Citroen DS3 1.4 VTi 95 LE tuning

1.4 VTi 95 LE tuning, chiptuning leírás és adatok

Chiptuning » Citroen » DS3 » 2010 - 2014 » 1.4 VTi (70 kW / 95 LE)

 

Citroen DS3 1.4 VTi 95 LE tuning, chiptuning

 

Prémium Pro chiptuning beállításunkkal  javul az autód – Citroen DS3 – ereje, dinamikája, pedálreakciója, gyakran a fogyasztása is. A határozott erőtöbblet biztonságosabb előzést, magabiztosságot, új vezetési élményt ad. Próbáld ki szinte kötelezettségmentesen.

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

citroen-ds3-tuning-1-4-vti-095-chiptuning
Citroen DS3 TUNING 1.4 VTi 95 LE chiptuning

Gyártó: Citroen
Modell: DS3
Kiadás: 2010 – 2014
Motor: 1.4 VTi (70 kW / 95 LE)
Motorkód: EP3C
Lökettérfogat: 1397 ccm
Kompr.viszony: 11.00 : 1
Löket / furat: 77,0 X 75,0 mm
Üzemanyag: Benzin
Váltóvezérlő:
Technológia: Prémium Pro Chiptuning
Nem javasolt: Tuningbox
Order: 1937

Rigotech Prémium Pro Citroen tuning: erő és biztonság

Rigotech PPro chiptuning beállításunk jelentős többlet terhelést nem okoz a motornak, váltónak ésszerű használattal mellékhatása nincs. A leszabályozási fordulatszámot, végsebességet (kérés nélkül) nem módosítjuk, így nem kell számolni a tuning miatti fokozott terheléssel, a gyári élettartam megmarad.

 

Citroen motoroptimalizálás: jó fogyasztás, megtérülés

Citroen motoroptimalizálásunk után, a hamarabb ébredő forgatónyomaték miatt ritkábban kell visszaváltani. A megjavult dinamika biztonságosabb, gyorsabb előzést és jobb fogyasztást jelent. Azonos használat mellett 2-10% üzemanyagot spórolsz, így a PPro chiptuning, motoroptimalizálás egy megtérülő befektetés.

 
Gyári
Prémium Pro
Biztonságos +
TELJESÍTMÉNY
95LE
LE
+ 0-8% LE
NYOMATÉK
135Nm
Nm
+ 0-8% Nm
 

Citroen tuning – Stage1

Citroen tuning – Stage1 – prémium beállításunk csúcsadatait az autód gyári alkatrészekkel (fizikai módosítás, megerősítés nélkül) is biztonságosan tudja. Tuning beállításunk az autód adottságaihoz, kérésedhez igazodva több mint 20 év tapasztalata alapján egyedileg készül. Stage2 tuningot ezen a motoron – 1.4 VTi 95 LE – nem vállalunk, mivel nem foglalkozunk fizikai átalakítással és anélkül a teljesítmény biztonságosan már nem fokozható. 

 

 

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Citroen tuning DS3 1.4 VTi chiptuning

 

Mi, a Rigotechnél minden Citroen chiptuningot, – egyedi Prémium Pro hangolást – házon belül készítünk a legújabb tuning technológiák segítségével. Minden tuning verziót Bosch teljesítménymérő padon tesztelünk, hogy biztosítsuk a pontosságot nem csak a teljesítménynövekedés, de tartósság és jó fogyasztás tekintetében is.

A teljesítménymérés és a beállított paraméterek (kipufogógáz hőmérséklet, feltöltött motoroknál turbónyomás, stb.) visszamérése, ellenőrzése garantálja az üzembiztonságot, hosszú élettartamot. Büszkék vagyunk rá, hogy Citroen Prémium Pro chiptuning beállításainkkal, optimális megbízhatóság mellett is képesek vagyunk erős, dinamikus határozott élményt adni.
Az autód – Citroen DS3 1.4 VTi 95 LE – motorvezérlő egységét biztonságosan, gyári technológiával tudjuk kalibrálni, programozni, típusa: Bosch MEV17.4.2

 

 

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Teljesítménymérés: PSA (Citroen, Peugeot) csoport 1.4 VTi 95 lóerős (135NM) motor


A kiválasztott Citroen DS3 95 lóerős modellben is ez a motor üzemel. A mérés az aktuális autó mechanikus állapotát és ügyfelünk kérését is tükrözi, eredménye eltérhet a fenti ajánlástól. A tiédet majd a Te kérésed alapján állítjuk be, az autód állapotának függvényében.

Citroen 1.4 VTi 95 lóerős (135NM) motor teljesítménymérés


A kiválasztott DS3 95 lóerős modellben is ez a motor üzemel. A mérés az aktuális autó mechanikus állapotát és ügyfelünk kérését is tükrözi, eredménye eltérhet a fenti ajánlástól. A tiédet szintén a kérésed szerint hangoljuk, a futott kilométer és mechanikai állapot figyelembe vételével.


citroen-ds3-1-4-vti-095-chiptuning-dyno    

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Legutóbbi Citroen DS3 sztorik

citroen-ds3-1-6-thp-155-tuning
Feltöltés alatt...