Chiptuning » Kia tuning » Kia Sportage tuning » 1.7 CRDi (85 kW / 115 LE) referencia

Kia Sportage chiptuning 1.7 CRDi 115 Ps 2015 Prémium Pro csippelés


Kia Sportage chip tuning ezen a 120000 kilométert futott 6 éves 115 lóerős 1.7 CRDi Kián, ami Budapest közeléből jött hozzánk motoroptimalizálás érdekében Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába. Kézi váltós kivitelnél a csiptuning haszna jól tesztelhető, mérhető.

Még jó, hogy a tuning előtt és után mértük, szóval az erő, a nyomaték és pedálreakció javulása mellett kézzelfogható, analizálható a megjelenített mérés. Kezdéskor a gyári specifikációhoz viszonyítva erőben 7% (-8 Ps) elmaradást, nyomatékban 7% (-19Nm) elmaradást mértünk az aktuális 6 évet megért Kián. Így, az autó a 115 Ps 260 NM gyári adathoz képest 107 lóerőt és 241 Nm-t mutatott a tuningunk előtt.kia-sportage-tuning-1-7-crdi-115

Kia Sportage specifikáció

Gyártmány: Kia
Típus: Sportage
Kivitel: 2010 – 2016
Motor: 1.7 CRDi (85 kW / 115 LE)
Katalógus teljesítmény: 115 LE
Forgatónyomaték: 260 Nm
Váltó: Kézi
Futásteljesítmény: 120000 km
Motorvezérlő: Bosch EDC17C08
Motorkód: D4FD
Alvázszám: USYPC815
Évjárat: 2015
Üzemanyag: Dízel
Motor konfiguráció: Turbódízel
Innét jött: Budapest

Emisszió, környezetvédelmi rendszerek
EGR, DPF, GPF, Adblue, katalizátor: érintetlen, gyári

kia-sportage-tuning-chiptuning-1-7-crdi-115

Neked is pont ilyen Kiád van? Kérj árajánlatot most! (2 perc)
https://rigotech.hu/chiptuning-info/

Más Kia tuning kell? Akkor kezdd itt:
Kia tuning

Chiptuning kalkulátor: ajánlott (nem széthajtós) emelés ezen a Kián

Az általunk ajánlott, biztonságos motoroptimalizálás lehetőségei:
Prémium Pro teljesítmény: 130 LE
Prémium Pro forgatónyomaték: 300 NM
El lehet térni a chiptuning kalkulátor ajánlástól? Igen.
Ez csak cégünk ajánlása, ha biztosra akarsz menni és számodra a legfontosabb a hosszú élettartam. Sok tuningos hirdet magasabb adatokat, amiket vagy ő sem gondol komolyan vagy ha mégis túlhúzza az autód a tempósabb használatból eredő esetleges alkatrész szintű meghibásodásokért Te felelsz.


Kia Sportage Tuning a Rigotech műhelyében

Ügyfekünk chiptuning okán látogatott hozzánk, hogy javítsunk az autó vezethetőségén és pedálreakcióján. Elvárása ezzel együtt kedvezőbb fogyasztás elérése volt, a nyomaték meggyőző növelése , a gázpedál reakció javítása mellett. Ugyanakkor biztosítva az érkezővel azonos üzembiztonságot.

Kia Sportage chiptuning kezdőlapounk: https://rigotech.hu/kivitel/kia-sportage/

A 100-200e km közti sávban is sok a kiváló referenciánk, azonban a tökéletes eredményért sokszor jobban meg kell dolgozni mint egy új, vagy keveset futott autónál. Kiváló eredményt, tökéletes állapotú autón lehet hozni, az esélyt növeli amikor ilyen fiatal.
A Sportage 115 LE-s erőforrása és hajtáslánca számottevő betervezett mechanikai tartalékkal van megáldva, az optimalizálás várható eredménye jelentős. A motor tökéletes eredménnyel hangolható, az üzembiztonság sérülése technológiánkkal kizárt. Ezek az 1.7 CRDi (85 kW / 115 LE) motorok remekül tuningolhatók, van tartalékuk.


Az 1.7 CRDi motoroptimalizálás előtt meg kell nézni melyik chippeshez mész, mert a hangolások megbízhatósága, haszna, költsége nagyon változatos!

