Chiptuning » Citroen tuning » Citroen DS3 tuning » 1.6 THP (114 kW / 155 LE) referencia

Citroen DS3 chiptuning 1.6 THP 155 lóerő 2011 Prémium Pro Stage1


Citroen DS3 csippelés a 100000 km-t futott 10 éves 155 lóerős 1.6 THP szekéren, amely tulajdonosa Budakeszi térségéből ugrott át motoroptimalizálás érdekében Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába. Kézi váltós esetben a stage1 beállítás haszna könnyen mérhető.

Még jó, hogy a tuning előtt és után mértük, ennek köszönhetően a nyomaték és pedálreakció javulása mellett kiértékelhető a nyomtatott dyno teszt. Kezdéskor a gyári specifikációhoz viszonyítva erőben 16% (-25 LE) elmaradást, nyomatékban 15% (-36Nm) elmaradást rögzítettünk az aktuális 10 éves Citroenen. Így, 155 lóerő 240 NM gyári ígérethez hasonlítva 130 lovat és 204 Nm-t hozott a remapunk megkezdésekor.citroen-ds3-tuning-1-6-thp-155

Citroen DS3 specifikáció

Gyártmány: Citroen
Típus: DS3
Kivitel: 2010 – 2014
Motor: 1.6 THP (114 kW / 155 LE)
Teljesítmény: 155 LE
Katalógus nyomaték: 240 Nm
Váltó: Kézi
Futásteljesítmény: 100000 km
ECU: Bosch MED17.4.2
Motorkód: 5FR
Alvázszám: VF7SA%FR
Év: 2011
Üzemanyag: Benzin
Motor konfiguráció: Turbó-benzin
Innét jött: Budakeszi

Emisszió, környezetvédelmi rendszerek
EGR, DPF, GPF, Adblue, katalizátor: érintetlen, gyári

citroen-ds3-tuning-chiptuning-1-6-thp-155

Neked is pont ilyen Citroened van? Kérj árajánlatot most! (2 perc)
https://rigotech.hu/chiptuning-info/

Más Citroen tuning kell? Akkor kezdd itt:
Citroen tuning

Chiptuning kalkulátor: ajánlott biztonságos emelés ezen a Citroenen

Az általunk ajánlott, strapabíró chip adatai:
Prémium Pro teljesítmény: 180 LE
Prémium Pro forgatónyomaték: 270 NM
Elérhető erősebb / gyengébb beállítás is? Igen.
Ez cégünk ajánlása, ha biztonsági játékos vagy és számodra a legfontosabb az üzembiztonság. Sok tuningos hirdet magasabb növekményeket, amelyeket vagy nem tud betartani vagy ha eléri a célértéket az agresszívabb használatból eredő esetleges alkatrész szintű meghibásodásokért csak Te fogsz fizetni.


Citroen DS3 Tuning a Rigotech műhelyében

Az autó gazdája chippelés miatt látogatott Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába, mivel javítani szeretne autója dinamikáján és nyomatékán. Kérése emellett fogyasztás csökkenés elérése volt, a forgatónyomaték érezhető javítása , a gázpedál reakció javítása mellett. Ugyanakkor biztosítva a gyári megbízhatóságot.

Citroen DS3 chiptuning lapunk: https://rigotech.hu/kivitel/citroen-ds3/

A 100-200e km közti sávban is sok a kiváló referenciánk, azonban a tökéletes eredményért sokszor jobban meg kell dolgozni mint egy új, vagy keveset futott autónál. Sok ilyen tíz év körüli autót csinálunk, megvannak azok a pontok amelyekre ezeknél kiemelten kell figyelni.
A DS3 155 PS erőforrása és hajtáslánca számottevő betervezett tartalékkal rendelkezik, ezért a csiptuning várható eredménye nagy. A motor biztonságosan chippelhető, az élettartam kockáztatása nélkül (Rigotech technológiát használva). Ezek a turbóbenzinesek hatékonyan, látványosan és biztonságosan húzhatók.


Az 1.6 THP csiptuning előtt meg kell nézni melyik műhelyhez mész, mivel a chiptuningok minősége, haszna, ára brutálisan eltérő!

