Opel Movano 2.3 DCi Bi-Turbo 145 LE tuning

2.3 DCi Bi-Turbo 145 LE tuning, chiptuning leírás és adatok

Chiptuning » Opel » Movano » (B) - 2016 - 2018 » 2.3 DCi Bi-Turbo (EUR6) (107 kW / 145 LE)

 

Opel Movano 2.3 DCi Bi-Turbo 145 LE tuning, chiptuning

 

Prémium Pro chiptuning beállításunkkal  javul az autód – Opel Movano – ereje, dinamikája, pedálreakciója, gyakran a fogyasztása is. A határozott erőtöbblet biztonságosabb előzést, magabiztosságot, új vezetési élményt ad. Próbáld ki szinte kötelezettségmentesen.

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

opel-movano-tuning-2-3-dci-bi-turbo-euro-6-145-chiptuning
Opel Movano TUNING 2.3 DCi Bi-Turbo 145 LE chiptuning

Gyártó: Opel
Modell: Movano
Kiadás: (B) – 2016 – 2018
Motor: 2.3 DCi Bi-Turbo (EUR6) (107 kW / 145 LE)
Motorkód:
Lökettérfogat: 2298 ccm
Kompr.viszony: 16.00 : 1
Löket / furat: 85,0 X 101,3 mm
Üzemanyag: Dízel
Váltóvezérlő:
Technológia: Prémium Pro Chiptuning
Nem javasolt: Tuningbox
Order: 5066

Rigotech Prémium Pro Opel tuning: erő és biztonság

Rigotech PPro chiptuning beállításunk jelentős többlet terhelést nem okoz a motornak, váltónak ésszerű használattal mellékhatása nincs. A leszabályozási fordulatszámot, végsebességet (kérés nélkül) nem módosítjuk, így nem kell számolni a tuning miatti fokozott terheléssel, a gyári élettartam megmarad.

 

Opel motoroptimalizálás: jó fogyasztás, megtérülés

Opel motoroptimalizálásunk után, a hamarabb ébredő forgatónyomaték miatt ritkábban kell visszaváltani. A megjavult dinamika biztonságosabb, gyorsabb előzést és jobb fogyasztást jelent. Azonos használat mellett 2-10% üzemanyagot spórolsz, így a PPro chiptuning, motoroptimalizálás egy megtérülő befektetés.

 
Gyári
Prémium Pro
Biztonságos +
TELJESÍTMÉNY
145LE
185LE
+ 40 LE
NYOMATÉK
360Nm
410Nm
+ 50 Nm
 

Opel tuning – Stage1

Opel tuning – Stage1 – prémium beállításunk csúcsadatait az autód gyári alkatrészekkel (fizikai módosítás, megerősítés nélkül) is biztonságosan tudja. Tuning beállításunk az autód adottságaihoz, kérésedhez igazodva több mint 20 év tapasztalata alapján egyedileg készül. Stage2 tuningot ezen a motoron – 2.3 DCi Bi-Turbo 145 LE – nem vállalunk, mivel nem foglalkozunk fizikai átalakítással és anélkül a teljesítmény biztonságosan már nem fokozható. 

 

 

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Opel tuning Movano 2.3 DCi Bi-Turbo chiptuning

 

Mi, a Rigotechnél minden Opel chiptuningot, – egyedi Prémium Pro hangolást – házon belül készítünk a legújabb tuning technológiák segítségével. Minden tuning verziót Bosch teljesítménymérő padon tesztelünk, hogy biztosítsuk a pontosságot nem csak a teljesítménynövekedés, de tartósság és jó fogyasztás tekintetében is.

A teljesítménymérés és a beállított paraméterek (kipufogógáz hőmérséklet, feltöltött motoroknál turbónyomás, stb.) visszamérése, ellenőrzése garantálja az üzembiztonságot, hosszú élettartamot. Büszkék vagyunk rá, hogy Opel Prémium Pro chiptuning beállításainkkal, optimális megbízhatóság mellett is képesek vagyunk erős, dinamikus határozott élményt adni.
Az autód – Opel Movano 2.3 DCi Bi-Turbo 145 LE – motorvezérlő egységét biztonságosan, gyári technológiával tudjuk kalibrálni, programozni, típusa: Siemens/Continental SID310

 

 

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Teljesítménymérés: GM - General Motors (Opel, Chevrolet, Daewoo, Saab, Vauxhall) csoport 2.3 DCi Bi-Turbo 145 lóerős (360NM) motor


A kiválasztott Opel Movano 145 lóerős modellben is ez a motor üzemel. A mérés az aktuális autó mechanikus állapotát és ügyfelünk kérését is tükrözi, eredménye eltérhet a fenti ajánlástól. A tiédet majd a Te kérésed alapján állítjuk be, az autód állapotának függvényében.

Opel 2.3 DCi Bi-Turbo 145 lóerős (360NM) motor teljesítménymérés


A kiválasztott Movano 145 lóerős modellben is ez a motor üzemel. A mérés az aktuális autó mechanikus állapotát és ügyfelünk kérését is tükrözi, eredménye eltérhet a fenti ajánlástól. A tiédet szintén a kérésed szerint hangoljuk, a futott kilométer és mechanikai állapot figyelembe vételével.


opel-movano-2-3-dci-bi-turbo-euro-6-145-chiptuning-dyno    

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!Még néhány további Opel Movano teljesítménymérésünk

opel-Movano-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart


Legutóbbi Opel Movano sztorik

opel-movano-2-3-cdti-125-tuning
opel-tuning-movano-a-2-5-cdti-chiptuning-101