Chiptuning » Chevrolet tuning » Chevrolet Cruze tuning » 1.7D (96 kW / 130 LE) referencia

Chevrolet Cruze 1.7 D 130 Ps 2013 Prémium Pro csippelés


Chevrolet Cruze chippelés a 140000 kilométert futott 8 éves 130 lovas 1.7 D vezérgépen, amely Mohács közeléből jött tuning miatt Szekszárdra, a Rigotech Chiptuning központjába. Kézi váltóval szerelt esetben a chippelés eredménye jól tesztelhető, mérhető.

Még jó, hogy a tuning folyamata alatt mértük, ennek köszönhetően az erő és fogyasztás javulásán felül kézzelfogható, kiértékelhető a kinyomtatott mérési eredmény. Megérkezésekor a gyári specifikációhoz képest teljesítményben 7% (9 Ps) többletet, nyomatékban 5% (14Nm) többletet mértünk a mai 8 éves Chevrolet-n. Tehát, az autó a 130 Ps 300 NM gyári ígérethez képest 139 lovat és 314 Nm-t igazolt vissza a felhúzásunk előtt.chevrolet-cruze-tuning-1-7-d-130

Chevrolet Cruze részletek

Gyártmány: Chevrolet
Típus: Cruze
Kivitel: -> 2017
Motor: 1.7D (96 kW / 130 LE)
Katalógus teljesítmény: 130 LE
Katalógus nyomaték: 300 Nm
Váltó: Kézi
Futásteljesítmény: 140000 km
ECU: Ac Delco E87
Motorkód: A17DTS
Alvázszám: KL1JF35L
Év: 2013
Üzemanyag: Dízel
Motor konfiguráció: Turbódízel
Innét jött: Mohács

Emisszió, környezetvédelmi rendszerek
EGR, DPF, GPF, Adblue, katalizátor: érintetlen, gyári

chevrolet-cruze-tuning-chiptuning-1-7-d-130

Neked is pont ilyen Chevrolet-d van? Kérj árajánlatot most! (2 perc)
https://rigotech.hu/chiptuning-info/

Más Chevrolet tuningra van szükséged? Akkor kezdd itt:
Chevrolet tuning

Chiptuning kalkulátor: biztonságos emelés ezen a Chevrolet-n

A Rigotech által preferált, még agresszívebb használat esetén is strapabíró motoroptimalizálás paraméterei:
Prémium Pro teljesítmény: 145 LE
Prémium Pro forgatónyomaték: 330 NM
El lehet térni a chiptuning kalkulátor ajánlástól? Igen.
Ez mindössze csak a Rigotech ajánlása, ha nem akarsz mellémenni és számodra a legfontosabb az alacsony szervizköltség. Sok tuningos feltüntet nagyobb növekményeket, amiket vagy mérés nem támaszt alá vagy ha mégis túlhúzza az autód az agresszívabb használatból származó alkatrész szintű károkért egyedül Te tartod a hátad.


Chevrolet Cruze Tuning a Rigotech műhelyében

Zsolt motoroptimalizálás okán látogatott hozzánk, hogy javítsunk az autó dinamikáján és nyomatékán. Vágya ezzel együtt fogyasztás csökkenés , az erő érezhető javítása , a gázpedál reakció javítása mellett. Mégis garantálva a gyár által is szavatolt megbízhatóságot.

Chevrolet Cruze chiptuning lapunk: https://rigotech.hu/kivitel/chevrolet-cruze/

A 100-200e km közti sávban is sok a kiváló referenciánk, azonban a tökéletes eredményért sokszor jobban meg kell dolgozni mint egy új, vagy keveset futott autónál. Kiváló eredményt, tökéletes állapotú autón lehet hozni, az esélyt növeli amikor ilyen fiatal.
A Cruze 130 LE-s motorja és hajtáslánca számottevő mechanikai túlméretezéssel bír, tehát a chip tuning várható haszna bőséges. A motor biztonságosan chippelhető, az üzembiztonság csökkenése technológiánkkal nem merül fel. Ezek az 1.7D (96 kW / 130 LE) motorok remekül tuningolhatók, van tartalékuk.


Az 1.7 D optimalizálás megrendelésekor meg kell nézni milyen chip tuningoshoz fordulsz, mert a beállítások megbízhatósága, haszna, költsége brutálisan eltérő!

