Chiptuning » Toyota tuning » Toyota Auris tuning » 2.2 D4-D (130 kW / 177 LE) referencia

Toyota Auris 2.2 D-4D 177 Ps 2007 Prémium Pro hangolás


Toyota Auris tuning ezen a 160000 kilométert futott 14 éves 177 lóerős 2.2 D-4D-n, amely Mezőcsát közeléből érkezett hozzánk chip tuning miatt Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába. Kézi váltóval szerelt esetekben a chippelés eredménye jól tesztelhető, mérhető.

Alap, hogy a tuning folyamata alatt dyno teszteket is csináltunk, szóval az erő, a nyomaték és fogyasztás javulásán felül bemutatható, analizálható a kinyomtatott mérési eredmény. Érkezéskor a gyári ígérethez képest teljesítményben 12% (-22 Ps) elmaradást, nyomatékban 6% (-24Nm) elmaradást mértünk a mai 14 évet megért Toyotán. Tehát, az autó a 177 Ps 400 NM gyári adathoz képest 155 lóerőt és 376 Nm-t tudott a Prémium Pro chippelésünk előtt.toyota-auris-tuning-2-2-d-4d-177

Toyota Auris részletek

Gyártmány: Toyota
Típus: Auris
Kivitel: 2006 – 2012
Motor: 2.2 D4-D (130 kW / 177 LE)
Teljesítmény: 177 LE
Forgatónyomaték: 400 Nm
Váltó: Kézi
Futásteljesítmény: 160000 km
Motorvezérlő: Denso 175822-733 (CAN)
Motorkód: 2AD
Alvázszám: SB1KB56E
Év: 2007
Üzemanyag: Dízel
Kialakítás: Turbódízel
Ahonnan jött: Mezőcsát

Emisszió, környezetvédelmi rendszerek
EGR, DPF, GPF, Adblue, katalizátor: érintetlen, gyári

toyota-auris-tuning-chiptuning-2-2-d-4d-177

Neked is pont ilyen Toyotád van? Kérj árajánlatot most! (2 perc)
https://rigotech.hu/chiptuning-info/

Más Toyota tuningra van szükséged? Kezdj itt:
https://rigotech.hu/toyota-tuning/

Chiptuning táblázat: (nem széthajtós) növekmény ezen a Toyotán

A Rigotech által preferált, durvább igénybevételnél is üzembiztos motoroptimalizálás paraméterei:
Prémium Pro teljesítmény: 190 LE
Prémium Pro forgatónyomaték: 440 NM
El lehet térni a chiptuning kalkulátor ajánlástól? Igen.
Ez mindössze csak a Rigotech ajánlása, ha nem akarsz mellémenni és Neked is a legfontosabb a hosszú élettartam. Sok tuningcég feltüntet magasabb adatokat, amiket vagy mérés nem támaszt alá vagy ha eléri a célértéket a tempósabb használatból származó mechanikai meghibásodásokért nem ő, hanem Te tartod a hátad.


Toyota Auris Tuning Rigotech technikával

Tamás motoroptimalizálás érdekében jött a műhelyünkbe, hogy javítsunk autója erején és pedálreakcióján. Vágya ezzel együtt fogyasztás csökkenés , a nyomaték meggyőző javulása , az autó használhatóságának javítása mellett. Mégis garantálva az érkezővel azonos alacsony szervizköltségeket.

Toyota Auris chiptuning oldalunk: https://rigotech.hu/kivitel/toyota-auris/

Tuning szempontból vállalható kategória a 100-200e km futás közti sáv, de már számolni lehet az autó valamilyen szintű amortizációjával, kopások és korom lerakódások miatti jellegzetességekkel. 14 év futás környékén már nem lehet tökéletes állapotot várni, de legalább ezeket az autókat anno még jól összerakták.
Az Auris 177 PS motorja és hajtáslánca számottevő mechanikai tartalékkal bír, emiatt a csippelés várható hozadéka jelentős. A motor kiváló eredménnyel húzható, az élettartam csökkenése technológiánkkal kizárt. Ezek a 2.2 D4-D (130 kW / 177 LE) motorok remekül tuningolhatók, van tartalékuk.


A 2.2 D-4D remap alkalmával meg kell nézni kihez látogatsz, mert a chiptuningok megbízhatósága, haszna, ára brutálisan változatos!

