Toyota ProAce 1.6 D-4D 115 LE tuning

1.6 D-4D 115 LE tuning, chiptuning leírás és adatok

Chiptuning » Toyota » ProAce » 2016 - 2019 » 1.6 D-4D EUR6 (85 kW / 115 LE)

 

Toyota ProAce 1.6 D-4D 115 LE tuning, chiptuning

 

Prémium Pro chiptuning beállításunkkal  javul az autód – Toyota ProAce – ereje, dinamikája, pedálreakciója, gyakran a fogyasztása is. A határozott erőtöbblet biztonságosabb előzést, magabiztosságot, új vezetési élményt ad. Próbáld ki szinte kötelezettségmentesen.

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

toyota-proace-tuning-1-6-d-4d-115-euro6-chiptuning
Toyota ProAce TUNING 1.6 D-4D 115 LE chiptuning

Gyártó: Toyota
Modell: ProAce
Kiadás: 2016 – 2019
Motor: 1.6 D-4D EUR6 (85 kW / 115 LE)
Motorkód: 3WZ-HV
Lökettérfogat: 1560 ccm
Kompr.viszony: 16.50 : 1
Löket / furat: 75,0 X 88,3 mm
Üzemanyag: Dízel
Váltóvezérlő:
Technológia: Prémium Pro Chiptuning
Nem javasolt: Tuningbox
Order: 6767

Rigotech Prémium Pro Toyota tuning: erő és biztonság

Rigotech PPro chiptuning beállításunk jelentős többlet terhelést nem okoz a motornak, váltónak ésszerű használattal mellékhatása nincs. A leszabályozási fordulatszámot, végsebességet (kérés nélkül) nem módosítjuk, így nem kell számolni a tuning miatti fokozott terheléssel, a gyári élettartam megmarad.

 

Toyota motoroptimalizálás: jó fogyasztás, megtérülés

Toyota motoroptimalizálásunk után, a hamarabb ébredő forgatónyomaték miatt ritkábban kell visszaváltani. A megjavult dinamika biztonságosabb, gyorsabb előzést és jobb fogyasztást jelent. Azonos használat mellett 2-10% üzemanyagot spórolsz, így a PPro chiptuning, motoroptimalizálás egy megtérülő befektetés.

 
Gyári
Prémium Pro
Biztonságos +
TELJESÍTMÉNY
115LE
135LE
+ 20 LE
NYOMATÉK
300Nm
340Nm
+ 40 Nm
 

Toyota tuning – Stage1

Toyota tuning – Stage1 – prémium beállításunk csúcsadatait az autód gyári alkatrészekkel (fizikai módosítás, megerősítés nélkül) is biztonságosan tudja. Tuning beállításunk az autód adottságaihoz, kérésedhez igazodva több mint 20 év tapasztalata alapján egyedileg készül. Stage2 tuningot ezen a motoron – 1.6 D-4D 115 LE – nem vállalunk, mivel nem foglalkozunk fizikai átalakítással és anélkül a teljesítmény biztonságosan már nem fokozható. 

 

 

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Toyota tuning ProAce 1.6 D-4D chiptuning

 

Mi, a Rigotechnél minden Toyota chiptuningot, – egyedi Prémium Pro hangolást – házon belül készítünk a legújabb tuning technológiák segítségével. Minden tuning verziót Bosch teljesítménymérő padon tesztelünk, hogy biztosítsuk a pontosságot nem csak a teljesítménynövekedés, de tartósság és jó fogyasztás tekintetében is.

A teljesítménymérés és a beállított paraméterek (kipufogógáz hőmérséklet, feltöltött motoroknál turbónyomás, stb.) visszamérése, ellenőrzése garantálja az üzembiztonságot, hosszú élettartamot. Büszkék vagyunk rá, hogy Toyota Prémium Pro chiptuning beállításainkkal, optimális megbízhatóság mellett is képesek vagyunk erős, dinamikus határozott élményt adni.
Az autód – Toyota ProAce 1.6 D-4D 115 LE – motorvezérlő egységét biztonságosan, gyári technológiával tudjuk kalibrálni, programozni, típusa: Bosch EDC17C60

 

 

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Teljesítménymérés: Toyota - Lexus csoport 1.6 D-4D 115 lóerős (300NM) motor


A kiválasztott Toyota ProAce 115 lóerős modellben is ez a motor üzemel. A mérés az aktuális autó mechanikus állapotát és ügyfelünk kérését is tükrözi, eredménye eltérhet a fenti ajánlástól. A tiédet majd a Te kérésed alapján állítjuk be, az autód állapotának függvényében.

Toyota 1.6 D-4D 115 lóerős (300NM) motor teljesítménymérés


A kiválasztott ProAce 115 lóerős modellben is ez a motor üzemel. A mérés az aktuális autó mechanikus állapotát és ügyfelünk kérését is tükrözi, eredménye eltérhet a fenti ajánlástól. A tiédet szintén a kérésed szerint hangoljuk, a futott kilométer és mechanikai állapot figyelembe vételével.


toyota-proace-1-6-d-4d-115-euro6-chiptuning-dyno    

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Legutóbbi Toyota ProAce sztorik

Feltöltés alatt...