Szeretett autód 130 lóerős erőforrásának és hajtásának adottságai ellenére is nagyon csúnyán felrobbantható egy igénytelenül kivitelezett tudtodon kívül az eBay-ről fillérekért vett chip tuninggal vagy akármilyen Chevrolet tuning box alkalmazásával. “Ahol a szolgáltatás olcsó, a termék általában silány minőségű” Nézd meg chiptuning ár irányelveinket: https://rigotech.hu/arak/

A Rigotech csiptuning eredménye, menete

Műhelyünkben az általános előkészületet (interjú, állapotfelmérés, tesztkör, motordiagnosztika, az érkező motorbeállítás mentése, vizsgálata, teljesítménymérés) követte Zsolt elvárásainak megfelelő egyedi PPro csippelés kivitelezése. A tökéletes beállítás van, hogy három verzió alatt lesz kiforrott a Chevrolet futásteljesítményének és az aktuális szoftververzió jellegzetességeinek figyelembe vételével. Főleg ritka / új szoftververzióknál vagy extrább kérések felmerülésekor nélkülözhetetlen a dyno teszt és műszeres kontroll.

A Chevrolet tuning, csiptuning eredménye ezen az 1.7 D erőforráson: +17% (+23 Ps) teljesítmény javulás, a forgatónyomaték +10% (+31 Nm) javulásával . Az autót közös tesztkör után 162 LE és 345 NM csúcsadatokkal adtuk át. Köszönjük a tulajdonos pozitív hozzáállását és hogy a számtalan hazai tuningcég közül pont ránk bízta féltett autóját.

Turbódízel autóknál nem kell sportlégszűrőt használni mivel a motorkonfiguráció miatt, az eredményt nem javítja.

Chevrolet Cruze 1.7 D 130 LE teljesítménymérés diagram

FONTOS! Ritka, hogy két Chevrolet teljesen egyforma és bár a tulajdonosok elvárásai általánosságban egyezést mutatnak ennek ellenére elég nagy a szórás köztük. Ezért minden egyes tuningunk mérési eredménye eltérő, egyedül az aktuális autóra és kérésre vonatkozik! Még add hozzá, hogy valaki az ajánlott értékeket kéri, más durvábbra, valaki gyengébbre akarja. Egyeseknek elsődleges a csökkenő fogyasztás, másnak ellenkezőleg. Ajánlatkérés után várunk, hogy kiderüljön, hogy a Te autód mit tud.

chevrolet-cruze-tuning-teljesitmenymeres-dyno-chart

A Rigotech-nél a nagy becsben tartott kocsid teljes biztonságban szakértő kezekben van. Ezt a dyno tesztek, diagnosztikai eljárásaink , egyedülálló garanciáink szavatolják. Elég sok hasonló Chevrolet-t teszteltünk, diagnosztizáltunk, chippeltünk a mögöttünk álló több mint két évtizedben és velük kapcsolatban többször már láthattad referenciáinkat, méréseinket.

#Chevrolet #Cruze #tuning #D #tuningbox #rigotech #ppro #chiptuning #motoroptimalizálás #teljesítménymérés


Chiptuning » Chevrolet tuning » Chevrolet Cruze tuning » 1.7D (96 kW / 130 LE) referencia

1 Chevrolet Cruze tuning 1.7 D 130 LE néhány referenciánk

  • Chevrolet Cruze tuning 1.7 D 130 LE-s referenciáink még feltöltés alatt...

1.2 Chevrolet 1.7 D motor pár teljesítménymérésünk

  • Chevrolet 1.7 D 130 LE méréseink feltöltése folyamatban...
  • Chevrolet 1.7 D más teljesítményosztályú méréseink feltöltése folyamatban...

1.3 Néhány azonos motor: Opel - Chevrolet - Daewoo - Saab csoport 1.7 D teljesítménymérése

  • Opel - Chevrolet - Daewoo - Saab csoport 1.7 D 130 LE méréseink feltöltése folyamatban...
  • Opel - Chevrolet - Daewoo - Saab csoport 1.7 D méréseink feltöltése folyamatban...

1.5 Kapcsolódó Chevrolet tuning Rigotech szakcikkek

  • Nincs cikkünk pontosan erről a modellről.
  • Nincs cikkünk még erről a motorról.
  • Nincs Chevrolet cikkünk.

2 Még néhány Chevrolet 1.7 D 130 LE tuning referenciák

  • Chevrolet 1.7 D 130 LE-s tuning referenciáink még feltöltés alatt...

3 Chevrolet 1.7 D chiptuning referenciák

  • Chevrolet 1.7 D chiptuning referenciáink még feltöltés alatt...

4 Chevrolet Cruze chiptuning referenciák

5 Még több Rigotech Chevrolet tuning


Rigotech Prémium Pro erős mégis biztonságos beállításainkat NE keverd össze egyéb chiptuningokkal, tuningbox ajánlatokkal! Ezeket kizárólag mi készítjük, és forgalmazzuk. Kérj ajánlatot az autódra MOST! - csak 2 percJártál már nálunk, vagy kérdésed van pont erről az autóról?

Szólj hozzá a cikkhez most, itt alul! - látni fogom és válaszolok.

Rigotech, jó autóból tökéletes!