Toyota Auris 1.2T 116 LE tuning

1.2T 116 LE tuning, chiptuning leírás és adatok

Chiptuning » Toyota » Auris » 2015 - 2018 » 1.2T 8v (85 kW / 116 LE)

 

Toyota Auris 1.2T 116 LE tuning, chiptuning

 

Prémium Pro chiptuning beállításunkkal  javul az autód – Toyota Auris – ereje, dinamikája, pedálreakciója, gyakran a fogyasztása is. A határozott erőtöbblet biztonságosabb előzést, magabiztosságot, új vezetési élményt ad. Próbáld ki szinte kötelezettségmentesen.

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

toyota-auris-tuning-1-2t-8v-116-chiptuning
Toyota Auris TUNING 1.2T 116 LE chiptuning

Gyártó: Toyota
Modell: Auris
Kiadás: 2015 – 2018
Motor: 1.2T 8v (85 kW / 116 LE)
Motorkód: 8NR-FTS
Lökettérfogat: 1197 ccm
Kompr.viszony: 10.00 : 1
Löket / furat: 71,5 X 74,5 mm
Üzemanyag: Benzin
Váltóvezérlő:
Technológia: Prémium Pro Chiptuning
Nem javasolt: Tuningbox
Order: 6693

Rigotech Prémium Pro Toyota tuning: erő és biztonság

Rigotech PPro chiptuning beállításunk jelentős többlet terhelést nem okoz a motornak, váltónak ésszerű használattal mellékhatása nincs. A leszabályozási fordulatszámot, végsebességet (kérés nélkül) nem módosítjuk, így nem kell számolni a tuning miatti fokozott terheléssel, a gyári élettartam megmarad.

 

Toyota motoroptimalizálás: jó fogyasztás, megtérülés

Toyota motoroptimalizálásunk után, a hamarabb ébredő forgatónyomaték miatt ritkábban kell visszaváltani. A megjavult dinamika biztonságosabb, gyorsabb előzést és jobb fogyasztást jelent. Azonos használat mellett 2-10% üzemanyagot spórolsz, így a PPro chiptuning, motoroptimalizálás egy megtérülő befektetés.

 
Gyári
Prémium Pro
Biztonságos +
TELJESÍTMÉNY
116LE
130LE
+ 14 LE
NYOMATÉK
185Nm
210Nm
+ 25 Nm
 

Toyota tuning – Stage1

Toyota tuning – Stage1 – prémium beállításunk csúcsadatait az autód gyári alkatrészekkel (fizikai módosítás, megerősítés nélkül) is biztonságosan tudja. Tuning beállításunk az autód adottságaihoz, kérésedhez igazodva több mint 20 év tapasztalata alapján egyedileg készül. Stage2 tuningot ezen a motoron – 1.2T 116 LE – nem vállalunk, mivel nem foglalkozunk fizikai átalakítással és anélkül a teljesítmény biztonságosan már nem fokozható. 

 

 

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Toyota tuning Auris 1.2T chiptuning

 

Mi, a Rigotechnél minden Toyota chiptuningot, – egyedi Prémium Pro hangolást – házon belül készítünk a legújabb tuning technológiák segítségével. Minden tuning verziót Bosch teljesítménymérő padon tesztelünk, hogy biztosítsuk a pontosságot nem csak a teljesítménynövekedés, de tartósság és jó fogyasztás tekintetében is.

A teljesítménymérés és a beállított paraméterek (kipufogógáz hőmérséklet, feltöltött motoroknál turbónyomás, stb.) visszamérése, ellenőrzése garantálja az üzembiztonságot, hosszú élettartamot. Büszkék vagyunk rá, hogy Toyota Prémium Pro chiptuning beállításainkkal, optimális megbízhatóság mellett is képesek vagyunk erős, dinamikus határozott élményt adni.
Az autód – Toyota Auris 1.2T 116 LE – motorvezérlő egységét biztonságosan, gyári technológiával tudjuk kalibrálni, programozni, típusa: Denso 896xx

 

 

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!

Teljesítménymérés: Toyota - Lexus csoport 1.2T 116 lóerős (185NM) motor


A kiválasztott Toyota Auris 116 lóerős modellben is ez a motor üzemel. A mérés az aktuális autó mechanikus állapotát és ügyfelünk kérését is tükrözi, eredménye eltérhet a fenti ajánlástól. A tiédet majd a Te kérésed alapján állítjuk be, az autód állapotának függvényében.

Toyota 1.2T 116 lóerős (185NM) motor teljesítménymérés


A kiválasztott Auris 116 lóerős modellben is ez a motor üzemel. A mérés az aktuális autó mechanikus állapotát és ügyfelünk kérését is tükrözi, eredménye eltérhet a fenti ajánlástól. A tiédet szintén a kérésed szerint hangoljuk, a futott kilométer és mechanikai állapot figyelembe vételével.


toyota-auris-1-2t-8v-116-chiptuning-dyno    

IDE kattintva kérhetsz ajánlatot az autódra!Még néhány további Toyota Auris teljesítménymérésünk

toyota-Auris-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart


Legutóbbi Toyota Auris sztorik

toyota-auris-2-0-d-4d-124-tuning
toyota-auris-2-2-d-4d-177-tuning
toyota-Auris-tuning-2-2-d-177-chiptuning