A kocsid 115 lóerős motorjának és hajtásának tartalékai ellenére is azonnal felrobbantható egy benzinkúton feltöltött olcsó chiptuninggal vagy Kia tuning box alkalmazásával. “Ahol a szolgáltatás olcsó, a termék általában silány minőségű” Nézd meg chiptuning ár irányelveinket: https://rigotech.hu/arak/

A Rigotech motoroptimalizálás eredménye, folyamata

Nálunk az általános előkészületet (interjú, állapotfelmérés, tesztkör, motordiagnosztika, az érkező motorbeállítás mentése, vizsgálata, teljesítménymérés) követte az autó gazdája elvárásainak megfelelő egyedi Rigotech PPro csippelés kivitelezése. A tökéletes tuning van, hogy elsőre megvan a Kia futásteljesítményének és speciális kérések lekövetésével. Leginkább fiatal autóknál vagy extrább kérések felmerülésekor elengedhetetlen a dyno teszt és az élő motoradatok monitorozása, kiértékelése.

A Kia tuning, Prémium Pro chiptuning eredménye ezen az 1.7 CRDi erőforráson: +33% (+35 LE) teljesítményemelkedés, a nyomaték +27% (+64 Nm) fokozódásával együtt. A Kiát végül 142 Ps és 305 NM csúcsadatokkal adtuk át. Nagyra értékeljük a tulajdonos pozitív hozzáállását és hogy a sok hazai tuningcég közül minket tisztelt meg bizalmával.

Turbódízel motoroknál felesleges sportlégszűrőt használni mivel a motorkonfiguráció miatt, az eredményt nem javítja.

Kia Sportage 1.7 CRDi 115 LE dyno teszt

FONTOS! Nem valószínű, hogy van két minden szempontból azonos Kia és ugyan a tulajdonosok elvárásai néha egyezést mutatnak mégis elég nagy az eltérés köztük. Ezért minden egyes referenciánk mérési eredménye változatos, kizárólag a jelen esetet szemlélteti! Még add hozzá, hogy valaki az ajánlott értékeket kéri, valaki fölé, valaki gyengébbre akarja. Valakinek fontos a javuló fogyasztás, másnak ellenkezőleg. Kérj ajánlatot és gyere és nézd meg, hogy a Te géped mit mutat.

kia-sportage-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart

Műhelyünkben a megbecsült autód teljes biztonságban szakavatott kezekben tudhatod. Ezt a teljesítménymérések, motordiagnosztikai technikáink , egyedülálló együttműködési lehetőségeink biztosítják. Sok hasonló Kiát vizsgáltunk, diagoztunk, csiptuningoltunk és róluk elég sokszor feltettük méréseinket, referenciáinkat, szakcikkeinket.

#Kia #Sportage #tuning #CRDi #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés


Chiptuning » Kia tuning » Kia Sportage tuning » 1.7 CRDi (85 kW / 115 LE) referencia

1 Kia Sportage tuning 1.7 CRDi 115 LE néhány referenciánk

  • Kia Sportage tuning 1.7 CRDi 115 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

1.2 Kia 1.7 CRDi motor pár teljesítménymérésünk

1.3 Néhány azonos motor: Hyundai - Kia csoport 1.7 CRDi teljesítménymérése

  • Hyundai - Kia csoport 1.7 CRDi 115 LE méréseink feltöltése folyamatban...
  • Hyundai - Kia csoport 1.7 CRDi méréseink feltöltése folyamatban...

1.5 Kapcsolódó Kia tuning Rigotech szakcikkek

  • Nincs cikkünk pontosan erről a modellről.
  • Nincs cikkünk még erről a motorról.
  • Nincs Kia cikkünk.

2 Még néhány Kia 1.7 CRDi 115 LE tuning referenciák

  • Kia 1.7 CRDi 115 LE-s tuning referenciáink még feltöltés alatt...

3 Kia 1.7 CRDi chiptuning referenciák

  • Kia 1.7 CRDi chiptuning referenciáink még feltöltés alatt...

4 Kia Sportage chiptuning referenciák

5 Még több Rigotech Kia tuning


Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 percJártál már nálunk, vagy kérdésed van pont erről az autóról?

Szólj hozzá a cikkhez most, itt alul! - látni fogom és válaszolok.

Rigotech, jó autóból tökéletes!