Infiniti chiptuning – QX70 S Prémium Pro motoroptimalizálás

Szerző: máj 7, 20200 hozzászólás

Infiniti chiptuning vs Prémium Pro beállításunk előnyei

 

Robosztus városi crossover luxus kivitelben… – rövid bejelentkezés a siófoki műhelyünkből

Mai vendégünk chptuningra Siófokon egy 2015-ös gyártású Infiniti QX70S volt, 3.0V6-os dízel motorral és automata váltóval szerelve. Az autó egyedi, karakteres külső megjelenése mellett az utastér is igazán lenyűgöző, egy luxus lakosztály rejlik benne, minden kényelmi és biztonsági extra rendelkezésre áll ahhoz, hogy az utazás a lehető legjobb komfortban teljen. Egy dolog azonban egészen idáig hiányzott belőle, mégpedig a határozott fellépés, mondhatni egy kis zsiványság…

 

infinity--chiptuning-qx70-fx30-q50
infinity-chiptuning-30d-qx70-fx30

Infiniti chiptuning és motor adatok

 

Az Infiniti QX70 motorja (ezzel a V9X 3 literes V6-tal szerelt az Infiniti FX sorozata, és az M30 is) nem kicsi, de a gyári katalógus adatok 238LE 550Nm , és az automata váltó összhangjára nem lehet azt mondani hogy ez de q@va jó…! Megy-megy, pörög-pörög, de inkább csak nyúlik… Na pont ez volt a tulajdonos problémája is az autóval, ezért keresett fel bennünket, hogy egy dinamikusabb, jobban használható, élvezhetőbb autót kapjon vissza tőlünk, Rigotech chiptuninggal, azaz a Prémium Pro egyedi beállításunkkal.
Ezzel a váltóval szerelt autót korrekten mérni nem lehet, hiszen terhelésre visszavált, így adott fokozatban nem lehet 1500-4500 -ig kiterhelni, mérni. A tervezett cél 280LE és 650Nm volt, az egyedi beállításunk e-szerint készült. Az autó EDC16CP42 motorvezérlőegységgel szerelt, amelyet megbontás nélkül az OBD csatlakozón keresztül kezelünk.

Infiniti tuning tapasztalatok, árajánlat a Te autóddal kapcsolatban

 

Az új beállítással az Infiniti váltója városi közegben szépen felkapcsolgat, nem pörgeti feleslegesen a motort, és a gázra azonnal reagál, kellemesen lehet vele haladni a forgalommal, szinte észrevétlen siklik.
Az országúti teszten még inkább figyelemreméltó az eredmény. Normál terhelésen szépen nyomatékból megy, nincs felesleges motor pörgés, a váltó olyan lágyan vált mintha új lenne.
Na akkor lépjünk is oda neki egy kicsit 😁! Az autót mintha kicserélték volna…, erős terhelésre szépen visszavált ahogy kell, és onnantól egyenletes dinamikával pörög, húz végig, nem esik be a teljesítmény 3500-nél, kitart szépen végig, pont olyan lett az autó dinamikája a Rigotech PPro beállítással, mint amire vágyott. Innentől egy sokkal komfortosabb / biztonságosabb autót hajthat a tulajdonosa.

Ha Téged is érdekel milyen tartalékokat rejt az autód, kérj árajánlatot IDE kattintva. Üdv, Csaba – Rigotech Siófok

Chiptuning árajánlat és infó az autódról 5 perc alatt

  • Gyári, lebutított középszerűből
  • erős, dinamikus, megbízható
  • vezethetőbb, szerethetőbb autót
  • Rigotech beállítással!