Iveco Daily 3.0 CR 146 LE tuning

3.0 CR 146 LE tuning, chiptuning leírás és adatok

Chiptuning » Iveco » Daily » -> 2016 » 3.0 CR (EUR5) (107 kW / 146 LE)

 

Iveco Daily 3.0 CR 146 LE tuning, chiptuning

 

Prémium Pro chiptuning beállításunkkal  javul az autód – Iveco Daily – ereje, dinamikája, pedálreakciója, gyakran a fogyasztása is. A határozott erőtöbblet biztonságosabb előzést, magabiztosságot, új vezetési élményt ad. Próbáld ki szinte kötelezettségmentesen.

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

iveco-daily-tuning-3-0-cr-eur-5-146-chiptuning
Iveco Daily TUNING 3.0 CR 146 LE chiptuning

Gyártó: Iveco
Modell: Daily
Kiadás: -> 2016
Motor: 3.0 CR (EUR5) (107 kW / 146 LE)
Motorkód:
Lökettérfogat: 2998 ccm
Kompr.viszony:
Löket / furat: 95,8 X 104,0 mm
Üzemanyag: Dízel
Váltóvezérlő:
Technológia: Prémium Pro Chiptuning
Nem javasolt: Tuningbox
Order: 3156

Rigotech Prémium Pro Iveco tuning: erő és biztonság

Rigotech PPro chiptuning beállításunk jelentős többlet terhelést nem okoz a motornak, váltónak ésszerű használattal mellékhatása nincs. A leszabályozási fordulatszámot, végsebességet (kérés nélkül) nem módosítjuk, így nem kell számolni a tuning miatti fokozott terheléssel, a gyári élettartam megmarad.

 

Iveco motoroptimalizálás: jó fogyasztás, megtérülés

Iveco motoroptimalizálásunk után, a hamarabb ébredő forgatónyomaték miatt ritkábban kell visszaváltani. A megjavult dinamika biztonságosabb, gyorsabb előzést és jobb fogyasztást jelent. Azonos használat mellett 2-10% üzemanyagot spórolsz, így a PPro chiptuning, motoroptimalizálás egy megtérülő befektetés.

 
Gyári
Prémium Pro
Biztonságos +
TELJESÍTMÉNY
146LE
171LE
+ 25 LE
NYOMATÉK
350Nm
400Nm
+ 50 Nm
 

Iveco tuning – Stage1

Iveco tuning – Stage1 – prémium beállításunk csúcsadatait az autód gyári alkatrészekkel (fizikai módosítás, megerősítés nélkül) is biztonságosan tudja. Tuning beállításunk az autód adottságaihoz, kérésedhez igazodva több mint 20 év tapasztalata alapján egyedileg készül. Stage2 tuningot ezen a motoron – 3.0 CR 146 LE – nem vállalunk, mivel nem foglalkozunk fizikai átalakítással és anélkül a teljesítmény biztonságosan már nem fokozható. 

 

 

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Iveco tuning Daily 3.0 CR chiptuning

 

Mi, a Rigotechnél minden Iveco chiptuningot, – egyedi Prémium Pro hangolást – házon belül készítünk a legújabb tuning technológiák segítségével. Minden tuning verziót Bosch teljesítménymérő padon tesztelünk, hogy biztosítsuk a pontosságot nem csak a teljesítménynövekedés, de tartósság és jó fogyasztás tekintetében is.

A teljesítménymérés és a beállított paraméterek (kipufogógáz hőmérséklet, feltöltött motoroknál turbónyomás, stb.) visszamérése, ellenőrzése garantálja az üzembiztonságot, hosszú élettartamot. Büszkék vagyunk rá, hogy Iveco Prémium Pro chiptuning beállításainkkal, optimális megbízhatóság mellett is képesek vagyunk erős, dinamikus határozott élményt adni.
Az autód – Iveco Daily 3.0 CR 146 LE – motorvezérlő egységét biztonságosan, gyári technológiával tudjuk kalibrálni, programozni, típusa: Bosch EDC17CP52

 

 

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Teljesítménymérés: csoport 3.0 CR 146 lóerős (350NM) motor


A kiválasztott Iveco Daily 146 lóerős modellben is ez a motor üzemel. A mérés az aktuális autó mechanikus állapotát és ügyfelünk kérését is tükrözi, eredménye eltérhet a fenti ajánlástól. A tiédet majd a Te kérésed alapján állítjuk be, az autód állapotának függvényében.

Iveco 3.0 CR 146 lóerős (350NM) motor teljesítménymérés


A kiválasztott Daily 146 lóerős modellben is ez a motor üzemel. A mérés az aktuális autó mechanikus állapotát és ügyfelünk kérését is tükrözi, eredménye eltérhet a fenti ajánlástól. A tiédet szintén a kérésed szerint hangoljuk, a futott kilométer és mechanikai állapot figyelembe vételével.


iveco-daily-3-0-cr-eur-5-146-chiptuning-dyno    

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Legutóbbi Iveco Daily sztorik

iveco-daily-2-3-d-136-tuning
Feltöltés alatt...