Chiptuning » Kia tuning » Kia Sportage tuning » 2.0 CRDi (103 kW / 140 LE) referencia

Kia Sportage chiptuning 2.0 CRDi 140 Ps 2008 Prémium Pro csippelés


Kia Sportage chip tuning a 140000 km-t futott 13 éves 140 lóerős 2.0 CRDi gépen, amely Győr közeléből jött tuning érdekében Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába. Kézi váltóval szerelt kivitelnél a motoroptimalizálás eredménye jól tesztelhető, mérhető.

Még jó, hogy a tuning elkészítése közben dyno teszteket is csináltunk, szóval a menetdinamika és fogyasztás javulásán felül látható, kiértékelhető a nyomtatott teljesítménymérés. Érkezéskor a gyári ígérethez képest erőben 7% (-10 Ps) elmaradást, nyomatékban 5% (-14Nm) elmaradást regisztráltunk ezen a mai 13 évet megért Kián. Tehát, az autó a 140 LE 305 NM gyári specifikációhoz képest 130 lovat és 291 Nm-t tudott a tuningunk előtt.kia-sportage-tuning-2-0-crdi-140

Kia Sportage részletek

Gyártmány: Kia
Típus: Sportage
Kivitel: 2007 – 2010
Motor: 2.0 CRDi (103 kW / 140 LE)
Teljesítmény: 140 LE
Katalógus nyomaték: 305 Nm
Váltó: Kézi
Futásteljesítmény: 140000 km
ECU: Bosch EDC16C39
Motorkód: D4EA
Alvázszám: U6YJE555
Év: 2008
Üzemanyag: Dízel
Kialakítás: Turbódízel
Ahonnan érkezett: Győr

Emisszió, környezetvédelmi rendszerek
EGR, DPF, GPF, Adblue, katalizátor: érintetlen, gyári

kia-sportage-tuning-chiptuning-2-0-crdi-140

Neked is pont ilyen Kiád van? Kérj árajánlatot most! (2 perc)
https://rigotech.hu/chiptuning-info/

Más Kia tuningra van szükséged? Akkor kezdd itt:
Kia tuning

Chiptuning kalkulátor: ajánlott (nem széthajtós) növekmény ezen a Kián

Az általunk preferált, biztonságos chip adatai:
Prémium Pro teljesítmény: 165 LE
Prémium Pro forgatónyomaték: 365 NM
El lehet térni a chiptuning kalkulátor ajánlástól? Igen.
Ez mindössze csak a Rigotech ajánlása, ha nem akarsz mellémenni és számodra a legfontosabb a hosszú élettartam. Sok tuningos kiír magasabb értékeket, amiket vagy mérés nem támaszt alá vagy ha mégis túlhúzza az autód a tempósabb használatból eredő esetleges mechanikai meghibásodásokért csak Te tartod a hátad.


Kia Sportage Tuning a Rigotech műhelyében

A tulajdonos optimalizálás érdekében jött a műhelyünkbe, hogy javítsunk az autó vezethetőségén és nyomatékán. Kérése ezzel együtt fogyasztás csökkenés elérése volt, a dinamika érezhető növelése , a gázpedál reakció javítása mellett. Ugyanakkor biztosítva az elvárt üzembiztonságot.

Kia Sportage tuning lapunk: https://rigotech.hu/kivitel/kia-sportage/

A 100e feletti futás tuning szempontból nem feltétlenül hátrány, ha jól szervizelt autóról van szó. Motordiagnosztika és teljesítménymérés segítenek a pontos állapotfelmérésben, hogy be tudjuk lőni a reális és biztonságos célt. 13 év futás környékén már nem lehet tökéletes állapotot várni, de legalább ezeket az autókat anno még jól összerakták.
A Sportage 140 lóerős erőforrása bőséges mechanikai tartalékkal bír, emiatt a stage1 beállítás várható hozadéka nagy. A motor szuper eredménnyel erősíthető, a megbízhatóság kockáztatása technológiánkkal nem merül fel. Ezek a 2.0 CRDi (103 kW / 140 LE) motorok remekül tuningolhatók, van tartalékuk.


A 2.0 CRDi motoroptimalizálás megrendelésekor jól meg kell nézni milyen chip tuningoshoz látogatsz, mert a chiptuningok haszna, ára igen változatos!

