Chiptuning » Hyundai tuning » Hyundai ix35 tuning » 2.0 CRDi (100 kW / 136 LE) referencia

Hyundai ix35 chiptuning 2.0 CRDi 136 Ps 2010 Prémium Pro beállítás


Hyundai ix35 chip tuning a 200000 kilométert futott 11 éves 136 lóerős 2.0 CRDi-n, amely Barcs térségéből érkezett tuning miatt Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába. Kézi váltós esetekben a csippelés eredménye jól tesztelhető, mérhető.

Alap, hogy a tuning alatt mértük, ennek köszönhetően a vezethetőség és fogyasztás javulása mellett bemutatható, analizálható a nyomtatott dyno teszt. Megérkezésekor a katalógusadathoz viszonyítva erőben 1% (-1 Ps) elmaradást, nyomatékban 5% (16Nm) többletet regisztráltunk ezen a mai 11 évet megért Hyundaion. Szóval, 136 Ps 320 NM gyári ígérethez képest 135 lovat és 336 Nm-t igazolt a Prémium Pro chippelésünk előtt.hyundai-ix35-tuning-2-0-crdi-136

Hyundai ix35 adatai

Gyártmány: Hyundai
Típus: ix35
Kivitel: 2009 ->
Motor: 2.0 CRDi (100 kW / 136 LE)
Katalógus teljesítmény: 136 LE
Forgatónyomaték: 320 Nm
Váltó: Kézi
Futásteljesítmény: 200000 km
Motorvezérlő: Bosch EDC17C08
Motorkód: D4HA
Alvázszám: U5YZU81V
Évjárat: 2010
Üzemanyag: Dízel
Motor konfiguráció: Turbódízel
Innét érkezett: Barcs

Emisszió, környezetvédelmi rendszerek
EGR, DPF, GPF, Adblue, katalizátor: érintetlen, gyári

hyundai-ix35-tuning-chiptuning-2-0-crdi-136

Neked is pont ilyen Hyundaiod van? Kérj árajánlatot most! (2 perc)
https://rigotech.hu/chiptuning-info/

Más Hyundai tuningra van szükséged? Akkor kezdd itt:
https://rigotech.hu/hyundai-tuning/

Chiptuning kalkulátor: ajánlott biztonságos emelés ezen a Hyundaion

Az általunk ajánlott, durvább igénybevételnél is biztonságos tuning adatai:
Prémium Pro teljesítmény: 161 LE
Prémium Pro forgatónyomaték: 380 NM
El lehet térni a chiptuning kalkulátor ajánlástól? Igen.
Ez mindössze csak a Rigotech ajánlása, ha nem akarsz mellémenni és Neked is a legfontosabb az üzembiztonság. Sok tuningos ajánl hegyesebb növekményeket, amiket vagy ő sem gondol komolyan vagy ha mégis túlhúzza az autód a tempósabb használatból származó alkatrész szintű károkért csak Te tartod a hátad.


Hyundai ix35 Tuning Rigotech módra

A tulaj chip tuning miatt jött Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába, hogy javítsunk autója vezethetőségén és előzési képességén. Elvárása egyúttal fogyasztás csökkenés elérése volt, a forgatónyomaték jól érezhető javítása , a gázpedál reakció javítása mellett. Egyúttal garantálva a gyár által is szavatolt alacsony szervizköltségeket.

Hyundai ix35 chiptuning kezdőlapounk: https://rigotech.hu/kivitel/hyundai-ix35/

Sok 200e km fölötti jó állapotú autóval találkozunk, ahol a tuning ígéretünk első nekifutásra szépen jön, bár általában nem ez a helyzet. Ilyen korú autónál már sokszor van futás is rendesen, és már gyári beállításon is kezdődnek az anomáliák, érdekes jelenségek, ezrét fokozottan figyelünk az állapotfelméréskor.
Az ix35 136 LE-s erőforrása bőséges mechanikai tartalékkal van megáldva, emiatt a chip tuning várható haszna számottevő. A motor biztonságosan húzható, a megbízhatóság sérülése technológiánkkal nem merül fel. Ezek a 2.0 CRDi (100 kW / 136 LE) motorok remekül tuningolhatók, van tartalékuk.


A 2.0 CRDi csiptuning megrendelésekor érdemes tájékozódni milyen céghez mész, mert a beállítások haszna, ára nagyon változatos!

