Chiptuning » Kia tuning » Kia Optima tuning » 1.7 CRDI (104 kW / 141 LE) referencia

Kia Optima chiptuning 1.7 CRDI 141 Ps 2017 Prémium Pro Stage1


Kia Optima remap a 120000 km-t futott 4 éves 141 lovas 1.7 CRDI vezérgépen, amely Budapest mellől ugrott át hozzánk chip tuning miatt Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába. Kézi váltós esetekben a csippelés eredménye azonnal és nagyon markánsan érezhető.

Alap, hogy a tuning folyamata alatt teljesítménymérést is csináltunk, szóval a menetdinamika és fogyasztás javulásán felül látható, analizálható a nyomtatott mérés. A folyamat elején a katalógusadathoz képest teljesítményben 11% (-16 LE) elmaradást, nyomatékban 6% (-22Nm) elmaradást regisztráltunk ezen az aktuális 4 éves Kián. Tehát, 141 lóerő 340 NM katalógusadathoz képest 125 LE-t és 318 Nm-t mutatott a remapunk előtt.kia-optima-tuning-1-7-crdi-141

Kia Optima adatai

Gyártmány: Kia
Típus: Optima
Kivitel: 2016 – 2019
Motor: 1.7 CRDI (104 kW / 141 LE)
Katalógus teljesítmény: 141 LE
Katalógus nyomaték: 340 Nm
Váltó: Kézi
Futásteljesítmény: 120000 km
Motorvezérlő: Bosch EDC17C08
Motorkód: D4FDHH20
Alvázszám: KNAGU415
Évjárat: 2017
Üzemanyag: Dízel
Kialakítás: Turbódízel
Innét érkezett: Budapest

Emisszió, környezetvédelmi rendszerek
EGR, DPF, GPF, Adblue, katalizátor: érintetlen, gyári

kia-optima-tuning-chiptuning-1-7-crdi-141

Neked is pont ilyen Kiád van? Kérj árajánlatot most! (2 perc)
https://rigotech.hu/chiptuning-info/

Más Kia tuningra van szükséged? Kezdj itt:
Kia tuning

Chiptuning kalkulátor: ajánlott (nem széthajtós) növekmény ezen a Kián

Az általunk ajánlott, még agresszívebb használat esetén is strapabíró chip adatai:
Prémium Pro teljesítmény: 156 LE
Prémium Pro forgatónyomaték: 370 NM
Elérhető erősebb / gyengébb beállítás is? Igen.
Ez csak a Rigotech ajánlása, ha nem akarsz mellémenni és számodra a legfontosabb a hosszú élettartam. Sok tuningcég reklámoz magasabb növekményeket, amiket vagy ő sem gondol komolyan vagy ha eléri a célértéket a tempósabb használatból eredő mechanikai meghibásodásokért csak Te tartod a hátad.


Kia Optima Tuning Rigotech technikával

Az autó gazdája chip tuning okán érkezett Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába, hogy javítsunk az autó dinamikáján és nyomatékán. Kérése emellett kedvezőbb fogyasztás , a rugalmasság érezhető javulása , a gázpedál reakció javítása mellett. Mégis biztosítva a gyári alacsony szervizköltségeket.

Kia Optima chiptuning oldalunk: https://rigotech.hu/kivitel/kia-optima/

A 100-200e km közti sávban is sok a kiváló referenciánk, azonban a tökéletes eredményért sokszor jobban meg kell dolgozni mint egy új, vagy keveset futott autónál. Jó volt ezen a fiatal, szép állapotú autón dolgozni, köszönjük a bizalmat.
Az Optima 141 PS erőforrása és hajtáslánca jelentős betervezett tartalékkal bír, a chippelés várható haszna jelentős. A motor kiváló eredménnyel hangolható, a megbízhatóság sérülése technológiánkkal kizárt. Esetünkben az 1.7 CRDI (104 kW / 141 LE) motor kellemesen húzható.


Az 1.7 CRDI chippelés alkalmával érdemes tájékozódni milyen céghez látogatsz, mivel a szolgáltatások megbízhatósága, haszna, díja nagyon változatos!

