Opel Astra 1.3 CDTi 95 LE tuning

1.3 CDTi 95 LE tuning, chiptuning leírás és adatok

Chiptuning » Opel » Astra » (J) - 2009 - 2015 » 1.3 CDTi (70 kW / 95 LE)

 

Opel Astra 1.3 CDTi 95 LE tuning, chiptuning

 

Prémium Pro chiptuning beállításunkkal  javul az autód – Opel Astra – ereje, dinamikája, pedálreakciója, gyakran a fogyasztása is. A határozott erőtöbblet biztonságosabb előzést, magabiztosságot, új vezetési élményt ad. Próbáld ki szinte kötelezettségmentesen.

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

opel-astra-tuning-1-3-cdti-095-chiptuning
Opel Astra TUNING 1.3 CDTi 95 LE chiptuning

Gyártó: Opel
Modell: Astra
Kiadás: (J) – 2009 – 2015
Motor: 1.3 CDTi (70 kW / 95 LE)
Motorkód: A13DTE
Lökettérfogat: 1248 ccm
Kompr.viszony: 16.80 : 1
Löket / furat: 69,6 X 82,0 mm
Üzemanyag: Dízel
Váltóvezérlő:
Technológia: Prémium Pro Chiptuning
Nem javasolt: Tuningbox
Order: 4868

Rigotech Prémium Pro Opel tuning: erő és biztonság

Rigotech PPro chiptuning beállításunk jelentős többlet terhelést nem okoz a motornak, váltónak ésszerű használattal mellékhatása nincs. A leszabályozási fordulatszámot, végsebességet (kérés nélkül) nem módosítjuk, így nem kell számolni a tuning miatti fokozott terheléssel, a gyári élettartam megmarad.

 

Opel motoroptimalizálás: jó fogyasztás, megtérülés

Opel motoroptimalizálásunk után, a hamarabb ébredő forgatónyomaték miatt ritkábban kell visszaváltani. A megjavult dinamika biztonságosabb, gyorsabb előzést és jobb fogyasztást jelent. Azonos használat mellett 2-10% üzemanyagot spórolsz, így a PPro chiptuning, motoroptimalizálás egy megtérülő befektetés.

 
Gyári
Prémium Pro
Biztonságos +
TELJESÍTMÉNY
95LE
110LE
+ 15 LE
NYOMATÉK
190Nm
230Nm
+ 40 Nm
 

Opel tuning – Stage1

Opel tuning – Stage1 – prémium beállításunk csúcsadatait az autód gyári alkatrészekkel (fizikai módosítás, megerősítés nélkül) is biztonságosan tudja. Tuning beállításunk az autód adottságaihoz, kérésedhez igazodva több mint 20 év tapasztalata alapján egyedileg készül. Stage2 tuningot ezen a motoron – 1.3 CDTi 95 LE – nem vállalunk, mivel nem foglalkozunk fizikai átalakítással és anélkül a teljesítmény biztonságosan már nem fokozható. 

 

 

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Opel tuning Astra 1.3 CDTi chiptuning

 

Mi, a Rigotechnél minden Opel chiptuningot, – egyedi Prémium Pro hangolást – házon belül készítünk a legújabb tuning technológiák segítségével. Minden tuning verziót Bosch teljesítménymérő padon tesztelünk, hogy biztosítsuk a pontosságot nem csak a teljesítménynövekedés, de tartósság és jó fogyasztás tekintetében is.

A teljesítménymérés és a beállított paraméterek (kipufogógáz hőmérséklet, feltöltött motoroknál turbónyomás, stb.) visszamérése, ellenőrzése garantálja az üzembiztonságot, hosszú élettartamot. Büszkék vagyunk rá, hogy Opel Prémium Pro chiptuning beállításainkkal, optimális megbízhatóság mellett is képesek vagyunk erős, dinamikus határozott élményt adni.
Az autód – Opel Astra 1.3 CDTi 95 LE – kétféle motorvezérlővel szerelték. Mindkettőt biztonságosan, gyári technológiával tudjuk kalibrálni, programozni: Bosch EDC17C19, Bosch EDC17C59

 

 

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Teljesítménymérés: GM - General Motors (Opel, Chevrolet, Daewoo, Saab, Vauxhall) csoport 1.3 CDTi 95 lóerős (190NM) motor


A kiválasztott Opel Astra 95 lóerős modellben is ez a motor üzemel. A mérés az aktuális autó mechanikus állapotát és ügyfelünk kérését is tükrözi, eredménye eltérhet a fenti ajánlástól. A tiédet majd a Te kérésed alapján állítjuk be, az autód állapotának függvényében.

Opel 1.3 CDTi 95 lóerős (190NM) motor teljesítménymérés


A kiválasztott Astra 95 lóerős modellben is ez a motor üzemel. A mérés az aktuális autó mechanikus állapotát és ügyfelünk kérését is tükrözi, eredménye eltérhet a fenti ajánlástól. A tiédet szintén a kérésed szerint hangoljuk, a futott kilométer és mechanikai állapot figyelembe vételével.


opel-astra-1-3-cdti-095-chiptuning-dyno    

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!Még néhány további Opel Astra teljesítménymérésünk

opel-Astra-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart
opel-Astra-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart
opel-Astra-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart
opel-Astra-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart
opel-Astra-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart


Legutóbbi Opel Astra sztorik

opel-astra-1-4-turbo-140-tuning
opel-astra-1-4-turbo-140-tuning
opel-Astra-tuning-1-6-turbo-180-chiptuning
opel-Astra-tuning-1-6-i-84-chiptuning
opel-Astra-tuning-1-7-cdti-125-chiptuning
opel-Astra-tuning-1-8-i-140-chiptuning
opel-Astra-tuning-1-6-i-115-chiptuning