Chiptuning » Nissan tuning » Nissan Qashqai tuning » 1.5 DCi (81 kW / 110 LE) referencia

Nissan Qashqai 1.5 DCi 110 Ps 2014 Prémium Pro beállítás


Nissan Qashqai remap a 40000 km-t futott 7 éves 110 lóerős 1.5 DCi vezérgépen, amely tulajdonosa Oroszlány közeléből érkezett hozzánk chiptuning érdekében Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába. Kézi váltós kivitelnél a csippelés hatása jól tesztelhető, mérhető.

Alap, hogy a tuning folyamata alatt mértük, szóval a vezethetőség és pedálreakció javulásán felül kézzelfogható, analizálható a rögzített dyno teszt. Kezdéskor a katalógusadathoz képest erőben 3% (-3 LE) elmaradást, nyomatékban 0% (1Nm) többletet mértünk ezen a mai 7 éves Nissanon. Szóval, 110 Ps 260 NM gyári adathoz képest 107 lóerőt és 261 Nm-t igazolt a motoroptimalizálásunk előtt.nissan-qashqai-tuning-1-5-dci-110

Nissan Qashqai alapadatok

Gyártmány: Nissan
Típus: Qashqai
Kivitel: 2014 – 2016
Motor: 1.5 DCi (81 kW / 110 LE)
Katalógus teljesítmény: 110 LE
Katalógus nyomaték: 260 Nm
Váltó: Kézi
Futásteljesítmény: 40000 km
Motorvezérlő: Bosch MD1CS006
Motorkód: K9N
Alvázszám:
Év: 2014
Üzemanyag: Dízel
Motor konfiguráció: Turbódízel
Ahonnan érkezett: Oroszlány

Emisszió, környezetvédelmi rendszerek
EGR, DPF, GPF, Adblue, katalizátor: érintetlen, gyári

nissan-qashqai-tuning-chiptuning-1-5-dci-110

Neked is pont ilyen Nissanod van? Kérj árajánlatot most! (2 perc)
https://rigotech.hu/chiptuning-info/

Más Nissan tuning kell? Akkor kezdd itt:
Nissan tuning

Chiptuning táblázat: biztonságos emelés ezen a Nissanon

Az általunk javasolt, durvább igénybevételnél is strapabíró tuning adatai:
Prémium Pro teljesítmény: 125 LE
Prémium Pro forgatónyomaték: 300 NM
Elérhető erősebb / gyengébb beállítás is? Igen.
Ez csak a Rigotech ajánlása, ha nem akarsz mellémenni és Neked is a legfontosabb a hosszú élettartam. Sok tuningos hirdet hegyesebb növekményeket, amiket vagy nem tud betartani vagy ha mégis túlhúzza az autód az agresszívabb használatból származó esetleges alkatrész szintű meghibásodásokért nem ő, hanem Te felelsz.


Nissan Qashqai Tuning a Rigotech műhelyében

A tulaj tuning miatt érkezett Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába, mivel javítani szeretne autója menetdinamikáján és előzési képességén. Elvárása egyúttal kedvezőbb fogyasztás elérése, az erő jól érezhető fokozása , a gázpedál reakció javítása mellett. Ugyanakkor garantálva az elvárható alacsony szervizköltségeket.

Nissan Qashqai kezdőlapounk: https://rigotech.hu/kivitel/nissan-qashqai/

Gyakori vendég nálunk az ilyen éppen bejáratott, kis futású zömében még garanciális autó. Kiváló eredményt, tökéletes állapotú autón lehet hozni, az esélyt növeli amikor ilyen fiatal.
A Qashqai 110 lóerős erőforrása jelentős betervezett tartalékkal van megáldva, tehát a csippelés várható eredménye bőséges. A motor tökéletes eredménnyel chiptuningolható, a megbízhatóság sérülése technológiánkkal kizárt. Ezek az 1.5 DCi (81 kW / 110 LE) motorok remekül tuningolhatók, van tartalékuk.


Az 1.5 DCi chiptuning előtt meg kell nézni milyen chip tuningoshoz fordulsz, mert a tuningok megbízhatósága, eredménye, ára hihetetlenül eltérő!

