Minden figyelmünk meglevő ügyfeleinké + FONTOS KÖZLEMÉNY telefonokkal kapcsolatban!

Szerző: márc 10, 20200 hozzászólás

Fontos közlemény! – ha telefonon keresel minket


Ha már ügyfelünk vagy, kérlek használd a korábban megadott telefonszámod.
Regisztrált telefonszám
vagy Ajánlatkérés nélkül telefonálók (ahol emiatt nem látjuk az autó adatait) hívásának fogadását / visszahívását NEM garantáljuk! 
 
Csak a mai nap fél óránk ment el (és még csak 11 óra van) olyan érdeklődő hívásokkal, amelyek érintőleg (vagy még úgy sem) kapcsolódnak a küldetésünkhöz. pl.:

  • “Autóvásárlás előtt állok, milyet vegyek”,
  • “DPF tisztítást, kiiktatást kéne csinálni, vállaljátok?”
  • “Hova menjek kompressziót méretni”,
  • “Tudtok autószervizt ajánlani…”
  • “Mennyiért írjátok a 2020-as Audimat?..”

Köszönöm a bizalmat, de 20 év ingyenes tanácsadás, lelki segély és sok olyan beszélgetés után amely elvitt 10-20 percet és a végén még egy köszönöm sem hangzott el, VÁLTOTTUNK!  – azokról nem beszélve, akik összekeverik a cégünket mindenféle komolytalan chiptuning vállalkozással, ahol még telefonon adnak árajánlatot minden alapadat ismerete nélkül… 

no-phone
Mától figyelmünket kizárólag meglevő ügyfeleinkre és ajánlatkérőinkre összpontosítjuk! A hatékony munkamenet érdekében bejövő hívásoknál rendszerünkben azonnal látjuk, a hívó már ügyfelünk, ajánltkérőnk, vagy még arra sem vette a fáradtságot, hogy megadja az autója adatait és telefonszámát az ajánlatkérőnkben.
 
Utóbbi esetben igen nagy szerencse kell, hogy felvegyük a telefont / visszahívjuk a számot. Azt aki pedig úgy próbál nyomást gyakorolni, hogy 5 percen belül 10x csörget, ezzel akadályozva a munkánkat GARANTÁLTAN nem hívjuk vissza. Ezt egy nagyon önző és arrogáns viselkedésnek tartom, és nem szeretnék ilyen emberekkel sem beszélgetni, sem tanácsot, segítséget adni.
 

A munkarendünket tiszteletben tartó, értelmes, együttműködő leendő ügyfeleink hívását örömmel vesszük, és amiben tudunk segítünk. Kérlek, hívás előtt használd az ajánlatkérőnket, add meg az adatokat. 

Köszönöm együttműködésed, üdv.: Tóth Richárd ügyvezető tulajdonos Rigotech Chiptuning

Chiptuning árajánlat és infó az autódról 5 perc alatt

  • Gyári, lebutított középszerűből
  • erős, dinamikus, megbízható
  • vezethetőbb, szerethetőbb autót
  • Rigotech beállítással!