Suzuki Grand Vitara 2.0 TDI 109 LE tuning

2.0 TDI 109 LE tuning, chiptuning leírás és adatok

Chiptuning » Suzuki » Grand Vitara » 1999 - 2005 » 2.0 TDI (80 kW / 109 LE)

 

Suzuki Grand Vitara 2.0 TDI 109 LE tuning, chiptuning

 

Prémium Pro chiptuning beállításunkkal  javul az autód – Suzuki Grand Vitara – ereje, dinamikája, pedálreakciója, gyakran a fogyasztása is. A határozott erőtöbblet biztonságosabb előzést, magabiztosságot, új vezetési élményt ad. Próbáld ki szinte kötelezettségmentesen.

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

suzuki-grand-vitara-tuning-2-0-tdi-109-chiptuning
Suzuki Grand Vitara TUNING 2.0 TDI 109 LE chiptuning

Gyártó: Suzuki
Modell: Grand Vitara
Kiadás: 1999 – 2005
Motor: 2.0 TDI (80 kW / 109 LE)
Motorkód: RHW
Lökettérfogat: 1997 ccm
Kompr.viszony: 17.30 : 1
Löket / furat: 85,0 X 88,0 mm
Üzemanyag: Dízel
Váltóvezérlő:
Technológia: Prémium Pro Chiptuning
Nem javasolt: Tuningbox
Order: 6639

Rigotech Prémium Pro Suzuki tuning: erő és biztonság

Rigotech PPro chiptuning beállításunk jelentős többlet terhelést nem okoz a motornak, váltónak ésszerű használattal mellékhatása nincs. A leszabályozási fordulatszámot, végsebességet (kérés nélkül) nem módosítjuk, így nem kell számolni a tuning miatti fokozott terheléssel, a gyári élettartam megmarad.

 

Suzuki motoroptimalizálás: jó fogyasztás, megtérülés

Suzuki motoroptimalizálásunk után, a hamarabb ébredő forgatónyomaték miatt ritkábban kell visszaváltani. A megjavult dinamika biztonságosabb, gyorsabb előzést és jobb fogyasztást jelent. Azonos használat mellett 2-10% üzemanyagot spórolsz, így a PPro chiptuning, motoroptimalizálás egy megtérülő befektetés.

 
Gyári
Prémium Pro
Biztonságos +
TELJESÍTMÉNY
109LE
130LE
+ 21 LE
NYOMATÉK
270Nm
330Nm
+ 60 Nm
 

Suzuki tuning – Stage1

Suzuki tuning – Stage1 – prémium beállításunk csúcsadatait az autód gyári alkatrészekkel (fizikai módosítás, megerősítés nélkül) is biztonságosan tudja. Tuning beállításunk az autód adottságaihoz, kérésedhez igazodva több mint 20 év tapasztalata alapján egyedileg készül. Stage2 tuningot ezen a motoron – 2.0 TDI 109 LE – nem vállalunk, mivel nem foglalkozunk fizikai átalakítással és anélkül a teljesítmény biztonságosan már nem fokozható. 

 

 

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Suzuki tuning Grand Vitara 2.0 TDI chiptuning

 

Mi, a Rigotechnél minden Suzuki chiptuningot, – egyedi Prémium Pro hangolást – házon belül készítünk a legújabb tuning technológiák segítségével. Minden tuning verziót Bosch teljesítménymérő padon tesztelünk, hogy biztosítsuk a pontosságot nem csak a teljesítménynövekedés, de tartósság és jó fogyasztás tekintetében is.

A teljesítménymérés és a beállított paraméterek (kipufogógáz hőmérséklet, feltöltött motoroknál turbónyomás, stb.) visszamérése, ellenőrzése garantálja az üzembiztonságot, hosszú élettartamot. Büszkék vagyunk rá, hogy Suzuki Prémium Pro chiptuning beállításainkkal, optimális megbízhatóság mellett is képesek vagyunk erős, dinamikus határozott élményt adni.
Az autód – Suzuki Grand Vitara 2.0 TDI 109 LE – motorvezérlő egységét biztonságosan, gyári technológiával tudjuk kalibrálni, programozni, típusa: Bosch EDC15

 

 

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Teljesítménymérés: csoport 2.0 TDI 109 lóerős (270NM) motor


A kiválasztott Suzuki Grand Vitara 109 lóerős modellben is ez a motor üzemel. A mérés az aktuális autó mechanikus állapotát és ügyfelünk kérését is tükrözi, eredménye eltérhet a fenti ajánlástól. A tiédet majd a Te kérésed alapján állítjuk be, az autód állapotának függvényében.

Suzuki 2.0 TDI 109 lóerős (270NM) motor teljesítménymérés


A kiválasztott Grand Vitara 109 lóerős modellben is ez a motor üzemel. A mérés az aktuális autó mechanikus állapotát és ügyfelünk kérését is tükrözi, eredménye eltérhet a fenti ajánlástól. A tiédet szintén a kérésed szerint hangoljuk, a futott kilométer és mechanikai állapot figyelembe vételével.


suzuki-grand-vitara-2-0-tdi-109-chiptuning-dyno    

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!Még néhány további Suzuki Grand Vitara teljesítménymérésünk

suzuki-Grand-Vitara-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart


Legutóbbi Suzuki Grand Vitara sztorik

suzuki-grand vitara-1-9-ddis-129-tuning
Feltöltés alatt...