A géped 110 lóerős erőforrásának valamint váltójának megbízhatósága ellenére is nagyon csúnyán kinyírható egy benzinkúton feltöltött olcsó remappal vagy akármilyen Nissan tuning box telepítésével. “Ahol a szolgáltatás olcsó, a termék általában silány minőségű” Nézd meg chiptuning ár irányelveinket: https://rigotech.hu/arak/

A Rigotech tuning eredménye, folyamata

Nálunk az általános kezdőlépéseket (interjú, állapotfelmérés, tesztkör, motordiagnosztika, az érkező motorbeállítás mentése, vizsgálata, teljesítménymérés) követte az autó gazdája szempontjainak megfelelő egyedi Prémium Pro tuning kialakítása. Az elvárás szerinti tuning néha három verzió alatt lesz kiforrott a Nissan futásteljesítményének és az aktuális szoftververzió jellegzetességeinek figyelembe vételével. Leginkább fiatal autóknál vagy különleges kérések esetén elengedhetetlen a dyno teszt és az élő motoradatok monitorozása, kiértékelése.

A Nissan tuning, Prémium Pro chiptuning eredménye ezen az 1.5 DCi erőforráson: +15% (+16 LE) teljesítmény javulás, a forgatónyomaték +15% (+38 Nm) fokozódásával . A Nissant 123 LE és 299 NM csúcsadatokkal adtuk át. Nagyra értékeljük Zsolt pozitív hozzáállását és hogy a számtalan hazai tuningcég közül minket tisztelt meg bizalmával.

Turbódízel autóknál nem kell sport betétszűrőt betenni mivel a feltöltésnek köszönhetően nem a szűrő ellenállása a szűk keresztmetszet.

Nissan Qashqai 1.5 DCi 110 LE mérési diagram

Ritka, hogy két Nissan teljesen egyforma és habár a tulajdonosok elvárásai általánosságban közel állanak egymáshoz mégis jelentős az eltérés köztük. Emiatt minden egyes referenciánk mérési eredménye változatos, egyedül a jelen esetet szemlélteti! Hozzá jön, hogy valaki az ajánlott értékeket kéri, más erősebbre, megint valaki alá kéri. Valakinek központi kérdés a fogyasztás, másnak meg pont ellenkezőleg. Kérj ajánlatot, gyere és teszteld le, hogy a Te géped mennyire hozza az elvárásodat.

nissan-qashqai-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart

Nálunk a nagy becsben tartott kocsid maximális biztonságban szakértő kezekben tudhatod. Ezt a pados mérések, motordiagnosztikai technikáink mellett, megnyugtató együttműködési lehetőségeink biztosítják. Sok hasonló Nissant javítottunk, chiptuningoltunk a mögöttünk álló több mint két évtizedben és velük kapcsolatban több alkalommal láthattad méréseinket, referenciáinkat, szakcikkeinket.

#Nissan #Qashqai #tuning #DCi #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés


Chiptuning » Nissan tuning » Nissan Qashqai tuning » 1.5 DCi (81 kW / 110 LE) referencia

1 Nissan Qashqai tuning 1.5 DCi 110 LE néhány referenciánk

  • Nissan Qashqai tuning 1.5 DCi 110 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

1.2 Nissan 1.5 DCi motor pár teljesítménymérésünk

1.3 Néhány azonos motor: Renault - Nissan - Dacia - Infinity csoport 1.5 DCi teljesítménymérése

  • Renault - Nissan - Dacia - Infinity csoport 1.5 DCi 110 LE méréseink feltöltése folyamatban...
  • Renault - Nissan - Dacia - Infinity csoport 1.5 DCi méréseink feltöltése folyamatban...

1.5 Kapcsolódó Nissan tuning Rigotech szakcikkek

  • Nincs cikkünk pontosan erről a modellről.
  • Nincs cikkünk még erről a motorról.
  • Nincs Nissan cikkünk.

2 Még néhány Nissan 1.5 DCi 110 LE tuning referenciák

  • Nissan 1.5 DCi 110 LE-s tuning referenciáink még feltöltés alatt...

3 Nissan 1.5 DCi chiptuning referenciák

  • Nissan 1.5 DCi chiptuning referenciáink még feltöltés alatt...

4 Nissan Qashqai chiptuning referenciák

5 Még több Rigotech Nissan tuning


Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 percJártál már nálunk, vagy kérdésed van pont erről az autóról?

Szólj hozzá a cikkhez most, itt alul! - látni fogom és válaszolok.

Rigotech, jó autóból tökéletes!