A kocsid 136 lovas motorjának valamint hajtásláncának megbízhatósága ellenére is brutálisan tönkre tehető egy benzinkúton feltöltött olcsó beállítással vagy bármilyen Hyundai tuningbox beszerelésével. “Ahol a szolgáltatás olcsó, a termék általában silány minőségű” Nézd meg chiptuning ár irányelveinket: https://rigotech.hu/arak/

A Rigotech chippelés eredménye, lépései

Műhelyünkben az általános előkészületet (interjú, állapotfelmérés, tesztkör, motordiagnosztika, az érkező motorbeállítás mentése, vizsgálata, teljesítménymérés) követte a tulaj kérésének megfelelő egyedi PPro remap kialakítása. Az elvárás szerinti tuning néha akár négy verzió tesztelését is igényli a Hyundai futásteljesítményének és speciális kérések lekövetésével. Leginkább fiatal autóknál vagy extrább kérések felmerülésekor nélkülözhetetlen a dyno teszt és folyamatos diagnosztikai kontroll.

A Hyundai tuning, remap eredménye ezen a 2.0 CRDi erőforráson: +31% (+42 LE) teljesítményemelkedés, a nyomaték +18% (+59 Nm) növekedésével . Az autót közös tesztkör után 177 lóerő és 395 NM csúcsadatokkal adtuk át. Köszönjük Attila bizalmát és hogy a számtalan hazai tuningcég közül minket tisztelt meg bizalmával.

Turbódízel motoroknál nem ajánlott sport betétszűrőt beszerezni mert a motorkonfiguráció miatt, az eredményt nem javítja.

Hyundai ix35 2.0 CRDi 136 LE dyno teszt

Nincs két egyforma Hyundai és ugyan az ügyfélkérések van, hogy hasonlók mégis jelentős a differencia köztük. Így minden egyes referenciánk mérési eredménye eltérő, kizárólag a jelen esetet szemlélteti! Úgy teljes a kép, hogy valaki elfogadja az ajánlásunk, valaki erősebbre, más meg óvatosabbra számít. Valakinek fontos a javuló fogyasztás, másnak nem. Kérj ajánlatot, gyere és teszteld le, hogy a Te géped mit tud.

hyundai-ix35-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart

Műhelyünkben a nagy becsben tartott autód teljes biztonságban szakavatott kezekben van. Ezt a dyno tesztek, diagnosztikai technikáink , ütős garanciáink szavatolják. Sok ehhez hasonló Hyundait teszteltünk, diagoztunk, chippeltünk a mögöttünk álló több mint két évtizedben és ezekről több alkalommal láthattad eredményeinket, referenciáinkat.

#Hyundai #ix35 #tuning #CRDi #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés


Chiptuning » Hyundai tuning » Hyundai ix35 tuning » 2.0 CRDi (100 kW / 136 LE) referencia

1 Hyundai ix35 tuning 2.0 CRDi 136 LE néhány referenciánk

  • Hyundai ix35 tuning 2.0 CRDi 136 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

1.2 Hyundai 2.0 CRDi motor pár teljesítménymérésünk

1.3 Néhány azonos motor: Hyundai - Kia csoport 2.0 CRDi teljesítménymérése

  • Hyundai - Kia csoport 2.0 CRDi 136 LE méréseink feltöltése folyamatban...
  • Hyundai - Kia csoport 2.0 CRDi méréseink feltöltése folyamatban...

1.5 Kapcsolódó Hyundai tuning Rigotech szakcikkek

  • Nincs cikkünk pontosan erről a modellről.
  • Nincs cikkünk még erről a motorról.
  • Nincs Hyundai cikkünk.

2 Még néhány Hyundai 2.0 CRDi 136 LE tuning referenciák

  • Hyundai 2.0 CRDi 136 LE-s tuning referenciáink még feltöltés alatt...

3 Hyundai 2.0 CRDi chiptuning referenciák

  • Hyundai 2.0 CRDi chiptuning referenciáink még feltöltés alatt...

4 Hyundai ix35 chiptuning referenciák

5 Még több Rigotech Hyundai tuning


Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 percJártál már nálunk, vagy kérdésed van pont erről az autóról?

Szólj hozzá a cikkhez most, itt alul! - látni fogom és válaszolok.

Rigotech, jó autóból tökéletes!