Rigotech vélemény, tapasztalat - köszönöm Nektek!

Független céggel lemérettük, mennyire vagyok elégedettek a Rigotech-kel, az eredmény mindent visz!

Rigotech vélemény, tapasztalat első kézből!

 

Kedves Ügyfelem, aki már jártál a szekszárdi chiptuning műhelyünkben!

Pár hete, kiküldtem két egyszerű kérdést azoknak, akik az elmúlt évben ránk bízták autójukat annak reményében, hogy javítani tudunk a menetdinamikán, fogyasztáson vagy épp egy megoldhatatlannak tűnő műszaki problémán.

Ez egy bizalmi kérdés, hiszen nagy értékről van szó, sokaknál az autó már-már családtag. Elsőként köszönöm a bizalmad.

Másod sorban köszönöm, hogy nagyon sokan válaszoltatok az elégedettségmérő két kérdésre, és bár tudtam hogy a legtöbbször a maximumot tudjuk nyújtani minden téren, műszaki részletektől kezdve a családias kötetlen hangulatig, magam is kissé meglepődtem az elsöprően kimagasló elégedettségetek láttán.

A felmérés névtelen volt, és egy független cég végezte (elegedett.hu) az eredményre a kiváló szolgáltatáson túl semmilyen ráhatásunk nem volt, ezért merem közzé tenni az eredményt:

Az első kérdés, amely az elégedettséget méri az volt, hogy: 10-es skálán jelölje be, mi a valószínűsége annak, hogy a jövőben ajánlani fogja szolgáltatásunk a barátainak, ismerőseinek.

A jobb oldali kép alapján láthatjuk, hogy 71 százalékotok a maximumot adta, amin már nehéz lesz javítani! Nagyon köszönöm Nektek, és örülök, hogy így érzitek.

Tovább bővítik a teljesen elégedett kategóriát akik 8 és 9 pontot adtok, így kijelenthető, hogy a Rigotech chiptuning szekszárdi műhelyének szolgáltatásaival 94 százalékban elégedettek vagyok, és nyugodt szívvel ajánljátok.

A következő csoport, akinek sajnos nem 100 százalékban tudtuk az ízlését eltalálni. Ők is inkább elégedettek mint nem, viszont nem valószínű hogy fognak minket ajánlani. Tőlük kaptunk néhány hasznos visszajelzést arról, hogy min tudnánk javítani. Ezeket megfogadjuk, és már most tettünk lépéseket a javulás útján. Köszönjük a Ti visszajelzéseiteket is! Ti 4, 5, 6, 7 pontot adtatok, ami kevesebb mint 5%.

A harmadik kategória aki elégedetlen volt olyan mértékben, hogy 1,2,3 pontot adott, mindössze 0,5 százalék.

Nektek is köszönöm az értékelést. Lévén a felmérés névtelen, nem tudom kik vagytok, de egyet tudnotok kell:
Nekem pont annyira számít a Ti véleményetek mint a 94% maximálisan elégedett ügyfeleimé, ezért ezúton felajánlom, sőt kérlek hogy ha ezt olvasod, jelentkezz nálam telefonon vagy emailben és megbeszéljük hogyan tudok segíteni.

Köszönöm Nektek a bizalmat, a sok száz km vezetést amikor az ország másik feléből eljöttök Szekszárdra, vagy akár “csak” Pestről, ahol annyi nagy tuningcég ellenére is minket választotok!

Köszönöm, magam és a csapat nevében:

Tóth Richárd tulajdonos ügyvezető, Balla András, Nemes Szilveszter

Rigotech tapasztalat és vélemény kiértékelés

rigotech-tapasztalat-velemeny