Chiptuning » Nissan tuning » Nissan Qashqai tuning » 1.6 DIG-T (120 kW / 163 LE) referencia

Nissan Qashqai chiptuning 1.6 DIG-T 163 LE 2017 Prémium Pro motoroptimalizálás


Nissan Qashqai tuning a 40000 kilométert futott 4 éves 163 lovas 1.6 DIG-T szekéren, amely Budapest közeléből ugrott át hozzánk tuning kedvéért Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába. Kézi váltós esetekben a csippelés hatása azonnal és nagyon markánsan érezhető.

Alap, hogy a tuning elkészítése közben dyno teszteket is csináltunk, ezért a vezethetőség és pedálreakció javulása mellett analizálható a rögzített mérési eredmény. Kezdéskor a katalógusadathoz viszonyítva teljesítményben 3% (-5 lóerő) elmaradást, nyomatékban 0% (1Nm) többletet regisztráltunk az aktuális 4 éves Nissanon. Szóval, az autó a 163 LE 240 NM gyári specifikációhoz képest 158 lovat és 241 Nm-t mutatott a Prémium Pro chip tuningunk előtt.nissan-qashqai-tuning-1-6-dig-t-163

Nissan Qashqai részletek

Gyártmány: Nissan
Típus: Qashqai
Kivitel: 2017 – 2019
Motor: 1.6 DIG-T (120 kW / 163 LE)
Teljesítmény: 163 LE
Katalógus nyomaték: 240 Nm
Váltó: Kézi
Futásteljesítmény: 40000 km
Motorvezérlő: Hitachi SH72533
Motorkód:
Alvázszám: SJNFCAJ1
Év: 2017
Üzemanyag: Benzin
Kialakítás: Turbó-benzin
Innen érkezett: Budapest

Emisszió, környezetvédelmi rendszerek
EGR, DPF, GPF, Adblue, katalizátor: érintetlen, gyári

nissan-qashqai-tuning-chiptuning-1-6-dig-t-163

Neked is pont ilyen Nissanod van? Kérj árajánlatot most! (2 perc)
https://rigotech.hu/chiptuning-info/

Más Nissan tuning kell? Kezdj itt:
Nissan tuning

Chiptuning kalkulátor: (nem széthajtós) emelés ezen a Nissanon

Az általunk ajánlott, durvább igénybevételnél is üzembiztos chip lehetőségei:
Prémium Pro teljesítmény: 188 LE
Prémium Pro forgatónyomaték: 270 NM
El lehet térni a chiptuning katalógus ajánlástól? Igen.
Ez mindössze csak a Rigotech ajánlása, ha biztosra akarsz menni és számodra a legfontosabb a hosszú élettartam. Sok tuningos ajánl magasabb értékeket, amiket vagy mérés nem támaszt alá vagy ha eléri a célértéket az agresszívabb használatból származó esetleges mechanikai meghibásodásokért nem ő, hanem Te tartod a hátad.


Nissan Qashqai Tuning a Rigotechnél

István chippelés érdekében érkezett a műhelyünkbe, hogy javítsunk autója erején és pedálreakcióján. Vágya ezzel együtt kedvezőbb fogyasztás elérése volt, a rugalmasság meggyőző növelése , a gázpedál reakció javítása mellett. Egyúttal megtartva az elvárt élettartamot.

Nissan Qashqai chiptuning kezdőlapounk: https://rigotech.hu/kivitel/nissan-qashqai/

Gyakori vendég nálunk az ilyen éppen bejáratott, kis futású zömében még garanciális autó. Jó volt ezen a fiatal, szép állapotú autón dolgozni, köszönjük a bizalmat.
A Qashqai 163 lóerős motorja és hajtáslánca bőséges mechanikai túlméretezéssel van megáldva, tehát a motoroptimalizálás várható eredménye durva. A motor biztonságosan chippelhető, az elvárt futásteljesítmény kockáztatása technológiánkkal kizárt. Ezek a turbóbenzinesek hatékonyan, látványosan és biztonságosan húzhatók.


Az 1.6 DIG-T chiptuning alkalmával jól meg kell nézni melyik műhelyhez mész, mivel a tuningok megbízhatósága, megtérülése, díja brutálisan eltérő!

