Toyota ProAce 1.5 D-4D EUR6 102 LE tuning

1.5 D-4D EUR6 102 LE tuning, chiptuning leírás és adatok

Chiptuning » Toyota » ProAce » 2016 - 2019 » 1.5 D-4D EUR6 (75 kW / 102 LE)

 

Toyota ProAce 1.5 D-4D EUR6 102 LE tuning, chiptuning

 

Prémium Pro chiptuning beállításunkkal  javul az autód – Toyota ProAce – ereje, dinamikája, pedálreakciója, gyakran a fogyasztása is. A határozott erőtöbblet biztonságosabb előzést, magabiztosságot, új vezetési élményt ad. Próbáld ki szinte kötelezettségmentesen.

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

toyota-proace-tuning-1-5-d-4d-102-euro6-chiptuning
Toyota ProAce TUNING 1.5 D-4D EUR6 102 LE chiptuning

Gyártó: Toyota
Modell: ProAce
Kiadás: 2016 – 2019
Motor: 1.5 D-4D EUR6 (75 kW / 102 LE)
Motorkód:
Lökettérfogat: 1500 ccm
Kompr.viszony:
Löket / furat:
Üzemanyag: Dízel
Váltóvezérlő:
Technológia: Prémium Pro Chiptuning
Nem javasolt: Tuningbox
Order: 6765

Rigotech Prémium Pro Toyota tuning: erő és biztonság

Rigotech PPro chiptuning beállításunk jelentős többlet terhelést nem okoz a motornak, váltónak ésszerű használattal mellékhatása nincs. A leszabályozási fordulatszámot, végsebességet (kérés nélkül) nem módosítjuk, így nem kell számolni a tuning miatti fokozott terheléssel, a gyári élettartam megmarad.

 

Toyota motoroptimalizálás: jó fogyasztás, megtérülés

Toyota motoroptimalizálásunk után, a hamarabb ébredő forgatónyomaték miatt ritkábban kell visszaváltani. A megjavult dinamika biztonságosabb, gyorsabb előzést és jobb fogyasztást jelent. Azonos használat mellett 2-10% üzemanyagot spórolsz, így a PPro chiptuning, motoroptimalizálás egy megtérülő befektetés.

 
Gyári
Prémium Pro
Biztonságos +
TELJESÍTMÉNY
102LE
120LE
+ 18 LE
NYOMATÉK
270Nm
310Nm
+ 40 Nm
 

Toyota tuning – Stage1

Toyota tuning – Stage1 – prémium beállításunk csúcsadatait az autód gyári alkatrészekkel (fizikai módosítás, megerősítés nélkül) is biztonságosan tudja. Tuning beállításunk az autód adottságaihoz, kérésedhez igazodva több mint 20 év tapasztalata alapján egyedileg készül. Stage2 tuningot ezen a motoron – 1.5 D-4D EUR6 102 LE – nem vállalunk, mivel nem foglalkozunk fizikai átalakítással és anélkül a teljesítmény biztonságosan már nem fokozható. 

 

 

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Toyota tuning ProAce 1.5 D-4D EUR6 chiptuning

 

Mi, a Rigotechnél minden Toyota chiptuningot, – egyedi Prémium Pro hangolást – házon belül készítünk a legújabb tuning technológiák segítségével. Minden tuning verziót Bosch teljesítménymérő padon tesztelünk, hogy biztosítsuk a pontosságot nem csak a teljesítménynövekedés, de tartósság és jó fogyasztás tekintetében is.

A teljesítménymérés és a beállított paraméterek (kipufogógáz hőmérséklet, feltöltött motoroknál turbónyomás, stb.) visszamérése, ellenőrzése garantálja az üzembiztonságot, hosszú élettartamot. Büszkék vagyunk rá, hogy Toyota Prémium Pro chiptuning beállításainkkal, optimális megbízhatóság mellett is képesek vagyunk erős, dinamikus határozott élményt adni.
Az autód – Toyota ProAce 1.5 D-4D EUR6 102 LE – motorvezérlő egységét biztonságosan, gyári technológiával tudjuk kalibrálni, programozni, típusa: Bosch EDC17C60

 

 

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Teljesítménymérés: Toyota - Lexus csoport 1.5 D-4D EUR6 102 lóerős (270NM) motor


A kiválasztott Toyota ProAce 102 lóerős modellben is ez a motor üzemel. A mérés az aktuális autó mechanikus állapotát és ügyfelünk kérését is tükrözi, eredménye eltérhet a fenti ajánlástól. A tiédet majd a Te kérésed alapján állítjuk be, az autód állapotának függvényében.

Toyota 1.5 D-4D EUR6 102 lóerős (270NM) motor teljesítménymérés


A kiválasztott ProAce 102 lóerős modellben is ez a motor üzemel. A mérés az aktuális autó mechanikus állapotát és ügyfelünk kérését is tükrözi, eredménye eltérhet a fenti ajánlástól. A tiédet szintén a kérésed szerint hangoljuk, a futott kilométer és mechanikai állapot figyelembe vételével.


toyota-proace-1-5-d-4d-102-euro6-chiptuning-dyno    

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Legutóbbi Toyota ProAce sztorik

Feltöltés alatt...