Jönni szeretnék, de miért kell előre fizetnem?

Jönni szeretnék, de miért van ez az egész?

A kérdésed jogos. Nem tudok más chiptuning cégről (Magyarországon) ahol ilyen foglalási rendszer van. De ez nem is egy átlagos hely, ezért célpontja a “konkurenciának”, egyéb embereknek. Rendszeresen azt játszották, hogy lefoglalták az időpontot (műhelyt, padot, kapacitást) és nem jöttek. Átrakatták az időpontot az utolsó pillanatban, aztán ismét nem jöttek.

A foglalási rendszerünkkel ezt az ügyet számoljuk fel, végleg. Ha valóban jönni szeretnél, bízom benne, hogy a mai világban nem okoz gondot a kártyás fizetés. Ha nincs kártyád, utalhatsz is. Ha számlád sincs, személyesen is rendezheted a foglalást. Ha egyik sem megfelelő, akkor még mindig jöhetsz foglalás és előre fizetés nélkül, de ekkor a kockázat a tiéd, hogy épp ráérünk, vagy nem.
Inkább biztosítsd be a helyed, pár kattintással. Azonnal megkapod a számlád (ha online rendezed) és már nézzük is az időpontod.

Foglalás nélkül munkamenet

Felmérésünk szerint az érdeklődők kb. 15 százalékának nehézséget okoz az online fizetés, utalás, vagy egyszerűen csak nem szeretne előre fizetni. Ezt mint szolgáltató és tulajdonos megértem, viszont nem vállalom annak kockázatát, hogy foglalás nélkül beírlak a naptárba, várunk, mást nem hívunk az adott időpontra, és  esetleg nem érkezel meg.  Ha ebbe a 15 %-ba tartozol, a kockázatot neked kell vállalnod. Ilyen esetekben bármely munkanapon reggel 8 órára hozhatod az autód. A kulcsot átvesszük, az autódat le kell tenned (nem megvárható ilyen esetben!) és ha bármikor a nap folyamán van üresedés vagy van időnk, megcsináljuk a kért feladatot. Tekintve hogy 1-2 hétre folyamatosan tele van a naptár kicsi az esély, hogy sorra kerül de előfordulhat. Hogy adott napon az autód elkészül, nem garantáljuk, ahogy arra sincs garancia, ha bejelentkezés nélkül meglátogatsz egy jól menő hotelt, hogy épp van szabad szobájuk, a kockázat a tiéd. Javaslom, hogy inkább FOGLALD LE A MŰHELYT / MÉRŐPADOT és ne kockáztass egy potya utat!

Ha foglalás és egyeztetett időpont nélkül érkezel,

  • nem garantáljuk, hogy van az adott napon szabad kapacitásunk
  • nem garantáljuk, hogy üzemel a mérőpad
  • nem garantáljuk, hogy tudunk beszélni az autódról, feladatról, problémádról
  • nem garantáljuk, hogy megkezdjük vagy befejezzük a kért feladatot
  • fenntartjuk a jogot, hogy az autót nem vesszük át ha látjuk, hogy aznap esélytelen, hogy dolgozzunk rajta.
  • További infó a Foglalási irányelvünkben.

Ha foglalás és időpont nélkül jössz, mindenképp beszéljünk előtte a 70 602 12 27 számon, mert nincs olyan, hogy “csak azt akarom kérdezni, hogy…” miközben más autóján dolgozunk, aki egyeztetett időpontra jött. Köszönöm együttműködésed. Foglald le a helyed!

Nálunk a legjobb helyen vagy. Nézd meg a referenciáinkat, erősítsd meg a döntésed és gyere!

Rigotech, jó autóból tökéleteset!

Időpontfoglaláshoz hívd: