Chiptuning » Chevrolet tuning » Chevrolet Captiva tuning » 2.0 VCDI (93 kW / 127 LE) referencia

Chevrolet Captiva chiptuning 2.0 VCDI 127 LE 2008 Prémium Pro hangolás


Chevrolet Captiva Stage1 beállítás ezen a 80000 km-t futott 13 éves 127 lóerős 2.0 VCDI szekéren, ami Szeged térségéből érkezett hozzánk chiptuning miatt Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába. Kézi váltós esetben a tuning haszna azonnal és nagyon markánsan érezhető.

Még jó, hogy a tuning elkészítése közben mértük, szóval a vezethetőség és pedálreakció javulása mellett látható, kiértékelhető a rögzített eredmény. Megérkezésekor a katalógushoz viszonyítva teljesítményben 1% (1 Ps) többletet, nyomatékban 4% (-11Nm) elmaradást regisztráltunk ezen az aktuális 13 éves Chevrolet-n. Így, 127 Ps 295 NM specifikációhoz hasonlítva 128 LE-t és 284 Nm-t hozott a chippelésünk megkezdésekor.chevrolet-captiva-tuning-2-0-vcdi-127

Chevrolet Captiva specifikáció

Gyártmány: Chevrolet
Típus: Captiva
Kivitel: 2006 – 2011
Motor: 2.0 VCDI (93 kW / 127 LE)
Katalógus teljesítmény: 127 LE
Forgatónyomaték: 295 Nm
Váltó: Kézi
Futásteljesítmény: 80000 km
ECU: Bosch EDC16C39
Motorkód: Z20S
Alvázszám: KL1CF26U
Év: 2008
Üzemanyag: Dízel
Motor konfiguráció: Turbódízel
Innét érkezett: Szeged

Emisszió, környezetvédelmi rendszerek
EGR, DPF, GPF, Adblue, katalizátor: érintetlen, gyári

chevrolet-captiva-tuning-chiptuning-2-0-vcdi-127

Neked is pont ilyen Chevrolet-d van? Kérj árajánlatot most! (2 perc)
https://rigotech.hu/chiptuning-info/

Más Chevrolet tuning kell? Kezdj itt:
https://rigotech.hu/chevrolet-tuning/

Tuning katalógusunkban biztonságos emelés ezen a Chevrolet-n

Az általunk ajánlott, durvább igénybevételnél is üzembiztos motoroptimalizálás adatai:
Prémium Pro teljesítmény: 157 LE
Prémium Pro forgatónyomaték: 355 NM
Elérhető erősebb / gyengébb beállítás is? Igen.
Ez mindössze csak a Rigotech ajánlása, ha nem akarsz mellémenni és Neked is a legfontosabb a hosszú élettartam. Sok tuningos reklámoz nagyobb növekményeket, amelyeket vagy nem tud betartani vagy ha mégis túlhúzza az autód az agresszívabb használatból származó esetleges mechanikai károkért csak Te felelsz.


Chevrolet Captiva Tuning Rigotech technikával

A tulajdonos remap okán jött a műhelyünkbe, hogy javítsunk az autó a vezetési élményen és előzési képességén. Vágya emellett fogyasztás csökkenés elérése volt, a rugalmasság jól érezhető javulása , a gázpedál reakció javítása mellett. Ugyanakkor biztosítva az eredeti megbízhatóságot.

Chevrolet Captiva oldalunk: https://rigotech.hu/kivitel/chevrolet-captiva/

Beállításaink legjobb célpontjai az ehhez hasonló 70-100e km futás körüli fiatal és jó állapotú autók. A magyar autópark átlagos életkorába esik az autó, ami nem számít már fiatalnak. Igaz, ebben az időben még Autókat gyártottak, szempont volt a tartósság nem úgy, mint manapság.
A Captiva 127 lóerős erőforrása jelentős betervezett túlméretezéssel van megáldva, a chippelés várható hozadéka bőséges. A motor biztonságosan chiptuningolható, az üzembiztonság csökkenése technológiánkkal kizárt. Esetünkben a 2.0 VCDI (93 kW / 127 LE) motor kellemesen húzható.


A 2.0 VCDI chippelés alkalmával jól meg kell nézni melyik műhelyhez mész, mivel a szolgáltatások megbízhatósága, haszna, brutálisan eltérő!

A kocsid 127 lóerős erőforrásának valamint hajtásláncának adottságai ellenére is azonnal kinyírható egy akciós szolgáltatással vagy bármilyen Chevrolet tuningbox alkalmazásával. “Ahol a szolgáltatás olcsó, a termék általában silány minőségű” Nézd meg chiptuning ár irányelveinket: https://rigotech.hu/arak/

A Rigotech remap eredménye, lépései

Műhelyünkben az általános előkészületet (interjú, állapotfelmérés, tesztkör, motordiagnosztika, az érkező motorbeállítás mentése, vizsgálata, teljesítménymérés) követte a tulajdonos elvárásainak megfelelő egyedi Prémium Pro chip tuning kialakítása. Az elvárás szerinti beállítás van, hogy három verzió alatt lesz kiforrott a Chevrolet futásteljesítményének és az aktuális szoftververzió jellegzetességeinek lekövetésével. Főleg ritka / új szoftververzióknál vagy extrább kérések felmerülésekor elengedhetetlen a dyno teszt és az élő motoradatok monitorozása, kiértékelése.

A Chevrolet tuning, remap eredménye ezen a 2.0 VCDI motoron: +26% (+33 LE) teljesítményemelkedés, a forgatónyomaték +26% (+75 Nm) javulásával együtt. Az autót végül 161 Ps és 359 NM csúcsadatokkal adtuk át. Nagyra értékeljük ügyfekünk pozitív hozzáállását és hogy a sok hazai tuningcég közül a Rigotech-re esett megtisztelő választása.

Turbódízel motoroknál felesleges sport betétszűrőt betenni mivel a motorkonfiguráció miatt, az eredményt nem javítja.

Chevrolet Captiva 2.0 VCDI 127 LE dyno teszt

Nincs két egyforma Chevrolet és bár a tulajdonosok elvárásai van, hogy közel állanak egymáshoz mégis jelentős a differencia köztük. Szóval minden egyes referenciánk teljesítménymérése eltérő, egyedül a jelen esetet szemlélteti! Úgy teljes a kép, hogy valaki az ajánlott értékeket kéri, más erősebbre, más alá kéri. Valakinek központi kérdés a csökkenő fogyasztás, másnak meg pont ellenkezőleg. Kérj ajánlatot és gyere és nézd meg, hogy a Te autód mit tud.

chevrolet-captiva-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart

A Rigotech-nél kocsid maximális biztonságban a legjobb kezekben van. Ezt a teljesítménymérések, motordiagnosztikai módszereink , biztonságot adó garanciáink biztosítják. Sok ehhez hasonló Chevrolet-t diagnosztizáltunk, chip tuningoltunk a mögöttünk álló több mint két évtizedben és róluk többször már láthattad méréseinket, referenciáinkat, szakcikkeinket.

#Chevrolet #Captiva #tuning #VCDI #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés


Chiptuning » Chevrolet tuning » Chevrolet Captiva tuning » 2.0 VCDI (93 kW / 127 LE) referencia

1 Chevrolet Captiva tuning 2.0 VCDI 127 LE néhány referenciánk

  • Chevrolet Captiva tuning 2.0 VCDI 127 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

1.2 Chevrolet 2.0 VCDI motor pár teljesítménymérésünk

1.3 Néhány azonos motor: Opel - Chevrolet - Daewoo - Saab csoport 2.0 VCDI teljesítménymérése

  • Opel - Chevrolet - Daewoo - Saab csoport 2.0 VCDI 127 LE méréseink feltöltése folyamatban...
  • Opel - Chevrolet - Daewoo - Saab csoport 2.0 VCDI méréseink feltöltése folyamatban...

1.5 Kapcsolódó Chevrolet tuning Rigotech szakcikkek

  • Nincs cikkünk pontosan erről a modellről.
  • Nincs cikkünk még erről a motorról.
  • Nincs Chevrolet cikkünk.

2 Még néhány Chevrolet 2.0 VCDI 127 LE tuning referenciák

  • Chevrolet 2.0 VCDI 127 LE-s tuning referenciáink még feltöltés alatt...

3 Chevrolet 2.0 VCDI chiptuning referenciák

  • Chevrolet 2.0 VCDI chiptuning referenciáink még feltöltés alatt...

4 Chevrolet Captiva chiptuning referenciák

5 Még több Rigotech Chevrolet tuning


Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 percJártál már nálunk, vagy kérdésed van pont erről az autóról?

Szólj hozzá a cikkhez most, itt alul! - látni fogom és válaszolok.

Rigotech, jó autóból tökéletes!