Chiptuning eszközök, interfészek árai 2021-ben, és chiptuning árak – videóval (angol)

Szerző: febr 6, 20210 hozzászólás

Chiptuning eszközök, interfészek áttekintés 2021

 

Egy érdekes videót találtam, amely sorra veszi az alábbi chiptuning eszközöket, amelyek közül kettőnél a hazai termék képviseletet és tech-supportot (terméktámogatást) is cégünk látja el: Alientech KessV2, Ktag, és ECM Titanim esetében, valamint a CMD gépeivel kapcsolatban. 

A videónak több üzenete van. Bemutatja (messze a teljesség igénye nélkül) mennyien foglalkoznak chiptuning eszközök fejlesztésével, mekkora a verseny a gyártók között. Megmutatja mely cégnél kb. milyen a hozzáállás, bár nekem eltérő tapasztalataim is vannak. Azt meg tudom erősíteni, hogy az árazásban a legtöbben teljesen rugalmatlanok. A videó kitér rá, hogy adott régiókban hány havi átlagkeresetbe kerül egy-egy chiptuning eszköz. Egy német, vagy holland szóval tőlünk jobb bérszínvonalon levő országban is drága dolgok ezek, viszont sokkal gyorsabb a megtérülésük. 

A sorolt eszközök közül az összeset ismerem, többségükkel rendelkezünk mi is sőt ezeken felül még jó párral amelyek hasonlóan fontos és drága eszközök. 

 • FG Tech – Galetto
 • Alientech – Kess V2 és Ktag
 • Autotuner
 • Flashtec – CMD
 • Magic Motorsport Flex
 • Dimsport – New Genius, Trasdata
 • Byteshooter
 • MPPS
 • IO Terminal
 • bFlash

 

chiptuning-interfeszek-kess-ktag-cmd

Miért érdekes a chiptuning eszközök összehasonlítása, chiptuningok árazása?

 

Kicsit azért is írom ezt a cikket, hogy megvédjem vele a közepes árfekvésünket, amely messze nem a legdrágább de kétségtelen, hogy nálunk olcsóbban is kínálnak “valamilyen” chiptuningot, motoroptimalizálást. A minőséget hagyjuk, de tény hogy már 10-20 ezerért is “megcsinálnak” ezt-azt, az olcsó chiptuningosok és komolyabb autóba is belepiszkálnak 60-70 ezerért beláthatatlan következményekkel!  Nézd meg dokumentált “ÚJRATUNING” eseteinket, több mint 1000 chiptuning sérült autó járt már nálunk. 

Az olcsó chippesekkel nem tudunk és nem is akarunk versenyezni árban, viszont minőségben mindenképp! Az olcsó chiptuning is nagyon nyereséges biznisz tud lenni, főleg ha a fenti listából csak egy eszközt használnak, egynek fizetik az éves előfizetését, ne adj Isten valamilyen feltört klónt használnak, amely még az 50.000 forintos befektetési szintet sem üti meg, éves díja természetesen nincs.

Én inkább versenyzek abban, és büszke vagyok rá, hogy az ország egyik legfelszereltebb chiptuning műhelyét visszük, befektetésünk több tizmilliós, eszközeink a legjobbak. Ez téged mint ügyfelet mind nem érdekel, számodra az a rész a  fontos, hogy biztonságos és legújabb legális technikákkal nyúlunk az autódhoz, legyen szó akár csak motordiagnosztikáról, teljesítménymérésről, vagy motoroptimalizálásról, chiptuningról. 

Tehát, amikor a kicsit drágább chiptuning ajánlatunkat összeveted máséval, legyen előtted, hogy vajon máshol is megkapod-e ezt a minőséget, biztonságot? A másik cég is tett-e kellő befektetéseket az autód biztonsága érdekében? És most nem is az eszközparkra gondolok, sokkal inkább a tudásra, a tanulásba és gyakorlatba fektetett több ezer órára amely nálunk biztosan a Te ügyed szolgálatába áll. Jó videózást, üdv Richárd (tulajdonos ügyvezető Rigotech Chiptuning) – Kérj ajánlatot a saját autód Prémium Pro chiptuning beállítására ITT!

Chiptuning árajánlat és infó az autódról 5 perc alatt

 • Gyári, lebutított középszerűből
 • erős, dinamikus, megbízható
 • vezethetőbb, szerethetőbb autót
 • Rigotech beállítással!