A kocsid 141 lovas erőforrásának valamint hajtásának adottságai ellenére is nagyon csúnyán leamortizálható egy útszéli tudtodon kívül az eBay-ről fillérekért vett csiptuninggal vagy akármilyen Kia tuningbox használatával. “Ahol a szolgáltatás olcsó, a termék általában silány minőségű” Nézd meg chiptuning ár irányelveinket: https://rigotech.hu/arak/

A Rigotech chippelés eredménye, menete

Műhelyünkben az általános kezdőlépéseket (interjú, állapotfelmérés, tesztkör, motordiagnosztika, az érkező motorbeállítás mentése, vizsgálata, teljesítménymérés) követte a tulajdonos elvárásainak megfelelő egyedi PPro chippelés kialakítása. A tökéletes motoroptimalizálás néha két lépcsőben kerül finomításra a Kia futásteljesítményének és az aktuális szoftververzió jellegzetességeinek figyelembe vételével. Leginkább fiatal autóknál vagy különleges kérések esetén létfontosságú a teljesítménymérés és az élő motoradatok monitorozása, kiértékelése.

A Kia tuning, remap eredménye ezen az 1.7 CRDI motoron: +24% (+30 LE) teljesítményemelkedés, a forgatónyomaték +18% (+58 Nm) javulásával együtt. Az autót végül 155 lóerő és 376 NM csúcsadatokkal adtuk át. Nagyra értékeljük a tulajdonos bizalmát és hogy a sok hazai tuningcég közül minket tisztelt meg bizalmával.

Turbódízel motoroknál nem ajánlott sport betétszűrőt alkalmazni mivel további javulást nem fog hozni.

Kia Optima 1.7 CRDI 141 LE eredménye mérőpadon

Ritka, hogy két Kia teljesen egyforma és habár az ügyfélkérések valamikor közel állanak egymáshoz ennek ellenére elég nagy a differencia köztük. Így minden egyes projektünk mérési eredménye változatos, kifejezetten az adott autó képességeit, tulajdonosa kérését tükrözi! Még add hozzá, hogy valaki ránk bízza a célkitűzést, valaki erősebbre, más gyengébbre akarja. Egyeseknek fontos a javuló fogyasztás, másnak meg pont ellenkezőleg. Kérj ajánlatot, gyere és teszteld le, hogy a Te autód mire képes.

kia-optima-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart

Műhelyünkben autód teljes biztonságban szakértő kezekben van. Ezt a mérőpados tesztek, diagnosztikai módszereink mellett, ütős garanciáink szavatolják. Sok hasonló Kiát diagnosztizáltunk, chip tuningoltunk a mögöttünk álló több mint két évtizedben és róluk gyakran megmutattuk referenciáinkat, méréseinket.

#Kia #Optima #tuning #CRDI #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés


Chiptuning » Kia tuning » Kia Optima tuning » 1.7 CRDI (104 kW / 141 LE) referencia

1 Kia Optima tuning 1.7 CRDI 141 LE néhány referenciánk

  • Kia Optima tuning 1.7 CRDI 141 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

1.2 Kia 1.7 CRDI motor pár teljesítménymérésünk

1.3 Néhány azonos motor: Hyundai - Kia csoport 1.7 CRDI teljesítménymérése

  • Hyundai - Kia csoport 1.7 CRDI 141 LE méréseink feltöltése folyamatban...
  • Hyundai - Kia csoport 1.7 CRDI méréseink feltöltése folyamatban...

1.5 Kapcsolódó Kia tuning Rigotech szakcikkek

  • Nincs cikkünk pontosan erről a modellről.
  • Nincs cikkünk még erről a motorról.
  • Nincs Kia cikkünk.

2 Még néhány Kia 1.7 CRDI 141 LE tuning referenciák

  • Kia 1.7 CRDI 141 LE-s tuning referenciáink még feltöltés alatt...

3 Kia 1.7 CRDI chiptuning referenciák

  • Kia 1.7 CRDI chiptuning referenciáink még feltöltés alatt...

4 Kia Optima chiptuning referenciák

5 Még több Rigotech Kia tuning


Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 percJártál már nálunk, vagy kérdésed van pont erről az autóról?

Szólj hozzá a cikkhez most, itt alul! - látni fogom és válaszolok.

Rigotech, jó autóból tökéletes!