Chiptuning » Mitsubishi tuning » Mitsubishi L200 tuning » 2.5 DiD (100 kW / 136 LE) referencia

Mitsubishi L200 chiptuning 2.5 DiD 136 LE 2011 Prémium Pro Stage1


Mitsubishi L200 chiptuning ezen a 280000 km-t futott 10 éves 136 LE-s 2.5 DiD vezérgépen, amely tulajdonosa Bátaszék térségéből ugrott át csiptuning érdekében Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába. Kézi váltóval szerelt esetben a csippelés eredménye azonnal és nagyon markánsan érezhető.

A tuning folyamata alatt mértük, szóval a vezethetőség és fogyasztás javulásán felül bemutatható, kiértékelhető a megjelenített teljesítménymérés. Érkezéskor a specifikációhoz viszonyítva erőben 12% (-16 Ps) elmaradást, forgatónyomatékban 8% (-25Nm) elmaradást rögzítettünk a mai 10 éves Mitsubishin. Szóval, az autó a 136 lóerő 315 NM gyári ígérethez hasonlítva 120 lóerőt és 290 Nm-t hozott a felhúzásunk előtt.mitsubishi-l200-tuning-2-5-did-136

Mitsubishi L200 további részletek

Gyártmány: Mitsubishi
Típus: L200
Kivitel:
Motor: 2.5 DiD (100 kW / 136 LE)
Katalógus teljesítmény: 136 LE
Forgatónyomaték: 315 Nm
Váltó: Kézi
Futásteljesítmény: 280000 km
ECU: Denso RHF4
Motorkód: 4D56
Alvázszám: MMCJNKB4
Gyártási év: 2011
Üzemanyag: Dízel
Konfiguráció: Turbódízel
Ahonnan érkezett: Bátaszék

Emisszió, környezetvédelmi rendszerek
EGR, DPF, GPF, Adblue, katalizátor: érintetlen, gyári

mitsubishi-l200-tuning-chiptuning-2-5-did-136

Neked is pont ilyen Mitsubishid van? Kérj árajánlatot most! (2 perc)
https://rigotech.hu/chiptuning-info/

Más Mitsubishi tuning kell? Kezdj itt:
https://rigotech.hu/mitsubishi-tuning/

Tuning katalógusunkban ajánlott (nem széthajtós) növekmény ezen a Mitsubishin

Az általunk ajánlott, biztonságos chiptuning adatai:
Prémium Pro teljesítmény: 161 LE
Prémium Pro forgatónyomaték: 360 NM
El lehet térni a chiptuning kalkulátor ajánlástól? Igen.
Ez a Rigotech ajánlása, ha biztosra akarsz menni és Neked is a legfontosabb az alacsony szervizköltség. Sok tuningos hirdet nagyobb növekményeket, amiket vagy ő sem gondol komolyan vagy ha eléri a célértéket a tempósabb használatból származó mechanikai meghibásodásokért csak Te tartod a hátad.


Mitsubishi L200 Tuning Rigotech technikával

Ügyfelünk Mitsubishije gyári állapotában is kicsit füstöl, és hiányzik egy pici teljesítmény is. Ami a legjobban zavarta, hogy a nyomaték magas fordulaton ébred. A jelenségnek mechanikus háttere van, mégis sokat javult a PPro chippünkkel a Mitsu.
Dénes chiptuning érdekében érkezett Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába, mivel javítani szeretne autója vezethetőségén és pedálreakcióján. Kérése ezzel együtt kedvezőbb fogyasztás elérése, a nyomaték érezhető javítása mellett. Mégis megtartva az elvárható üzembiztonságot.

Mitsubishi L200 tuning oldalunk: https://rigotech.hu/kivitel/mitsubishi-l200/

Sok 200e km fölötti jó állapotú autóval találkozunk, ahol a tuning ígéretünk első nekifutásra szépen jön, bár általában nem ez a helyzet. Ilyen korú autónál már sokszor van futás is rendesen, és már gyári beállításon is kezdődnek az anomáliák, érdekes jelenségek, ezrét fokozottan figyelünk az állapotfelméréskor.
Az L200 136 lóerős erőforrása jelentős mechanikai tartalékkal rendelkezik, ezért a csiptuning várható haszna jelentős. A motor biztonságosan csiptuningolható, az üzembiztonság sérülése nélkül (Rigotech technológiát használva). Esetünkben a 2.5 DiD (100 kW / 136 LE) motor kellemesen húzható.


