ34
Lökettérfogat: 4196 ccm
Kompr.viszony: 9.10 : 1
Löket / furat: 86,0 X 90,3 mm
Üzemanyag: Benzin
Váltóvezérlő:
Technológia: Prémium Pro Chiptuning
Nem javasolt: Tuningbox
Order: 3293

Rigotech Prémium Pro Jaguar tuning: erő és biztonság

Rigotech PPro chiptuning beállításunk jelentős többlet terhelést nem okoz a motornak, váltónak ésszerű használattal mellékhatása nincs. A leszabályozási fordulatszámot, végsebességet (kérés nélkül) nem módosítjuk, így nem kell számolni a tuning miatti fokozott terheléssel, a gyári élettartam megmarad.

 

Jaguar motoroptimalizálás: jó fogyasztás, megtérülés

Jaguar motoroptimalizálásunk után, a hamarabb ébredő forgatónyomaték miatt ritkábban kell visszaváltani. A megjavult dinamika biztonságosabb, gyorsabb előzést és jobb fogyasztást jelent. Azonos használat mellett 2-10% üzemanyagot spórolsz, így a PPro chiptuning, motoroptimalizálás egy megtérülő befektetés.

 
Gyári
Prémium Pro
Biztonságos +
TELJESÍTMÉNY
400LE
450LE
+ 50 LE
NYOMATÉK
540Nm
600Nm
+ 60 Nm
 

Jaguar tuning – Stage1

Jaguar tuning – Stage1 – prémium beállításunk csúcsadatait az autód gyári alkatrészekkel (fizikai módosítás, megerősítés nélkül) is biztonságosan tudja. Tuning beállításunk az autód adottságaihoz, kérésedhez igazodva több mint 20 év tapasztalata alapján egyedileg készül. Stage2 tuningot ezen a motoron – 4.2 V8 SC 400 LE – nem vállalunk, mivel nem foglalkozunk fizikai átalakítással és anélkül a teljesítmény biztonságosan már nem fokozható. 

 

 

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Jaguar tuning XJ 4.2 V8 SC chiptuning

 

Mi, a Rigotechnél minden Jaguar chiptuningot, – egyedi Prémium Pro hangolást – házon belül készítünk a legújabb tuning technológiák segítségével. Minden tuning verziót Bosch teljesítménymérő padon tesztelünk, hogy biztosítsuk a pontosságot nem csak a teljesítménynövekedés, de tartósság és jó fogyasztás tekintetében is.

A teljesítménymérés és a beállított paraméterek (kipufogógáz hőmérséklet, feltöltött motoroknál turbónyomás, stb.) visszamérése, ellenőrzése garantálja az üzembiztonságot, hosszú élettartamot. Büszkék vagyunk rá, hogy Jaguar Prémium Pro chiptuning beállításainkkal, optimális megbízhatóság mellett is képesek vagyunk erős, dinamikus határozott élményt adni.
Az autód – Jaguar XJ 4.2 V8 SC 400 LE – motorvezérlő egységét biztonságosan, gyári technológiával tudjuk kalibrálni, programozni, típusa: Denso MB279700

 

 

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Teljesítménymérés: Land Rover, Jaguar csoport 4.2 V8 SC 400 lóerős (540NM) motor


A kiválasztott Jaguar XJ 400 lóerős modellben is ez a motor üzemel. A mérés az aktuális autó mechanikus állapotát és ügyfelünk kérését is tükrözi, eredménye eltérhet a fenti ajánlástól. A tiédet majd a Te kérésed alapján állítjuk be, az autód állapotának függvényében.

Jaguar 4.2 V8 SC 400 lóerős (540NM) motor teljesítménymérés


A kiválasztott XJ 400 lóerős modellben is ez a motor üzemel. A mérés az aktuális autó mechanikus állapotát és ügyfelünk kérését is tükrözi, eredménye eltérhet a fenti ajánlástól. A tiédet szintén a kérésed szerint hangoljuk, a futott kilométer és mechanikai állapot figyelembe vételével.


jaguar-xj-4-2-v8-sc-400-chiptuning-dyno    

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!