A kocsid 163 lóerős erőforrásának és hajtásának tartalékai ellenére is brutálisan túlhúzható egy túlhúzott olcsó chiptuninggal vagy bármilyen Nissan tuning box alkalmazásával. “Ahol a szolgáltatás olcsó, a termék általában silány minőségű” Nézd meg chiptuning ár irányelveinket: https://rigotech.hu/arak/

A Rigotech csippelés eredménye, folyamata

Műhelyünkben az általános kezdőlépéseket (interjú, állapotfelmérés, tesztkör, motordiagnosztika, az érkező motorbeállítás mentése, vizsgálata, teljesítménymérés) követte a tulajdonos elvárásainak megfelelő Prémium Pro motoroptimalizálás kivitelezése. Az elvárás szerinti tuning van, hogy két lépcsőben kerül finomításra a Nissan egyediségének és speciális kérések lekövetésével. Leginkább fiatal autóknál vagy különleges kérések felmerülésekor elengedhetetlen a teljesítménymérés és folyamatos diagnosztikai kontroll.

A Nissan tuning, csiptuning eredménye ezen az 1.6 DIG-T erőforráson: +27% (+42 LE) teljesítménytöbblet, a nyomaték +29% (+69 Nm) fokozódásával együtt. Az autót közös tesztkör után 200 lóerő és 310 NM csúcsadatokkal adtuk át. Nagyra értékeljük István pozitív hozzáállását és hogy a sok hazai tuningcég közül a Rigotech-re esett megtisztelő választása.

Turbó-benzin autóknál nem kell sport betétszűrőt betenni mert az eleve feltöltött motoron nem fog érdemben segíteni.

Nissan Qashqai 1.6 DIG-T 163 LE teljesítménymérés diagram

Nem valószínű, hogy van két minden szempontból azonos Nissan és bár a tulajdonosok elvárásai általánosságban egyezést mutatnak azért elég nagy a differencia köztük. Emiatt minden egyes referenciánk mérési eredménye változatos, kizárólag az adott műszaki állapotot és kérést mutatja! Még add hozzá, hogy valaki ránk bízza a célkitűzést, más durvábbra, megint valaki meg finomabbra szeretné. Egyeseknek fontos a javuló fogyasztás, másnak nem. Ajánlatkérés után várunk, hogy kiderüljön, hogy a Te autód mit mutat.

nissan-qashqai-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart

A Rigotech-nél a féltett autód teljes biztonságban szakavatott kezekben tudhatod. Ezt a pados mérések, motordiagnosztikai módszereink mellett, ütős együttműködési lehetőségeink szavatolják. Sok hasonló Nissant teszteltünk, diagoztunk, motoroptimalizáltunk az elmúlt több mint 22 évben és velük kapcsolatban többször megmutattuk méréseinket, referenciáinkat, szakcikkeinket.

#Nissan #Qashqai #tuning #DIG-T #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés


Chiptuning » Nissan tuning » Nissan Qashqai tuning » 1.6 DIG-T (120 kW / 163 LE) referencia

1 Nissan Qashqai tuning 1.6 DIG-T 163 LE néhány referenciánk

  • Nissan Qashqai tuning 1.6 DIG-T 163 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

1.2 Nissan 1.6 DIG-T motor pár teljesítménymérésünk

1.3 Néhány azonos motor: Renault - Nissan - Dacia - Infinity csoport 1.6 DIG-T teljesítménymérése

  • Renault - Nissan - Dacia - Infinity csoport 1.6 DIG-T 163 LE méréseink feltöltése folyamatban...
  • Renault - Nissan - Dacia - Infinity csoport 1.6 DIG-T méréseink feltöltése folyamatban...

1.5 Kapcsolódó Nissan tuning Rigotech szakcikkek

  • Nincs cikkünk pontosan erről a modellről.
  • Nincs cikkünk még erről a motorról.
  • Nincs Nissan cikkünk.

2 Még néhány Nissan 1.6 DIG-T 163 LE tuning referenciák

  • Nissan 1.6 DIG-T 163 LE-s tuning referenciáink még feltöltés alatt...

3 Nissan 1.6 DIG-T chiptuning referenciák

  • Nissan 1.6 DIG-T chiptuning referenciáink még feltöltés alatt...

4 Nissan Qashqai chiptuning referenciák

5 Még több Rigotech Nissan tuning


Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 percJártál már nálunk, vagy kérdésed van pont erről az autóról?

Szólj hozzá a cikkhez most, itt alul! - látni fogom és válaszolok.

Rigotech, jó autóból tökéletes!