Maserati Quattroporte 4.7 V8 430 LE tuning

4.7 V8 430 LE tuning, chiptuning leírás és adatok

Chiptuning » Maserati » Quattroporte » 2004 - 2012 » 4.7 V8 (316 kW / 430 LE)

 

Maserati Quattroporte 4.7 V8 430 LE tuning, chiptuning

 

Prémium Pro chiptuning beállításunkkal  javul az autód – Maserati Quattroporte – ereje, dinamikája, pedálreakciója, gyakran a fogyasztása is. A határozott erőtöbblet biztonságosabb előzést, magabiztosságot, új vezetési élményt ad. Próbáld ki szinte kötelezettségmentesen.

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

maserati-quattroporte-tuning-4-7-v8-430-chiptuning
Maserati Quattroporte TUNING 4.7 V8 430 LE chiptuning

Gyártó: Maserati
Modell: Quattroporte
Kiadás: 2004 – 2012
Motor: 4.7 V8 (316 kW / 430 LE)
Motorkód: M 139R
Lökettérfogat: 4691 ccm
Kompr.viszony: 11.00 : 1
Löket / furat: 94,0 X 84,5 mm
Üzemanyag: Benzin
Váltóvezérlő:
Technológia: Prémium Pro Chiptuning
Nem javasolt: Tuningbox
Order: 3726

Rigotech Prémium Pro Maserati tuning: erő és biztonság

Rigotech PPro chiptuning beállításunk jelentős többlet terhelést nem okoz a motornak, váltónak ésszerű használattal mellékhatása nincs. A leszabályozási fordulatszámot, végsebességet (kérés nélkül) nem módosítjuk, így nem kell számolni a tuning miatti fokozott terheléssel, a gyári élettartam megmarad.

 

Maserati motoroptimalizálás: jó fogyasztás, megtérülés

Maserati motoroptimalizálásunk után, a hamarabb ébredő forgatónyomaték miatt ritkábban kell visszaváltani. A megjavult dinamika biztonságosabb, gyorsabb előzést és jobb fogyasztást jelent. Azonos használat mellett 2-10% üzemanyagot spórolsz, így a PPro chiptuning, motoroptimalizálás egy megtérülő befektetés.

 
Gyári
Prémium Pro
Biztonságos +
TELJESÍTMÉNY
430LE
LE
+ 0-8% LE
NYOMATÉK
490Nm
Nm
+ 0-8% Nm
 

Maserati tuning – Stage1

Maserati tuning – Stage1 – prémium beállításunk csúcsadatait az autód gyári alkatrészekkel (fizikai módosítás, megerősítés nélkül) is biztonságosan tudja. Tuning beállításunk az autód adottságaihoz, kérésedhez igazodva több mint 20 év tapasztalata alapján egyedileg készül. Stage2 tuningot ezen a motoron – 4.7 V8 430 LE – nem vállalunk, mivel nem foglalkozunk fizikai átalakítással és anélkül a teljesítmény biztonságosan már nem fokozható. 

 

 

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Maserati tuning Quattroporte 4.7 V8 chiptuning

 

Mi, a Rigotechnél minden Maserati chiptuningot, – egyedi Prémium Pro hangolást – házon belül készítünk a legújabb tuning technológiák segítségével. Minden tuning verziót Bosch teljesítménymérő padon tesztelünk, hogy biztosítsuk a pontosságot nem csak a teljesítménynövekedés, de tartósság és jó fogyasztás tekintetében is.

A teljesítménymérés és a beállított paraméterek (kipufogógáz hőmérséklet, feltöltött motoroknál turbónyomás, stb.) visszamérése, ellenőrzése garantálja az üzembiztonságot, hosszú élettartamot. Büszkék vagyunk rá, hogy Maserati Prémium Pro chiptuning beállításainkkal, optimális megbízhatóság mellett is képesek vagyunk erős, dinamikus határozott élményt adni.
Az autód – Maserati Quattroporte 4.7 V8 430 LE – kétféle motorvezérlővel szerelték. Mindkettőt biztonságosan, gyári technológiával tudjuk kalibrálni, programozni: Bosch ME7.3.2, Bosch ME9.1.1

 

 

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Teljesítménymérés: FCA (Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia) csoport 4.7 V8 430 lóerős (490NM) motor


A kiválasztott Maserati Quattroporte 430 lóerős modellben is ez a motor üzemel. A mérés az aktuális autó mechanikus állapotát és ügyfelünk kérését is tükrözi, eredménye eltérhet a fenti ajánlástól. A tiédet majd a Te kérésed alapján állítjuk be, az autód állapotának függvényében.

Maserati 4.7 V8 430 lóerős (490NM) motor teljesítménymérés


A kiválasztott Quattroporte 430 lóerős modellben is ez a motor üzemel. A mérés az aktuális autó mechanikus állapotát és ügyfelünk kérését is tükrözi, eredménye eltérhet a fenti ajánlástól. A tiédet szintén a kérésed szerint hangoljuk, a futott kilométer és mechanikai állapot figyelembe vételével.


maserati-quattroporte-4-7-v8-430-chiptuning-dyno    

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Legutóbbi Maserati Quattroporte sztorik

Feltöltés alatt...