Suzuki Grand Vitara 2.0 TD 90 LE tuning

2.0 TD 90 LE tuning, chiptuning leírás és adatok

Chiptuning » Suzuki » Grand Vitara » 1999 - 2005 » 2.0 TD (66 kW / 90 LE)

 

Suzuki Grand Vitara 2.0 TD 90 LE tuning, chiptuning

 

Prémium Pro chiptuning beállításunkkal  javul az autód – Suzuki Grand Vitara – ereje, dinamikája, pedálreakciója, gyakran a fogyasztása is. A határozott erőtöbblet biztonságosabb előzést, magabiztosságot, új vezetési élményt ad. Próbáld ki szinte kötelezettségmentesen.

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

suzuki-grand-vitara-tuning-2-0-td-090-chiptuning
Suzuki Grand Vitara TUNING 2.0 TD 90 LE chiptuning

Gyártó: Suzuki
Modell: Grand Vitara
Kiadás: 1999 – 2005
Motor: 2.0 TD (66 kW / 90 LE)
Motorkód: RF
Lökettérfogat: 1998 ccm
Kompr.viszony: 20.90 : 1
Löket / furat: 86,0 X 86,0 mm
Üzemanyag: Dízel
Váltóvezérlő:
Technológia: Prémium Pro Chiptuning
Nem javasolt: Tuningbox
Order: 6637

Rigotech Prémium Pro Suzuki tuning: erő és biztonság

Rigotech PPro chiptuning beállításunk jelentős többlet terhelést nem okoz a motornak, váltónak ésszerű használattal mellékhatása nincs. A leszabályozási fordulatszámot, végsebességet (kérés nélkül) nem módosítjuk, így nem kell számolni a tuning miatti fokozott terheléssel, a gyári élettartam megmarad.

 

Suzuki motoroptimalizálás: jó fogyasztás, megtérülés

Suzuki motoroptimalizálásunk után, a hamarabb ébredő forgatónyomaték miatt ritkábban kell visszaváltani. A megjavult dinamika biztonságosabb, gyorsabb előzést és jobb fogyasztást jelent. Azonos használat mellett 2-10% üzemanyagot spórolsz, így a PPro chiptuning, motoroptimalizálás egy megtérülő befektetés.

 
Gyári
Prémium Pro
Biztonságos +
TELJESÍTMÉNY
90LE
115LE
+ 25 LE
NYOMATÉK
205Nm
260Nm
+ 55 Nm
 

Suzuki tuning – Stage1

Suzuki tuning – Stage1 – prémium beállításunk csúcsadatait az autód gyári alkatrészekkel (fizikai módosítás, megerősítés nélkül) is biztonságosan tudja. Tuning beállításunk az autód adottságaihoz, kérésedhez igazodva több mint 20 év tapasztalata alapján egyedileg készül. Stage2 tuningot ezen a motoron – 2.0 TD 90 LE – nem vállalunk, mivel nem foglalkozunk fizikai átalakítással és anélkül a teljesítmény biztonságosan már nem fokozható. 

 

 

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Suzuki tuning Grand Vitara 2.0 TD chiptuning

 

Mi, a Rigotechnél minden Suzuki chiptuningot, – egyedi Prémium Pro hangolást – házon belül készítünk a legújabb tuning technológiák segítségével. Minden tuning verziót Bosch teljesítménymérő padon tesztelünk, hogy biztosítsuk a pontosságot nem csak a teljesítménynövekedés, de tartósság és jó fogyasztás tekintetében is.

A teljesítménymérés és a beállított paraméterek (kipufogógáz hőmérséklet, feltöltött motoroknál turbónyomás, stb.) visszamérése, ellenőrzése garantálja az üzembiztonságot, hosszú élettartamot. Büszkék vagyunk rá, hogy Suzuki Prémium Pro chiptuning beállításainkkal, optimális megbízhatóság mellett is képesek vagyunk erős, dinamikus határozott élményt adni.
Az autód – Suzuki Grand Vitara 2.0 TD 90 LE – többféle motorvezérlővel szerelték, típusát a helyszínen azonosítjuk.

 

 

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Teljesítménymérés: csoport 2.0 TD 90 lóerős (205NM) motor


A kiválasztott Suzuki Grand Vitara 90 lóerős modellben is ez a motor üzemel. A mérés az aktuális autó mechanikus állapotát és ügyfelünk kérését is tükrözi, eredménye eltérhet a fenti ajánlástól. A tiédet majd a Te kérésed alapján állítjuk be, az autód állapotának függvényében.

Suzuki 2.0 TD 90 lóerős (205NM) motor teljesítménymérés


A kiválasztott Grand Vitara 90 lóerős modellben is ez a motor üzemel. A mérés az aktuális autó mechanikus állapotát és ügyfelünk kérését is tükrözi, eredménye eltérhet a fenti ajánlástól. A tiédet szintén a kérésed szerint hangoljuk, a futott kilométer és mechanikai állapot figyelembe vételével.


suzuki-grand-vitara-2-0-td-090-chiptuning-dyno    

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!Még néhány további Suzuki Grand Vitara teljesítménymérésünk

suzuki-Grand-Vitara-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart


Legutóbbi Suzuki Grand Vitara sztorik

suzuki-grand vitara-1-9-ddis-129-tuning
Feltöltés alatt...