A kocsid 155 lóerős motorjának és váltójának megbízhatósága ellenére is nagyon csúnyán kinyírható egy túlhúzott tudtodon kívül az eBay-ről fillérekért vett chippel vagy Citroen tuningbox beszerelésével. “Ahol a szolgáltatás olcsó, a termék általában silány minőségű” Nézd meg chiptuning ár irányelveinket: https://rigotech.hu/arak/

A Rigotech csiptuning eredménye, menete

Nálunk a szokásos kezdőlépéseket (interjú, állapotfelmérés, tesztkör, motordiagnosztika, az érkező motorbeállítás mentése, vizsgálata, teljesítménymérés) követte az autó gazdája elvárásainak megfelelő PPro chip tuning kivitelezése. A tökéletes tuning néha három verzió alatt lesz kiforrott a Citroen egyediségének és az aktuális szoftververzió jellegzetességeinek figyelembe vételével. Főleg ritka / új szoftververzióknál vagy különleges kérések esetén létfontosságú a mérőpad használata és az élő motoradatok monitorozása, kiértékelése.

A Citroen tuning, csiptuning eredménye ezen az 1.6 THP erőforráson: +17% (+22 Ps) teljesítményemelkedés, a forgatónyomaték +14% (+29 Nm) fokozódásával együtt. Az autót közös tesztkör után 152 LE és 233 NM csúcsadatokkal adtuk át. Köszönjük Zoltán bizalmát és hogy a sok hazai tuningcég közül pont ránk bízta féltett autóját.

Turbó-benzin autóknál nem szükséges sport betétszűrőt betenni mert a motorkonfiguráció miatt, az eredményt nem javítja.

Citroen DS3 1.6 THP 155 LE mérési diagram

FONTOS! Ritka, hogy két Citroen teljesen egyforma és ugyan az ügyfélkérések van, hogy egyezést mutatnak azért jelentős a szórás köztük. Ezért minden egyes munkánk mérési eredménye változatos, kizárólag a jelen esetet szemlélteti! Úgy teljes a kép, hogy valaki az ajánlott értékeket kéri, más erősebbre, más meg gyengébbre akarja. Valakinek elsődleges a csökkenő fogyasztás, másnak nem. Ajánlatkérés után várunk, hogy kiderüljön, hogy a Te géped mire képes.

citroen-ds3-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart

A Rigotech-nél a szeretett autód teljes biztonságban tudhatod. Ezt a pados mérések, diagnosztikai eljárásaink mellett, egyedülálló garanciáink szavatolják. Elég sok ehhez hasonló Citroent diagnosztizáltunk, chip tuningoltunk a mögöttünk álló több mint két évtizedben és ezekről több alkalommal már láthattad méréseinket, referenciáinkat, szakcikkeinket.

#Citroen #DS3 #tuning #THP #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés


Chiptuning » Citroen tuning » Citroen DS3 tuning » 1.6 THP (114 kW / 155 LE) referencia

1 Citroen DS3 tuning 1.6 THP 155 LE néhány referenciánk

  • Citroen DS3 tuning 1.6 THP 155 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

1.2 Citroen 1.6 THP motor pár teljesítménymérésünk

  • Citroen 1.6 THP 155 LE méréseink feltöltése folyamatban...
  • Citroen 1.6 THP más teljesítményosztályú méréseink feltöltése folyamatban...

1.3 Néhány azonos motor: Citroen - Peugeot (PSA) csoport 1.6 THP teljesítménymérése

  • Citroen - Peugeot (PSA) csoport 1.6 THP 155 LE méréseink feltöltése folyamatban...
  • Citroen - Peugeot (PSA) csoport 1.6 THP méréseink feltöltése folyamatban...

1.5 Kapcsolódó Citroen tuning Rigotech szakcikkek

  • Nincs cikkünk pontosan erről a modellről.
  • Nincs cikkünk még erről a motorról.
  • Nincs Citroen cikkünk.

2 Még néhány Citroen 1.6 THP 155 LE tuning referenciák

  • Citroen 1.6 THP 155 LE-s tuning referenciáink még feltöltés alatt...

3 Citroen 1.6 THP chiptuning referenciák

  • Citroen 1.6 THP chiptuning referenciáink még feltöltés alatt...

4 Citroen DS3 chiptuning referenciák

5 Még több Rigotech Citroen tuning


Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 percJártál már nálunk, vagy kérdésed van pont erről az autóról?

Szólj hozzá a cikkhez most, itt alul! - látni fogom és válaszolok.

Rigotech, jó autóból tökéletes!