A géped 140 lovas erőforrásának és hajtásának adottságai ellenére is kegyetlenül felrobbantható egy összetákolt olcsó remappal vagy akármilyen Kia tuningbox beszerelésével. “Ahol a szolgáltatás olcsó, a termék általában silány minőségű” Nézd meg chiptuning ár irányelveinket: https://rigotech.hu/arak/

A Rigotech motoroptimalizálás eredménye, folyamata

A Rigotech-nél a szokásos előkészületet (interjú, állapotfelmérés, tesztkör, motordiagnosztika, az érkező motorbeállítás mentése, vizsgálata, teljesítménymérés) követte a tulaj szempontjainak megfelelő egyedi Rigotech PPro csippelés kivitelezése. A tökéletes tuning van, hogy három verzió alatt lesz kiforrott a Kia állapotának és az aktuális szoftververzió jellegzetességeinek figyelembe vételével. Leginkább fiatal autóknál vagy különleges kérések esetén elengedhetetlen a dyno teszt és az élő motoradatok monitorozása, kiértékelése.

A Kia tuning, csiptuning eredménye ezen a 2.0 CRDi erőforráson: +24% (+31 lóerő) teljesítményemelkedés, a nyomaték +23% (+67 Nm) javulásával együtt. Az autót végül közös tesztkör után 161 lóerő és 358 NM csúcsadatokkal adtuk át. Köszönjük Győző pozitív hozzáállását és hogy a több mint 200 hazai tuningcég és „tuningcég” közül minket választott.

Turbódízel autóknál nem ajánlott sportlégszűrőt alkalmazni mert a motorkonfiguráció miatt, az eredményt nem javítja.

Kia Sportage 2.0 CRDi 140 LE mérési diagram

FONTOS! Nincs két egyforma Kia és habár az ügyfélkérések valamikor egyezést mutatnak mégis elég nagy az eltérés köztük. Ezért minden egyes munkánk mérési eredménye változatos, kifejezetten a jelen esetet szemlélteti! Úgy teljes a kép, hogy valaki elfogadja az ajánlásunk, más fölé, valaki meg alá kéri. Valakinek központi kérdés a csökkenő fogyasztás, másnak ellenkezőleg. Kérj ajánlatot, gyere és teszteld le, hogy a Te géped mit mutat.

kia-sportage-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart

Nálunk a szeretett autód maximális biztonságban szakavatott kezekben tudhatod. Ezt a dyno tesztek, diagnosztikai módszereink , ütős garanciáink garantálják. Elég sok ehhez hasonló Kiát teszteltünk, diagoztunk, csiptuningoltunk a mögöttünk álló több mint két évtizedben és róluk több alkalommal megmutattuk eredményeinket, referenciáinkat.

#Kia #Sportage #tuning #CRDi #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés


Chiptuning » Kia tuning » Kia Sportage tuning » 2.0 CRDi (103 kW / 140 LE) referencia

1 Kia Sportage tuning 2.0 CRDi 140 LE néhány referenciánk

  • Kia Sportage tuning 2.0 CRDi 140 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

1.2 Kia 2.0 CRDi motor pár teljesítménymérésünk

1.3 Néhány azonos motor: Hyundai - Kia csoport 2.0 CRDi teljesítménymérése

  • Hyundai - Kia csoport 2.0 CRDi 140 LE méréseink feltöltése folyamatban...
  • Hyundai - Kia csoport 2.0 CRDi méréseink feltöltése folyamatban...

1.5 Kapcsolódó Kia tuning Rigotech szakcikkek

  • Nincs cikkünk pontosan erről a modellről.
  • Nincs cikkünk még erről a motorról.
  • Nincs Kia cikkünk.

2 Még néhány Kia 2.0 CRDi 140 LE tuning referenciák

  • Kia 2.0 CRDi 140 LE-s tuning referenciáink még feltöltés alatt...

3 Kia 2.0 CRDi chiptuning referenciák

  • Kia 2.0 CRDi chiptuning referenciáink még feltöltés alatt...

4 Kia Sportage chiptuning referenciák

5 Még több Rigotech Kia tuning


Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 percJártál már nálunk, vagy kérdésed van pont erről az autóról?

Szólj hozzá a cikkhez most, itt alul! - látni fogom és válaszolok.

Rigotech, jó autóból tökéletes!