A kocsid 177 lóerős motorjának valamint váltójának megbízhatósága ellenére is nagyon csúnyán kinyírható egy kezdetleges tudtodon kívül az eBay-ről fillérekért vett remappal vagy Toyota tuningbox beszerelésével. “Ahol a szolgáltatás olcsó, a termék általában silány minőségű” Nézd meg chiptuning ár irányelveinket: https://rigotech.hu/arak/

A Rigotech motoroptimalizálás eredménye, folyamata

Műhelyünkben az általános kezdőlépéseket (interjú, állapotfelmérés, tesztkör, motordiagnosztika, az érkező motorbeállítás mentése, vizsgálata, teljesítménymérés) követte az autó gazdája elvárásainak megfelelő PPro chippelés megvalósítása. A tökéletes tuning néha három verzió alatt lesz kiforrott a Toyota egyediségének és az aktuális szoftververzió jellegzetességeinek figyelembe vételével. Főleg ritka / új szoftververzióknál vagy különleges kérések esetén nélkülözhetetlen a teljesítménymérés és műszeres kontroll.

A Toyota tuning, remap eredménye ezen a 2.2 D-4D motoron: +19% (+30 Ps) teljesítményemelkedés, a forgatónyomaték +9% (+35 Nm) javulásával együtt. A Toyotát közös tesztkör után 185 Ps és 411 NM csúcsadatokkal adtuk át. Nagyra értékeljük Tamás pozitív hozzáállását és hogy a sok hazai tuningcég közül minket tisztelt meg bizalmával.

Turbódízel motoroknál oktalan sport légszűrő betétet alkalmazni mert a motorkonfiguráció miatt, az eredményt nem javítja.

Toyota Auris 2.2 D-4D 177 LE mérési diagram

FONTOS! Ritka, hogy két Toyota teljesen egyforma és ugyan a tulajdonosok elvárásai van, hogy egyezést mutatnak mégis jelentős a különbség köztük. Emiatt minden egyes munkánk kimenete változatos, kizárólag az adott autó képességeit, tulajdonosa kérését tükrözi! Úgy teljes a kép, hogy valaki az ajánlott értékeket kéri, valaki erősebbre, más meg gyengébbre akarja. Egyeseknek fontos a fogyasztás, másnak ellenkezőleg. Ajánlatkérés után várunk, hogy kiderüljön, hogy a Te géped mire képes.

toyota-auris-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart

Nálunk a féltett kocsid teljes biztonságban van. Ezt a mérőpados tesztek, motordiagnosztikai módszereink mellett, ütős garanciáink szavatolják. Elég sok ehhez hasonló Toyotát diagoztunk, chip tuningoltunk a mögöttünk álló több mint két évtizedben és ezekről többször láthattad eredményeinket, referenciáinkat.

#Toyota #Auris #tuning #D-4D #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés


Chiptuning » Toyota tuning » Toyota Auris tuning » 2.2 D4-D (130 kW / 177 LE) referencia

1 Toyota Auris tuning 2.2 D-4D 177 LE néhány referenciánk

  • Toyota Auris tuning 2.2 D-4D 177 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

1.2 Toyota 2.2 D-4D motor pár teljesítménymérésünk

1.3 Néhány azonos motor: Toyota - Lexus csoport 2.2 D-4D teljesítménymérése

  • Toyota - Lexus csoport 2.2 D-4D 177 LE méréseink feltöltése folyamatban...
  • Toyota - Lexus csoport 2.2 D-4D méréseink feltöltése folyamatban...

1.5 Kapcsolódó Toyota tuning Rigotech szakcikkek

2 Még néhány Toyota 2.2 D-4D 177 LE tuning referenciák

  • Toyota 2.2 D-4D 177 LE-s tuning referenciáink még feltöltés alatt...

3 Toyota 2.2 D-4D chiptuning referenciák

  • Toyota 2.2 D-4D chiptuning referenciáink még feltöltés alatt...

4 Toyota Auris chiptuning referenciák

5 Még több Rigotech Toyota tuning


Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 percJártál már nálunk, vagy kérdésed van pont erről az autóról?

Szólj hozzá a cikkhez most, itt alul! - látni fogom és válaszolok.

Rigotech, jó autóból tökéletes!