Opel Astra 2.0 Turbo OPC 240 LE tuning

2.0 Turbo OPC 240 LE tuning, chiptuning leírás és adatok

Chiptuning » Opel » Astra » (H) - 2004 - 2009 » 2.0 Turbo OPC (176 kW / 240 LE)

 

Opel Astra 2.0 Turbo OPC 240 LE tuning, chiptuning

 

Prémium Pro chiptuning beállításunkkal  javul az autód – Opel Astra – ereje, dinamikája, pedálreakciója, gyakran a fogyasztása is. A határozott erőtöbblet biztonságosabb előzést, magabiztosságot, új vezetési élményt ad. Próbáld ki szinte kötelezettségmentesen.

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

opel-astra-tuning-2-0-turbo-opc-240-chiptuning
Opel Astra TUNING 2.0 Turbo OPC 240 LE chiptuning

Gyártó: Opel
Modell: Astra
Kiadás: (H) – 2004 – 2009
Motor: 2.0 Turbo OPC (176 kW / 240 LE)
Motorkód: Z20LET
Lökettérfogat: 1998 ccm
Kompr.viszony: 8.80 : 1
Löket / furat: 86,0 X 86,0 mm
Üzemanyag: Benzin
Váltóvezérlő:
Technológia: Prémium Pro Chiptuning
Nem javasolt: Tuningbox
Order: 4867

Rigotech Prémium Pro Opel tuning: erő és biztonság

Rigotech PPro chiptuning beállításunk jelentős többlet terhelést nem okoz a motornak, váltónak ésszerű használattal mellékhatása nincs. A leszabályozási fordulatszámot, végsebességet (kérés nélkül) nem módosítjuk, így nem kell számolni a tuning miatti fokozott terheléssel, a gyári élettartam megmarad.

 

Opel motoroptimalizálás: jó fogyasztás, megtérülés

Opel motoroptimalizálásunk után, a hamarabb ébredő forgatónyomaték miatt ritkábban kell visszaváltani. A megjavult dinamika biztonságosabb, gyorsabb előzést és jobb fogyasztást jelent. Azonos használat mellett 2-10% üzemanyagot spórolsz, így a PPro chiptuning, motoroptimalizálás egy megtérülő befektetés.

 
Gyári
Prémium Pro
Biztonságos +
TELJESÍTMÉNY
240LE
270LE
+ 30 LE
NYOMATÉK
320Nm
360Nm
+ 40 Nm
 

Opel tuning – Stage1

Opel tuning – Stage1 – prémium beállításunk csúcsadatait az autód gyári alkatrészekkel (fizikai módosítás, megerősítés nélkül) is biztonságosan tudja. Tuning beállításunk az autód adottságaihoz, kérésedhez igazodva több mint 20 év tapasztalata alapján egyedileg készül. Stage2 tuningot ezen a motoron – 2.0 Turbo OPC 240 LE – nem vállalunk, mivel nem foglalkozunk fizikai átalakítással és anélkül a teljesítmény biztonságosan már nem fokozható. 

 

 

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Opel tuning Astra 2.0 Turbo OPC chiptuning

 

Mi, a Rigotechnél minden Opel chiptuningot, – egyedi Prémium Pro hangolást – házon belül készítünk a legújabb tuning technológiák segítségével. Minden tuning verziót Bosch teljesítménymérő padon tesztelünk, hogy biztosítsuk a pontosságot nem csak a teljesítménynövekedés, de tartósság és jó fogyasztás tekintetében is.

A teljesítménymérés és a beállított paraméterek (kipufogógáz hőmérséklet, feltöltött motoroknál turbónyomás, stb.) visszamérése, ellenőrzése garantálja az üzembiztonságot, hosszú élettartamot. Büszkék vagyunk rá, hogy Opel Prémium Pro chiptuning beállításainkkal, optimális megbízhatóság mellett is képesek vagyunk erős, dinamikus határozott élményt adni.
Az autód – Opel Astra 2.0 Turbo OPC 240 LE – motorvezérlő egységét biztonságosan, gyári technológiával tudjuk kalibrálni, programozni, típusa: Bosch ME7.6.2

 

 

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Teljesítménymérés: GM - General Motors (Opel, Chevrolet, Daewoo, Saab, Vauxhall) csoport 2.0 Turbo OPC 240 lóerős (320NM) motor


A kiválasztott Opel Astra 240 lóerős modellben is ez a motor üzemel. A mérés az aktuális autó mechanikus állapotát és ügyfelünk kérését is tükrözi, eredménye eltérhet a fenti ajánlástól. A tiédet majd a Te kérésed alapján állítjuk be, az autód állapotának függvényében.

Opel 2.0 Turbo OPC 240 lóerős (320NM) motor teljesítménymérés


A kiválasztott Astra 240 lóerős modellben is ez a motor üzemel. A mérés az aktuális autó mechanikus állapotát és ügyfelünk kérését is tükrözi, eredménye eltérhet a fenti ajánlástól. A tiédet szintén a kérésed szerint hangoljuk, a futott kilométer és mechanikai állapot figyelembe vételével.


opel-astra-2-0-turbo-opc-240-chiptuning-dyno    

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!Még néhány további Opel Astra teljesítménymérésünk

opel-Astra-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart
opel-Astra-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart
opel-Astra-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart
opel-Astra-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart
opel-Astra-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart


Legutóbbi Opel Astra sztorik

opel-astra-1-4-turbo-140-tuning
opel-astra-1-4-turbo-140-tuning
opel-Astra-tuning-1-6-turbo-180-chiptuning
opel-Astra-tuning-1-6-i-84-chiptuning
opel-Astra-tuning-1-7-cdti-125-chiptuning
opel-Astra-tuning-1-8-i-140-chiptuning
opel-Astra-tuning-1-6-i-115-chiptuning