Jeep Commander 2.2 CRD 136 LE chiptuning

2.2 CRD 136 LE chiptuning? A legjobb helyen vagy, figyeld a részleteket, adatokat!

 

Katalógusunkban 2256 típusnál hitelesített teljesítménymérés segíti a döntésed, baráti és felkészült csapatunkkal várunk Téged is!

Chiptuning • Jeep • Commander • 2006 – 2010 • 2.2 CRD (100 kW / 136 LE)

 

Jeep Commander 2.2 CRD 136 LE chiptuning

 

Prémium Pro chiptuning beállításunkkal  javul az autód – Jeep Commander – ereje, dinamikája, pedálreakciója, gyakran a fogyasztása is. A határozott erőtöbblet biztonságosabb előzést, magabiztosságot, új vezetési élményt ad. Próbáld ki szinte kötelezettségmentesen.

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

jeep-commander-tuning-2-2-crd-136-chiptuning
Jeep Commander TUNING 2.2 CRD 136 LE chiptuning

Gyártó: Jeep
Modell: Commander
Kiadás: 2006 – 2010
Motor: 2.2 CRD (100 kW / 136 LE)
Motorkód: OM651
Lökettérfogat: 2143 ccm
Kompr.viszony: 16.00 : 1
Löket / furat: 83,0 X 99,0 mm
Üzemanyag: Dízel
Váltóvezérlő:
Technológia: Prémium Pro Chiptuning
Nem javasolt: Tuningbox
Order: 3319

Rigotech Prémium Pro Jeep tuning: erő és biztonság

Rigotech PPro chiptuning beállításunk jelentős többlet terhelést nem okoz a motornak, váltónak ésszerű használattal mellékhatása nincs. A leszabályozási fordulatszámot, végsebességet (kérés nélkül) nem módosítjuk, így nem kell számolni a tuning miatti fokozott terheléssel, a gyári élettartam megmarad.

 

Jeep motoroptimalizálás: jó fogyasztás, megtérülés

Jeep motoroptimalizálásunk után, a hamarabb ébredő forgatónyomaték miatt ritkábban kell visszaváltani. A megjavult dinamika biztonságosabb, gyorsabb előzést és jobb fogyasztást jelent. Azonos használat mellett 2-10% üzemanyagot spórolsz, így a PPro chiptuning, motoroptimalizálás egy megtérülő befektetés.

 
Gyári
Prémium Pro
Biztonságos +
TELJESÍTMÉNY
136LE
166LE
+ 30 LE
NYOMATÉK
320Nm
380Nm
+ 60 Nm
 

Jeep tuning – Stage1

Jeep tuning – Stage1 – prémium beállításunk csúcsadatait az autód gyári alkatrészekkel (fizikai módosítás, megerősítés nélkül) is biztonságosan tudja. Tuning beállításunk az autód adottságaihoz, kérésedhez igazodva több mint 20 év tapasztalata alapján egyedileg készül. Stage2 tuningot ezen a motoron – 2.2 CRD 136 LE – nem vállalunk, mivel nem foglalkozunk fizikai átalakítással és anélkül a teljesítmény biztonságosan már nem fokozható. 

 

 

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Jeep tuning Commander 2.2 CRD chiptuning

 

Mi, a Rigotechnél minden Jeep chiptuningot, – egyedi Prémium Pro hangolást – házon belül készítünk a legújabb tuning technológiák segítségével. Minden tuning verziót Bosch teljesítménymérő padon tesztelünk, hogy biztosítsuk a pontosságot nem csak a teljesítménynövekedés, de tartósság és jó fogyasztás tekintetében is.

A teljesítménymérés és a beállított paraméterek (kipufogógáz hőmérséklet, feltöltött motoroknál turbónyomás, stb.) visszamérése, ellenőrzése garantálja az üzembiztonságot, hosszú élettartamot. Büszkék vagyunk rá, hogy Jeep Prémium Pro chiptuning beállításainkkal, optimális megbízhatóság mellett is képesek vagyunk erős, dinamikus határozott élményt adni.
Az autód – Jeep Commander 2.2 CRD 136 LE – motorvezérlő egységét biztonságosan, gyári technológiával tudjuk kalibrálni, programozni, típusa: Delphi DCM3.5 – CRD2

 

 

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Teljesítménymérés: FCA US (Chrysler, Dodge, Jeep) csoport 2.2 CRD 136 lóerős (320NM) motor


A kiválasztott Jeep Commander 136 lóerős modellben is ez a motor üzemel. A mérés az aktuális autó mechanikus állapotát és ügyfelünk kérését is tükrözi, eredménye eltérhet a fenti ajánlástól. A tiédet majd a Te kérésed alapján állítjuk be, az autód állapotának függvényében.

Jeep 2.2 CRD 136 lóerős (320NM) motor teljesítménymérés


A kiválasztott Commander 136 lóerős modellben is ez a motor üzemel. A mérés az aktuális autó mechanikus állapotát és ügyfelünk kérését is tükrözi, eredménye eltérhet a fenti ajánlástól. A tiédet szintén a kérésed szerint hangoljuk, a futott kilométer és mechanikai állapot figyelembe vételével.


jeep-commander-2-2-crd-136-chiptuning-dyno    

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!