A 2.5 DiD chiptuning alkalmával meg kell nézni milyen céghez fordulsz, mert a chiptuningok minősége, haszna, díja brutálisan eltérő!

Az autód 136 lovas erőforrásának valamint váltójának megbízhatósága ellenére is kegyetlenül leamortizálható egy akciós chiptuninggal vagy akármilyen Mitsubishi tuningbox használatával. “Ahol a szolgáltatás olcsó, a termék általában silány minőségű” Nézd meg chiptuning ár irányelveinket: https://rigotech.hu/arak/

A Rigotech csippelés eredménye, folyamata

A Rigotech-nél az általános előkészületet (interjú, állapotfelmérés, tesztkör, motordiagnosztika, az érkező motorbeállítás mentése, vizsgálata, teljesítménymérés) követte a tulaj szempontjainak megfelelő egyedi Prémium Pro csiptuning megvalósítása. Az elvárás szerinti beállítás van, hogy elsőre megvan a Mitsubishi futásteljesítményének és speciális kérések lekövetésével. Főleg új autók esetén vagy különleges kérések felmerülésekor elengedhetetlen a dyno teszt és az élő motoradatok monitorozása, kiértékelése.

A Mitsubishi tuning, remap eredménye ezen a 2.5 DiD erőforráson: +29% (+35 Ps) teljesítménytöbblet, a nyomaték +16% (+45 Nm) növekedésével együtt. Az autót végül 155 Ps és 335 NM csúcsadatokkal adtuk át. Köszönjük a tulajdonos pozitív hozzáállását és hogy a számtalan hazai tuningcég közül minket tisztelt meg bizalmával.

Turbódízel motoroknál nem kell sport légszűrő betétet alkalmazni mert a motorkonfiguráció miatt, az eredményt nem javítja.

Mitsubishi L200 2.5 DiD 136 LE eredménye mérőpadon

Ritka, hogy két Mitsubishi teljesen egyforma és habár ügyfeleink kérései van, hogy hasonlók mégis jelentős az eltérés köztük. Így minden egyes referenciánk mérési eredménye egyedi, egyedül az adott autó képességeit, tulajdonosa kérését tükrözi! Még add hozzá, hogy valaki ránk bízza a célkitűzést, más fölé, valaki meg alá kéri. Valakinek központi kérdés a javuló fogyasztás, másnak nem. Kérj ajánlatot és gyere és nézd meg, hogy a Te autód mit mutat.

mitsubishi-l200-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart

Műhelyünkben autód maximális biztonságban a legjobb kezekben van. Ezt a dyno tesztek, diagnosztikai módszereink , megnyugtató garanciáink szavatolják. Sok ehhez hasonló Mitsubishit teszteltünk, diagnosztizáltunk, chip tuningoltunk az elmúlt több mint 22 évben és velük kapcsolatban elég sokszor publikáltuk eredményeinket, referenciáinkat.

#Mitsubishi #L200 #tuning #DiD #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés


Chiptuning » Mitsubishi tuning » Mitsubishi L200 tuning » 2.5 DiD (100 kW / 136 LE) referencia

1 Mitsubishi L200 tuning 2.5 DiD 136 LE néhány referenciánk

  • Mitsubishi L200 tuning 2.5 DiD 136 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

1.2 Mitsubishi 2.5 DiD motor pár teljesítménymérésünk

1.3 Néhány azonos motor: csoport 2.5 DiD teljesítménymérése

  • csoport 2.5 DiD 136 LE méréseink feltöltése folyamatban...
  • csoport 2.5 DiD méréseink feltöltése folyamatban...

1.5 Kapcsolódó Mitsubishi tuning Rigotech szakcikkek

  • Nincs cikkünk pontosan erről a modellről.
  • Nincs cikkünk még erről a motorról.
  • Nincs Mitsubishi cikkünk.

2 Még néhány Mitsubishi 2.5 DiD 136 LE tuning referenciák

  • Mitsubishi 2.5 DiD 136 LE-s tuning referenciáink még feltöltés alatt...

3 Mitsubishi 2.5 DiD chiptuning referenciák

  • Mitsubishi 2.5 DiD chiptuning referenciáink még feltöltés alatt...

4 Mitsubishi L200 chiptuning referenciák

5 Még több Rigotech Mitsubishi tuning


Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 percJártál már nálunk, vagy kérdésed van pont erről az autóról?

Szólj hozzá a cikkhez most, itt alul! - látni fogom és válaszolok.

Rigotech, jó autóból tökéletes!